Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 311 374
  • 25 669

JPL

Jäsen
Onko tämä nyt sellainen ohi peli?

Ottelu puolivälissä ja jaan kolme lampaanpersettä Kokolle, kaksi Westerholmille ja yhden kenttäpelaajille. Ei tässä ole valmennuksella mitään tekoa, kun joukkue suorittaa tuolla tavalla.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Ei tuo tulos kaikkea kerro vaikka rumaltahan tämä näyttää. HIFKi laittaa käytännössä jokaisesta paikasta kiekon reppuun. Tylyä viimeistelyä.
Kyllä se kertoo ihan kaiken. Kärkiseuroja vastaan ei pärjätä tälläkään kaudella.
 

murri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Edmonton Oilers, Pulju
Kyllä neljän edellisen kauden tulos kertoo kaiken. Ei kyse ole vain tästä illasta.
Onhan nämä nimenomaan niitä samoja ongelmia joiden kanssa viime kausikin painittiin. Toki tässä on hyvä Kärppien jakso ennen maajoukkuetaukoa alla, mutta eniten huolestuttaa joukkueen ja Marjiksen tunteeton reagointi tässä, jota Ritchie yritti korjata herättelemällä muita. Onko ongelmana liian kurinalainen pelitapa? Mene ja tiedä, en ole lätkävalmentaja eikä minulla siihen ole kompetenssia.
 

Milvus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampere
"Moderaattoreiden mielestä aivan liian monella on ollut tänään motiivina muu kuin järkevä viestittely. Muistuttaisimme, että provosointi, myös asiakeskusteluksi naamioitu, voipi johtaa esimerkiksi kurinpidon lähettämiin terveisiin."

Te voitte moderaattoreina tehdä kuinka haluatte, koska järkeenkäypää valitustietä ei ole olemassa.

Kiire ja vapaaehtois(?)työn merkitys ei saa kuitenkaan olla määräävä tekijä?
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Illuusiotahan se ennen maajoukkuetauon hyvä vire olikin. Ja hölmönä tässä meinasi alkaa taas luottamusta rakentamaan Latea ja tätä touhua kohtaan. Ja nyt sitten taas nykäistiin matto jalkojen alta ja pää kolisten tontiin. Ja kun pää oli jo hellänä viime kauden kuran jälkeen, niin nyt jomottaa taas kahta kauheammin. Tämä touhu on kuin jostain toksisesta parisuhteesta, josta ei ymmärrä päästää irti ja tajuta, että ei tästä paskaakaan tule. Olisi pitänyt vaan tajuta, että muutaman pelin hyväksi jaksoksihan se taas jäi. Ei olisi kannattanut alkaa sitä luottamusta rakentelemaan siinä ennen maju-taukoa, kun näytti, että josko sittenkin...

Noh, tällä kertaa opin kyllä ihan lopullisesti. Tätä tämä Laten johdolla tulee olemaan, jos tämän annetaan jatkua. 4-5 pelin hyvä putki saipahpk:ita vastaan ja sitten taas matto jalkojen alta ja ala-arvoista roskaa oikeasti hyviä joukkueita vastaan. Ei tästä mitään tasaisen hyvää ja varmaa tule jolla mestaruudesta kamppailtaisiin, se on varmaa.
 

Hartolankoski

Jäsen
Suosikkijoukkue
VaPS
Nyt en enää jaksa usko tähän iltaan, onnea niille tulosvetopelaajille jotka ovat nyt jäljillä.
Oliko täällä muutoin jossain Marjamäelle kenkää ketju?
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Aho, Saravon Pekka

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Onpas kyllä olleet erikoiset kaksi erää. Eihän toi hifki nyt näin parempi ole vaan tuntuu että jokainen veto uppoaa. Westerholmilta ja Kokolta molemmilta luokatonta peliä tänään.

E: miksei tuota hifkin viidettä maalia haastettu? Eikö siinä ollut kohtuu selkeä kontakti?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös