Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 314 925
  • 25 669

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kollektiivisesti munaton esitys kenttäpelaajien osalta, mutta täytyy sanoa että kyllähän Gunlerkin katosi täysin kuvasta kun peli meni fyysiseksi.

Loppuuko bensa, oliko ohipeli, vai oliko tämä vaan se Marjamäen vuoristoradalle tyypillinen sukellus hienon Tampereen reissun jäljiltä? En tiedä, mutta kyllähän tämä kysymyksiä taas jätti.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Eikö tuota Huuhtasta huhuiltu Kärppiin keväällä? Mun muistaakseni hänen nimeä pyöriteltiin Antosen lisäksi.
Onneksi saatiin parempi pelaaja :D
Eikös Huuhtanen tehnyt jatkon jo kauden aikana Jukureihin?
 

Leevander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät,Leijonat
Huuhtanen kyllä kairas tänään niin että tuskin pystyn istumaan huomennakaan, oli se voittava tekijä.
 

BLG#13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Detroit Red Wings
Huuhtasen olisi pitänyt mielestäni istua parikin kakkosta kolmannessa erässä. Ei voi käsittää mikä helvetin immuniteettiriipus hänellä oli kaulassa.

Provosoiden tuuletteli Kärppien vaihtoaition ohi - varoituksella selvisi, jos oikein ymmärsin?
Sitten, kun Anttilalle olisi pitänyt vastata puhelimeen, niin naureskellen tuomareiden taakse piiloon ja Anttila tietenkin boksiin.

Kokkoa lyötiin käsille ja jälkilöylyihin Huuhtanen ”kolmantena” mukaan - ei jäähyä.

Tykkään kyllä Huuhtasen pelitavasta periaatteessa ei siinä mitään. Omat rakastaa ja vastustajat vihaa.
Ehdottomasti pitäisi meilläkin olla yksi vastaava hämmentäjä joukkueessa.
Kappe vähän yrittää, mutta ei kuitenkaan sinne päinkään.

Kärpät sai mitä ansaitsi, eli 0 pistettä, munattomalla esityksellä, mutta silti se vain kaihertaa, että hyvä loppukiri kariutui irvokkaaseen sukellus jäähyyn. Ja Huuhtasen immuniteettiin.

Tuomaristolta surkea peli kaikkinensa.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, ManU, Exeter City, TP-47
Radiosta katseltuna nopeat. Nekin pikaiset toffee miesten peliä katsellen.
Mentaalinen ulospuhallus vastustajaan keskittynyttä joukkuetta vastaan.
OJ vanha ketku. Änäri kortit. Yleensä Playoffseissa käytetty keino. Otetaan luupin alle vastustajan kultapotta ja hämmennetään potta sekaisin.
On melkoinen mestari tämä Huuhtanen, kun hämmentänyt myöskin fanikunnan kireäksi.
Tällaisia tyyppejä liiga kaipaa, tunnetta pitää olla.
Siinä sitten, kun tuolle tielle lähdet mille Huuhtanen lähtenyt, asettaa myös itsensä maalitauluksi.
Kyllä pelaajat muistaa nokittelut ja virnuilut, edestä löytyy.
Tietenkin on pelaajia, jotka vetää tällä linjalla koko uransa. Ovat kyllä second linen pelaajia, eikös tämä Huuhtanen ole kiekollisesti ihan taitava tyyppi.

Minun mielestä Mauri on tehtävänsä tehnyt, Mauri saa mennä.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Kärpät sai mitä ansaitsi, eli 0 pistettä, munattomalla esityksellä, mutta silti se vain kaihertaa, että hyvä loppukiri kariutui irvokkaaseen sukellus jäähyyn. Ja Huuhtasen immuniteettiin.
Mun mielestä Kärpät taas ei ollut alkuunkaan munaton tänään. Itseasiassa tunnetta oli enemmän kuin alkukaudella yhteensä ja se ampui jo ylikin lopussa. En tiedä sitten mikä meni pieleen mutta syöttöpelaamisen laadussa palattiin takaisin sinne alkukauden tasolle. Vaikea se on kääntää nopeasti jos avaussyötöt tulee siten taaksepäin, että etenpäin luisteleva pelaaja joutuu kääntymään ottaakseen syötön vastaan. Hyökkäyspäässä peli meni puskemiseksi ja neppailuksi ja osittain siksi Kärpät ei päässyt murtautumaan kulmista ja laitojen läheltä maalintekopaikoille. Ykkösketjun peli parani kertaheitolla, kun Hyry laitettiin Junttilan ja Gunlerin keskelle. Yhtäkkiä päästiinkin syöttöpelillä keskialueen yli ja Hyry omalla tekemisellään sai luotua hyökkäysalueella tilaa ja aikaa erityisesti Junttilalle. Toivottavasti Latekin pisti tämän merkille. Liputan Hyrylle jatkoa kärkiketjuissa. Kyllä se Anttila-Roiko duo pärjää nelosessa huonommankin keskushyökkääjän kanssa.

Toisessa ylivoimakoostumuksessa Gunler menee ihan hukkaan siinä neliön keskellä. Se viisikko oli paljon vaarallisemman oloinen kun Gunler pelasi Antosen paikalla. Toiseen ylivoimaan Koiviston tilalle Jandus.

Junttila - Hyry - Gunler
Koivunen - Kemppainen - Turunen
Antonen - Bunnaman - Bjökqvist
Antti-Roiko - Koskenkorva - Anttila

Ohtamaa - Berglund
Kivistö - Jandus
Koivisto - Paaso

Pakkien peluutus nimenomaan painottaen tuossa järjestyksessä. Koivisto pelaa esityksiinsä nähden ihan helvetisti liikaa. Kuormaa pienemmäksi ja sitä kautta hakemaan josko se heräisi tähän kauteen.

Maalivahdeista ei mitään negatiivista sanottavaa. Molemmat tarjoaa mahdollisuuden voittoon joka ilta mutta kovimpiin peleihin lähtökohtaisesti Kokko maaliin kuten tähänkin asti.
 

LakeudenVeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Väsynyt Kärppä oli tänään. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa majutauon jälkeen. Hyrylle lisää vastuuta, Tiivolalle kenkää ja oikeasti kiekollinen ja ennen kaikkea nopea sentteri tilalle. Bunnaman on liian puukätinen kolmosta ylemmäs. Pakistoon tarvitaan vielä yksi vahvistus niin voidaan keväällä yltää mihin vaan.
 

Overdoze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jännittävä peli, ja varmaan ekaa kertaa tällä kaudella meni ihan tunteisiin. Turpaan tuota Huuhtasta olisi pitänyt vetää eikä halailla, enkä tarkoita että olisi mitään väärin tehnyt. Sai meistä henkisen niskaotteen. Toki tuomaristollakin oli osansa miksi tämä nyt lähti tänään käsistä. Kärpissä täytyy miettiä miksei tänään päästy Jukureiden tasolle. Jäljessä oltiin ja jäähyt ei kelpaa selitykseksi.

Olli Jokisen haluaisin kyllä Kärppien peräsimeen vielä joskus. Jukurit pelaa juuri Kärppäidentiteetin näköistä kiekkoa, tai ainakin se mikä oma näkemykseni siitä on. Vauhtia, pelinopeutta, tunnetta ja paineistamista. Mitä tuo olisikaan hieman kovemmalla pelaajamateriaalilla.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hyvin jaksoi ukot vääntää tänään vaikka puoli joukkuetta pelasikin kipeänä. Kaukokiikari oli valitettavasti liikaa tänään, tuolta voisi kyllä Kärppien pelit kieltää kokonaan. Käsittämätöntä, että miehelle maksetaan tuollaisesta työnjäljestä.

Komea viikko kokonaisuudessaan, hyvillä mielillä tauolle. Kiitos Kärpät!
 

Sardinho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
No joo. Neljä kolmen pisteen voittoa putkeen joista viimeisin sarjan kärkijengiä vastaan suorastaan vakuuttavalla esityksellä kapitalisoitui sitten tänään niin, että Kärpät näytti jopa hieman ylimieliseltä. Aivan ihme ratkaisuja toinen toisensa perään ja syötöt ja haltuunotot oli kaikki vähän niinkö vaan sinne päin. Siksi en hirveän huolissaan juuri sen takia olisi tämän päivän esityksestä , koska mielestäni nyt oli tosiaan vaan asenteessa vajetta ja Kärppien rosteri ei todellakaan ole niin kova tällä hetkellä, että heillä siihen olisi yhtään varaa korkeintaan kuin jotakin SaiPaa vastaan.

Yhtäkaikki niin kyllähän tuolla nyt on selvästikin valonpilkettä näkyvissä ja mahdollisuudet ainakin siihen minimiin mistä itse monesti aina puhun mikä Kärppien resursseilla pitäisi saavuttaa eli neljän joukkoon runkosarjassa ja välieriin on olemassa pienillä viilauksilla.

Joten maajoukkuetauon aikana toivoisin tapahtuvan ainakin seuraavaa: Yksi kovan luokan sentteri sisään. Tiedän, että se on hyvin haastavaa tässä vaiheessa kautta löytää, mutta aina saa toivoa, että Myli vetää jonkun kaniinin hatusta ja näyttää mahdollista osaamistaan, koska Kärpät ei kyllä ole siinä tilanteessa, että Koivunen voi ykkössentterin paikalla harjoitella kovinkaan monta matsia enään, jos meinataan pysyä kärkijengien tahissa. Koivistolta yyvee ja aavee minuutit kokonaan pois ja painotus sille vähemmällä peliajalla josko ihan perusasiat sitten alkaisi edes hieman paremmin kulkemaan. Jos ei tämäkään auta niin sitten miestä vaan katsomoon, jossa tosin olisin Miikaa jo vähintään pariinkin otteeseen jo alkukauden aikana käyttänyt. Ja jos kumpikaan näistäkään toimenpiteistä ei auta niin kylmästi ukkoa vaan siirtolistalle ja uutta äijjää sisään, koska noin muuten koko muu pakisto on kyllä parantanut kauden edetessä pelaamistaan jo ihan hyvälle tasolle, vaikka kiekkollista vajetta siellä edelleenkin isosti on. Toiseen ylivoimaan myös ehdottomasti se muutos, että Gunleri sinne pointille pysyvästi Antosen tilalle. Nyt Noeli ei pääse tuossa roolissaan yyveellä ollenkaan laukaisutonteille ja varsin vihainen rannekuti Noelilta ainakin löytyy repertuaarista. Sitten viimeisimpänä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä niin Peter Tiivolan ei kyllä tarvitse pelata enään minuuttiakaan Oulun Kärpissä.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Lupauksia on annettu paremmasta!

15.11.2023 on vähän kuin uuden kauden alku. 11 päivää odotusta ja sitten tärähtää! Ei paineita :)
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Viime aikoina pelillinen trendi ja muutenkin on ollut ihan hyvä ja positiivissävytteinen, joten ei tästä yksittäisestä tappiosta kannata vielä liikaa murehtia tai alkaa köysiä taas rasvailemaan. Kärpät on viime aikoina ihan todistetustikin pystynyt pelaamaan jopa erittäin hyvää jääkiekkoa, jopa Liigan kärkijoukkueitakin vastaan. Tänään Jukurit oli parempi ja voittonsa ansaitsi, mutta isossa kuvassa peli on kehittynyt ja eteenpäin mennyt. Plus, oli siellä tänäänkin ihan hyvää tunnetta ja 'intohimoakin' nähtävissä ja ihan pelkkää alistumista tai viime vuosien takaista lampaankulleillua ei homma ollut, joten positiivista sekin.

Eniten itse olisi juuri nyt ja tällä hetkellä huolissani tai "ärtynyt", jopa tuosta rosterin ja kokoonpanon vajavaisuudesta ja heikosta kasauksesta a'la Harri Aho ja KukkoLasse. Hommaa pukkaa Myllykoskelle, koska rosterissa on tällä hetkellä pahoja aukkokohtia, eri toten sentteristössä ja pakistossa. Sentteristö on jo ties kuinka monetta kautta reuperällä, ihan jo sieltä Harri Ahon sentteri-laituri ajoilta saakka ja nyt vedetään sen jälkihöyryillä. Viimeksi sentteristö taisi kunnolla olla kunnossa silloin Mannerin hopeakaudella 2018-19? Kemppainen hyvä kolmossentteri, mutta Bunnaman flopannut pahasti kaavailtuun 1.-2.sentterin rooliin. (Ainakin) yhtä kärkisentteriä huutaa, mutta eihän sellaisia tällä hetkellä markkinoilta ole saatavissa. Realismia lienee ihan max. joku "marcus davidsson" tyyppinen hyvää liigatasoa oleva haku. Ollaan jo niin epätoivoisessa tilanteessa, että Koivusta joudutaan peluuttamaan keskellä samoin jo aika päiviä sitten intohimonsa Kärppä-logolle unohtanutta Peter Tiivolaa.

Laituriosastolla myös murheita, kun Antonen ei ole liiemmin nostanut tasoaan ja Berglundin tavoin ei kuulu Laten suosikkein. Toki yksi sentteri tuomalla sisään, siirtyy Koivunen takaisin laitaan, jolloin Antonenkin putoaisi hierarkiassa oikeammalle paikallee kolmosketjuun. Toki, voi kysyä, että jos puolustussuuntaan todella heikko ja ääri-hyökkäysorientoitunut Antonen ei saa pelata kahdessa kärkiketjussa todella hyökkäävässä roolissa luovien pelaajien kanssa, vaan joutuu puolustavampaan rooliin kolmosketjuun romuluisten ja 'karheiden' Björkqvistin ja Bunnamanin kanssa, niin saadaanko Antosesta edes sitä vähää irti, mitä hänestä voisi edes teoreettisesti saada hyökkäävämmässä roolissa?

Myös pakisto vuotaa, etenkin Koiviston järkyttävän alisuorittamisen johdosta. Berglundakaan ei vielä vakuuta ja eipä hän Latenkaan ykkössuosiossa vaikuta olevan, on Kärppien pakkien peliaikatilaston 6.sijalla eli liki kaikki vakiopakiston kaveri ovat Berglundin edellä hierarkiassa. Ja tämä kaverin piti olla se Kärppien pakiston kiekollinen liideri... Kiekollisiin kärkirooleihin hankitut kärkihepat ovat siis alisuorittaneet. Näitkään ei markkinoilta tähän hätään löydy enää. Jostain pitäisi pakistoonkin kavereita kaivaa ja tuoda apuja mm. ylivoimapeliin. Pakisto huutaa kiekollista maestroa, mutta toisaalta myös all-around puolustavaa pakkia Kivistön ja Ohtamaan seuraksi. Nyt tuo em. kaksikko joutuu mm. alivoimalla kantamaan todella suurta kuormaa, koska Olkkonen on pudonnut liki kokonaan ulos Laten hierarkiasta ja "yleispakki" Koivisto alisuorittaa niin tökerösti, että hänestä ei juuri nyt ole apuja yhtään mihinkään. Koiviston alisuorittaminen aiheuttaa tällä hetkellä isoa problematiikkaa, koska hänen piti olla se all-around pakki, joka auttaa aina tarvittaessa, niin yli- ja alivoimalla. Nyt on vain yksi iso riippakivi ja estää mm. ulkopuolelta parempie pelaajien hankkimisen, kun joudutaan odottamaan ja toivomaan, josko se taso sieltä vielä löytyisi. Eihän Koivistokaan noin huono ole, mitä nyt näyttää, vaikka huippuvuodet jo takana ovatkin. Bunnaman on flopannut kärkisentterin roolissa ja Koivisto kärkipakin.

Heikosti on joukkue taas kerran kasattu ja lähitulevaisuudessa jotain liikkua tuon rosterin suhteen olisi pakko tehdä. Muitakin hankintoja mahdollisesti tarvitaan, jos eivät nykyiset herrat tasoaan nosta, mutta ensisijaiset tarpeet kärkisentterissä ja kärkipakissa. Markkinat vaan kumisevat tyhjyyttään, joten vaaditaan Myllykoskelta aikamoisia fakiirin taitoja, jotta pystyy laadukkaita palasia sisään tuomaan. Toki tällä hetkellä ei ihmemiehiä tarvita, jotta pystyy mm. Koiviston ja Bunnamanin suorituksista laittamaan paremmaksi.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Raukkamainen Olli Jokinen psyykkasi tuomareita yhdellä tauolla, että katsokaa nyt vähän kuinka jatkuvasti kärppäpelaajat sitovat käsillään jukuripelaajia. Psyykkaus onnistui, seuraavasta vaihdon lähikamppailusta meidän mies jäähylle. Samaa Jokinen teki viime vuoden chl-vierasmatsissa Luulajassa. Pelikatkolla osoitti tuomareille Komaroffin pelinumeroa ja sanoi, että seuratkaapa kuinka korkealla miehellä ovat kyynärpäät jatkuvasti. Liekkö ollut omallakin pelaajauralla samanlainen ruikuttaja. Maku meni kyllä miehestä.
Yhtä kaikki olisimme kyllä voineet tuon eilisen pelin voittaa...
 

Hanslankari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aktiivinen aloitteellinen rohkea sakki
Raukkamainen Olli Jokinen psyykkasi tuomareita yhdellä tauolla, että katsokaa nyt vähän kuinka jatkuvasti kärppäpelaajat sitovat käsillään jukuripelaajia. Psyykkaus onnistui, seuraavasta vaihdon lähikamppailusta meidän mies jäähylle. Samaa Jokinen teki viime vuoden chl-vierasmatsissa Luulajassa. Pelikatkolla osoitti tuomareille Komaroffin pelinumeroa ja sanoi, että seuratkaapa kuinka korkealla miehellä ovat kyynärpäät jatkuvasti. Liekkö ollut omallakin pelaajauralla samanlainen ruikuttaja. Maku meni kyllä miehestä.
Yhtä kaikki olisimme kyllä voineet tuon eilisen pelin voittaa...
Samaa mieltä tuon itkemisen kannalta. Vähän väliä itkemässä ja parkumassa kovaan ääneen niin perkeleesti kun kaverin koutsi jututtaa tuomaria. Arvostan koutsina paljon, mutta helvetti mikä vikisijä välillä.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, ManU, Exeter City, TP-47
Raukkamainen Olli Jokinen psyykkasi tuomareita yhdellä tauolla, että katsokaa nyt vähän kuinka jatkuvasti kärppäpelaajat sitovat käsillään jukuripelaajia. Psyykkaus onnistui, seuraavasta vaihdon lähikamppailusta meidän mies jäähylle. Samaa Jokinen teki viime vuoden chl-vierasmatsissa Luulajassa. Pelikatkolla osoitti tuomareille Komaroffin pelinumeroa ja sanoi, että seuratkaapa kuinka korkealla miehellä ovat kyynärpäät jatkuvasti. Liekkö ollut omallakin pelaajauralla samanlainen ruikuttaja. Maku meni kyllä miehestä.
Yhtä kaikki olisimme kyllä voineet tuon eilisen pelin voittaa...
No no. Eipä morkata Ollia. Totta kai valmentaja käyttää kaikki pelilliset ja pelin ulkopuoliset keinot ottelun voittamiseksi. Minusta osoittaa palavaa halua voittaa omalle joukkueelle. Tuomarin ollessa tuollainen nuhjake, kuin eilen, miksi ei olisi käyttänyt kaikkia keinoja.
Kyllähän meidän Laurikin on tuomareiden kanssa keskustelukerhoja pitänyt. Tulee mieleen yksi TPS peli, jossa talonmies Pikkarainen oli tuohuksissaan Laten jutteluista. Silmät pyöri päässä ja suusta tuli sekavaa höpinää.

Aina tappio harmittaa. Jokisen Olli on tsemppi valmentaja, joka eilen oli piiskannut joukkueen nyt maksetaan potut pottuina edellisestä Oulun tappiosta. Siellä pantiin se kuuluisa 100 % pöytään. Näin olen käsittänyt Jukureiden fanien ja Jokisen jutteluista eilisestä pelistä. Jukurit pisti eilen kauden parasta pöytään. Vastassa oli kolmannen pelin neljän päivän sisällä kypsynyt paisti.
Ei tässä syytä ole tuhkaa pään päälle ripotella. Pelejä tulee ja menee. Sarjataulukko ja kuntopuntari osoittaa missä mennään.
Oho tulipa posi kirjoitus. Sitä se tekee, kun takana hyvät yö unet.

Jokisesta vielä. Samanlainen kukkopoika oli HIFK pelatessaan, todella ärsyttävä pelimies. Oli kuitenkin aikanaan nuorten joukkueen paras pistemies Suomen voittaessa nuorten maailmanmestaruuden. Oli aikanaan myös vuoden tulokas kaudella 1996-1997
Kopissa paloi HIFK mestaruuden jälkeen sikari ja iloliemi maistui. On kertonut lopettaneen sitten iloliemen oton ja ei koske ollenkaan kyseiseen myrkkyyn.
Eihän Jokinen tyylipisteitä valmentaja hae ei hakenut pelaajanakaan. Vain voittoja.
 
Viimeksi muokattu:

Pökö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Huuhtaselta viksu haastattelu pelin jälkeen. Kertoi, että kannattaa aina lyödä kovaa ensin ja niin, että sattuu. Tuomarit huomaa vasta takaisin lyönnin ja siihen naureskelut päälle.
Saattaa vähän vaikeutua jatkossa.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Niillä säännöillä mennään mitkä sallitaan. Pätee kentälle ja penkin taakse.
Ongelmahan tässä onkin se, että mitään linjaa ei ole. Se mikä oli sallittu tänään on kielletty huomenna, se mikä on kielletty huomenna on sallittua ylihuomenna. Linja ei vaihtele enää pelkästään pelien sisällä vaan jopa yksittäisen erän aikana.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Huuhtaselta viksu haastattelu pelin jälkeen. Kertoi, että kannattaa aina lyödä kovaa ensin ja niin, että sattuu. Tuomarit huomaa vasta takaisin lyönnin ja siihen naureskelut päälle.
Saattaa vähän vaikeutua jatkossa.
Tämä Huuhtanen on kertonutkin hakevansa mallia NHL:stä. Taitaa olla niitä huonoja puolia enemmänkin...
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, ManU, Exeter City, TP-47
Onhan siellä NHl: ssä suomalaisetkin kunnostautuneet ärsyttäjinä. Äkkiä tulee mieleen Komarov, Jarkko Ruutu ja ärsyttäjien kuningas Esa Tikkanen, joka sai Wayne Gretzkyn raivon partaalle tiki-talkillaan.
Siellä on HIFK riveissä Komarov saikulla, kyllä se on sillä lailla, jos HIFK Playoffseissa kohdataan on Huuhtanen pikkupoika ärsytys hommissa Komaroviin verrattuna.
 

Weber80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Huuhtaselle olisi pitänyt antaa sama käsittely, kuin Jukurit antoi Turuselle. Taklausta ja kovaa peliä koko ajan, mutta eihän Kärpät siihen lähde. Huuhtanen onnistui hommassaan, meni tunteisiin kotonakin, edellisestä kerrasta onkin aikaa kärppien pelejä seuratessa.
Jokisen "itkusta" sen verran, että jos tuomari on niin munaton, että valmentajan käskystä vihelletään jäähyjä, niin tottakai se pitää käyttää hyväksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös