Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 351 222
  • 25 669

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Ilveksellä peli oli hallussa, mutta niin vain Kärppien kahden maalin johdossa mennään. Vähän samanlainen avauserä kuin Helsingissä muutama viikko sitten, joskin Kärppien peli on kyllä mielestäni paremmin kasassa kuin silloin.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Hyvä erä. Ilves pidettiin pois laatupaikoilta ja tylysti omista paikoista sisään. Vielä on vara parantaa. Ei ole kummoisen oloinen nippu tämä Ipakaan.
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Ei tuolla Ilveksellä kyllä mitään hyviä maalipaikkoja ollut. Helppoja kuteja toistaiseksi huonoilta paikoilta. Välillä kiekkoa kyllä pelattiin maalin eteen vaarallisesti, mutta ei niistä tullut oikein mitään järkevää. Hyvää PAPPia Kärpiltä, hyvä taisteluasenne muutenkin.
 

Micol

Jäsen
Marjamäki Leijoniin! Sarjan paras päävalmentaja, johon aina uskottu. <3

Olipahan hieno vieraserä Nokia-areenalla, vaikka Ilves olikin hieman niskanpäällä luistelun osalta. Tehokkuus alkaa olla nyt sitä luokkaa kuin pitääkin ja Kärpät pystyy rankomaan aika tylystikin vastustajan virheistä. Tällaista on nähty viimeksi varmaan joskus edellisellä mitalikaudella.

Koivuselta aivan helvetin hieno pelaaminen 0 - 1 maalissa ja Berglundin rannari näyttäisi olevan kyllä sittenkin melkoinen ase ylivoimalle. Melkoinen ruoska lähtee kyllä viivasta ja varsi taipuu kunnon jouselle! Tätä lisää - kiitos.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Erittäin hyvä erä. Kiekonhallinta Ipalle, mutta paria mylläkkää lukuunottamatta ei ollut mitään isompaa hätää omalla alueella, ja omat paikat käytettiin tylysti hyväksi. On se vaan käsittämätöntä kuinka paljon paremmalta joukkue ja ketjujen tasapaino näyttää Gunlerin ollessa mukana.

Eipä siinä, kaksi erää vielä jäljellä ja kotijoukkue tulee varmasti astetta ärhäkämmin toiseen erään. Toistaiseksi pysynyt kuitenkin paketti hyvin kasassa.
 

Kaijokelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Berglundista alkaa digailee peli peliltä enemmän. Ennenku helähti mietin, että mies on ku Adam Andersson hieman pehmeämmällä liu'ulla.
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Ihan paska erä se oli.
Paikoista tehtiin maalit.
Ihme nöyristelyä Kärpiltä. En tykkää yhtään tuosta varpistelusta. Löisivät vaan kaikki peliin ja isketään Ilveksen aseilla sen omalla maaperällä. :)
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Nyt helähti ylivoimalla mutta silti se oli vaarallisemman oloista kun Gunler pelasi laidassa eikä neliön keskellä. Tuohon keskelle on tosi hankala pelata sitä vetopaikkaa. Pidän mielipiteeni vaikka läsäyttäisi siitä tänään vielä maalinkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös