Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 353 938
  • 25 669

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Milloin muuten tuomarit käy katsomassa jäähyjä videolta? Isot rangaistukset joo, mutta tällä kaudella on 2min jäähykin peruttu jälkikäteen. Miksi tuota lopun sukellusta ei korjattu Jukureille jäähyksi?
 
Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan oikein odotti peliä, ja tällaista sitten tarjoiltiin.. Iso miinus koko joukkueelle (pl. Kokko), ja Kaukokarille päin helvettiä menneestä tuomaroinnista. Hukassa oltiin tänään oikeastaan joka osa-alueella, mutta eniten jäi ärsyttämään tuo kokonaisvaltainen pehmeys. Missä taklaukset ja kunnon nokkapokat? Huuhtanen rottailee jatkuvalla tahdilla, ja vastapainoksi kärppäpelaajat lähinnä halailevat tai nojaavat mieheen...
 

Leevander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät,Leijonat
Jukureilta ja erityisesti Huuhtaselta mahtava ottelu.Kyllä tuota Huuhtasen "peli-iloa" olisi pitänyt kyetä suitsimaan ja eka erästä, en ymmärrä kuinka kaverin annettiin koko pelin pitää meitä pilkkanaan...iso käsi Huuhtaselle täältä, sait vereni kiehumaan.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan oikein odotti peliä, ja tällaista sitten tarjoiltiin.. Iso miinus koko joukkueelle (pl. Kokko), ja Kaukokarille päin helvettiä menneestä tuomaroinnista.
Sääntö nro 1: Kärpiltä ei kannata odottaa yhtään mitään. Useimmiten joutuu pettymään.
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Huuhtanen rottailee jatkuvalla tahdilla, ja vastapainoksi kärppäpelaajat lähinnä halailevat tai nojaavat mieheen...

Vai rottaileeko?

Omaan silmään ei kyllä mene karkuun tilanteissa, vaan olisi kyllä vastannut huutoon. Ei ollut vain Kärpistä tänään oikein halukkaita. On kyllä virkistävä nuori pelaaja omaan silmään.
 

Micol

Jäsen
Komonokka sai kyllä tehdä tänään aivan mitä lystää ja Kiikari myhäili taustalla nahka takana. Oksettaa katsella, ettei sikailuun ja provoiluun reagoida mitenkään kunnolla. Anttila kävi vasta lopussa "kertomassa mielipiteensä", mutta olisivat nyt keränneet kunnolla tunnetta jo aiemmin. Tästä en tykkää, että ollaan aivan liian kesyjä, kun pitäisi olla kovempia.

Itse pelistä ei kiinnosta sanoa yhtään vitun mitään enää tässä kohtaa.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Joo kyllä tuollaiselle Huuhtasen tyyppiselle pelaajalle olisi tilausta myös Kärpissä varsinkin kun osaa hämmentämisen lisäksi pelata myös jääkiekkoa.

Kaukokari on kaikinpuolin ihan häkellyttävän paska tuomari. Ei voi ymmärtää miten saa vuodesta toiseen tuolla puhaltaa ja nykyään vielä saa palkkaakin siitä. En muista yhtään peliä missä mies ei olisi jäänyt negatiivisesti mieleen. Linja ei pidä tai sitä ei ole ja kamala määrä puhalluksia jotka menee vain ihan vituralleen.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Komonokka sai kyllä tehdä tänään aivan mitä lystää ja Kiikari myhäili taustalla nahka takana. Oksettaa katsella, ettei sikailuun ja provoiluun reagoida mitenkään kunnolla.
Enemmän oksettaa vierasjoukkueen munaton esitys. Tuollaisia Huuhtasia menisi viisi kappaletta nykyrosteriin.
 

Murskaaja

Jäsen
Jokinen sanoi ennen peliä, että tänään huuhtasen Marjamäen perseen.

Kärpillä ei ole aseita korjata kurssia kesken pelin, kun jo ekan erän aikana vaikutti taas perinteiseltä ohipeliltä hyvien esitysten jälkeen.
 

Vide68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, RoKi
Ois ollu kyllä mielenkiintosta nähdä olisko sieltä takaa-ajoa saatu aikaseksi ilman tuota käsittämätöntä puhallusta. Ohtamaallahan oli yks hyvä paikka siinä vielä mutta ampui ohi. Mutta herättäähän tämä tunteita pitkästä aikaa.
 

Micol

Jäsen
Enemmän oksettaa vierasjoukkueen munaton esitys. Tuollaisia Huuhtasia menisi viisi kappaletta nykyrosteriin.
Samaa mieltä - ei siinä mitään. Taitava ja vittumainen pelaaja vastustajan kannalta. Lähinnä itseä vituttaa se, ettei Kärppien lampaat saa mitään vastausta aikaan, kun yksi tökkii, pistää poikkaria munuaisiin (mm. Ohtamaahan puolenkymmentä kertaa) ja provoilee vielä päälle. Tällaista en siedä katsoa...
 

Kaijokelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eikö tuota Huuhtasta huhuiltu Kärppiin keväällä? Mun muistaakseni hänen nimeä pyöriteltiin Antosen lisäksi.
Onneksi saatiin parempi pelaaja :D
 

1946

Jäsen
Suosikkijoukkue
PM07, Oulun Kärpät
Kärpiltä heikko esitys, mutta ei sentään niin paska suoritus ku tuomareilta. Joku olis saanu käydä myllyttämässä sitä huuhtasta jo 2. erässä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös