Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 347 933
  • 25 669

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Waheebilta raakaa faktaa Kärppien suorittamisen tasosta. Ja Marjamäki vielä kehtasi väittää että tavoitteissa ollaan.

Vois pikkuhiljaa laittaa toimistolla vauhtia siihen valmennustiimin etsintään. Hopi hopi!
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Joo siis oishan tossa pitänyt GTA V:n Michaelin skilssi laittaa päälle ja hilata itsensä millisekunnissa takatolpalle ottamaan tuo Koiviston luistinsyötö kiinni.
Ei riitä. Paska oli jo valmiiksi väärin sijoittunut kun ei osannut ennustaa kiekon pomppivan omista pelaajista takatolpalle.
 

Redimor

Jäsen
Ei kyllä voi kehua hyökkääjien luovuutta hyökkäysalueen ratkaisuissa. Ihmeellistä sohimista ja puolittaisia passeja. Mitään ei tehdä huolella ja vedot uupuvat lähes kokonaan.

Tuskin tämmöstä nyt kuitenkaan valmennus vaatii. Nämä tukihyökkääjät ei osaa vain ratkaista, tarttis niitä joille nää pystys sitä tukea antaan eli mylillä kova urakka hommata vähintään 3 maalintekijää joukkueeseen.
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kylläpä alkoi suorastaan vituttamaan, kun kuvasivat tuossa äsken Soosia penkin takana.

Miten hänellä voi olla vielä työpaikka Kärpissä?
Soosilla on suhteet kunnossa Petteriin joka on Suomen Johtava jääkiekkoanalyytikko, ei siinä muuta tarvita
 

Fedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Coyotes
Viimeksi kun tarkistin niin top 4 sekä päästetyissä että torjunta%. Mitä siis tarkalleen odotat maalivahdilta?
Valahtaa niissä tilastoissa kyllä kovaa vauhtia alaspäin. Sille on varmaan syynsä, miksi tyyppi oli imuroimassa SaiPan maalilla vuositolkulla.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Valahtaa niissä tilastoissa kyllä kovaa vauhtia alaspäin. Sille on varmaan syynsä, miksi tyyppi olo imuroimaan SaiPan maalilla vuositolkulla.
Eiköhän 30 ottelun otanta ole jo tarpeeksi suuri kertomaan sen, että tämä homma ei ole edelleenkään maalivahdista kiinni. Toki trollit ja heitterit erikseen.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Ei tämä kyllä yllätä yhtään. Laten kanssa mukana sokaistunut ja mukavoitunut duo Havu-Suolapatsas olisi pitänyt putsata saman pesuveden mukana pois. Etenkin Soosia olisi pitänyt kiittää suuresti pitkästä palveluksesta Kärppien hyväksi ja näyttää kohteliaasti ovea. Mäntymaan kohdalla vielä nuorena valmentajan alkuns olisin voinut ehkä pohtia, jos uusi päävalmentaja Havun haluaisi pitää.

Ja Myllykoskelle puhelin käteen. Totesi itsekin eilen, että tiedostaa kyllä markkinoiden laadukkaan (Virta, Kivi, Pikkarainen, Jalonen) tilanteen, mutta ei ole saanut aikaiseksi vielä edes keskusteluyhteyttä avattua keneenkään.

Vaikka oikeasti se Pikkarainen sisään. Miehellä on kaiken aiemmin mainitun lisäksi myös vahvoja näyttöjä muutosvalmentamisesta ja -johtamisesta. Ensin laittoi HIFK:ssa Selinin jälkeen paskat ruotuun (luotsasi täysin sekaisin olleen ryhmän pronssipeliin saakka) ja sitten HPK:ssa korjasi kurssin todella nopeasti märkäkorva-Tiilikaisen jälkeen (valmensi loppukauden Liigan 4.kovimmalla pinna ka:lla).

Joku oikea vakavasti otettava valmentaja tuonne on kuitenkin ensi peliin saatava.
 

Redimor

Jäsen
Jumaleisshon... Olkkonen otti alotteen ja anto lähön maalin edestä nii oltiin 3 syötöllä maalintekopaikalla. Eihän näin saa toimia! Nyt takasi sieltä ruotuun. Onneksi oli kädetön laituri ettei menny maaliin.
 

Rautanaamio

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, New Jersey Devils
Valahtaa niissä tilastoissa kyllä kovaa vauhtia alaspäin. Sille on varmaan syynsä, miksi tyyppi oli imuroimassa SaiPan maalilla vuositolkulla.

Jos Oulussa pelaajien kohtelu on tällaista eikä onnistumisen kriteereitä pysty täyttämään, kuin McDavid ja Brodeur, niin eihän tuolla kukaan voi ikinä onnistua.

Ei ole Westerholmista kiinni homma. Valoja päälle.
 

Rekka Pinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Vancouver Canucks
Eikö tuonne hyökkäysalueelle muka oikeesti pääse mitenkään muuten, kuin heittämällä kiekko punaviivalta päätyyn? Niin saatanan tylsä ja tehoton tapa.
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
EI tuo nyt hirveän huono erä Kärpiltä ollut. Sportilla oli tehokas YV, muuten pyörittiin pitkälti Sportin puolustusalueella. Eikä muuten selkäreanka katkennut vielä edes kahdesta takaiskumaalista huolimatta
 

Redimor

Jäsen
On se jännä nähä miten sport tekee oman kulman paineesta 3-2 vastahyökkäyksen mutta kärpät saa aikaan keskialueen träppiin ajon 9/10 hyökkäyksestä. Jos näin taitavasti on porukka opetettu avauspelaamiseen uskomaan niin on siinä työmaa purkaa tuota purjehtimista.

Edit:
Ei käy havua kateeksi.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jos joku odotti, että tämä touhu yhdessä yössä muuttuu, niin joutuu valitettavasti pettymään. Pistäppä Myli se faksi laulamaan ja hommaa tänne joku oikea valmentaja.
Ei se varsinkaan muutu jos samoilla vahoilla jatketaan. Nyt ois pitänyt jo kokeilla jotain herättelyä isommin. Pelkkä tsemppaaminen ja Laurin kehuminen (“rakenteet kunnossa”, jne lausunnot) ei todellakaan muuta mitään. Korupuheet ei nyt kopissa enää auta. Jotain pitää muuttaa konkreettisesti kun homma ei toimi. Alisuorittajat katsomoon ja Alasiuruaa ja Juusolaa kehiin. Hyry ykköseen ja Korpimäkeä neloseen.

Tämä ei toki poista sitä tarvetta Mylin faksin laulamiselle.

Yhden sanan otan aiemmista kommenteista takaisin. Tiivola aloitti ainakin kauden parhaalla erällä - näyttöhaluja ainakin on.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös