Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 346 819
  • 25 669

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mielenkiinnosta kuulisin, että mikä siinä Antosen pelaamisessa näyttää "hyvältä". Omaan silmään kun näyttää löysältä kuin se joku ja Tiivolan tavoin yhtä haluttomalta ja vaisulta hiihtelijältä.
Antosen peli näyttää siltä, mitä odotettiinkin. Leskisen kopio lähes yksi-yhteen. Toki tämä meidän tämän hetken versio Lesestä ei tee edes niitä pisteitä.

Muuten aivan täyttä löysäilyä. Mielialapelaaja, ja homma näyttää tältä, kun tehoja ei synny.
 

19465

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Mika Pyörälä, Ville Mäntymaa
Pellaillaas nyt tämä loppuun. Pari maalia vielä lisää kolmannessa.

Anttalaiselta jälleen oksettava yritys vahingoittaa vastustajaa, eikä ole ensimmäinen taikka viimeinen kerta kun näin tekee.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Jos tuommoisen lahjan saisin kuin Junttila, että pääsisi vetäjän paikalle ylivoimaan aika tuhnulla vedolla, harjoittelisin kyllä laukauksen sellaiseen kuntoon että joka kerta helähtää, kun on hyvä paikka. Junttilalla turhan usein lähtee aivan surkeasti suoraan syötöstä tuo kuti. Toisaalta, eipä se ketään yllätä.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Sama ongelma jatkuu edelleen, kuin viime kaudella ja myös aiemmin tällä kaudella: oman maalinedustan puolustaminen on aivan onnettoman surkeaa. Ei pystytä siivoamaan miehiä tai kiekkoja pois, onnetonta sohimista ja sohlaamista eikä osuta kiekkoon, ei pystytä siivoamaan maskimiehiä maalin edestä pois jne.

Miten Kärpistä on tullut näin onneton puolustamaan omaa maalinedustaa? Etenkin kun joukkueessa pitäisi olla Ohtamaa, Olkkosen, Kivistön, Kemppaisen, Bunnamanin etc. kaltaisia vääntäjiä ja 'puolustavia' pelureita.
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Koivunen on tälle kaudelle alkanut mun mielestä vielä enemmän jakamaan kiekkoa. Viime kaudella peli oli enemmän yksityisyrittämistä.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös