Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 329 021
  • 25 669

Micol

Jäsen
Vastustaja tekee suhteellisen pienellä vaivalla maaleja ja yv on paskaa. Nämä jo viime kaudella vaivanneet viat kun saataisiin korjattua, niin vedonlyönnissäkin vois huoletta pelata Kärppien voittoa.
Kyllä nämä viat on jo kroonisempia kuin pelkkä viime kausi. Kaveri latoo kovalla prosentilla sisään ja Kärpät ei tee mistään. Lisäksi PAPP ei toimi, eikä AV. Mutta muuten meneekin sitten hyvin.
 
Ensimmäinen peli, jonka tälle kautta katson, ja tämän perusteella annan Marjamäelle osittaisen synninpäästön. Osaa pelaajista kiinnostaa ja silloin pelisuunnitelman toteuttaminenkin sujuu. Sitten on Koiviston kaltaisia turisteja, joille ei ole mitään käyttöä joukkueessa, ja joiden toilailu lyö ilmat pihalle kiristä hyvin nopeasti.
 

Miekkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Meidän nelosen hyökkäyspelaaminen muuten pyörii ja on paaaaaljooon vaaarallisempi monesti 5 VS 5 vastaan, kun mitä meidän yv kentät on raas vaihteeksi esittänyt.
 

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
En ymmärrä miksi Koivistoa peluutetaan YV:llä kun ei ole mitään erikoista siinä esittänyt. Onko sopparissa joku YV-pykälä?

6 vuotta sitten teki hyvät pisteet Liigassa?

Ei nyt ole tarkoitus tulla ilkkumaan toisten osioon, mutta kuten juuri tuossa yllä kirjoiteltiinkin, niin onhan tuo Kärppien joukkue varsinkin vastuurooleiltaan juuri sellaisia pelaajia täynnä, joita meillä Sahlstedt on sanonut ettei haluta hankkia, eli pelaajia jotka eivät ole menossa mihinkään vaan tulossa jostain.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Oliko Late jopa hiljaa koko toisen erän? Ei ainakaan omiin korviini kuulunut mikromanagerointia.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Etra

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Umpisurkea erikoistilannepelaaminen ja parit karmivat henkilökohtaiset virheet ovat lyöneet luvattoman paljon kapulaa Kärppien rattaisiin, mutta omaan silmään tässä pelissä on nähty selkeästi eniten taistelevaa ja energisintä Kärppää tähän kauteen, ja vastustajakin on selkeästi sytyttänyt. Tuntuu toki tyhmältä antaa tällaista "hyvä tsemppi hei!"-palautetta kun tässä pelataan ammattilaisliigaa eikä mitään Nuori Suomi-läpyttelyä, mutta ottaenhuomioon kuinka aneemiselta ja haluttomalta peli on valtaosin alkukaudesta näyttänyt, posi on haettava tällaisista pienistäkin asioista ja toivoa että tuo taistelu oikeasti poikii jotain. Tässähän on vielä aikaa mille vaan.
 

Micol

Jäsen
Ne pelaa, joilla kulkee - eli Koivisto ja Paaso voivat vaihtaa peliminuutteja keskenään. Jos Kivistö pudotettiin umpipaskojen näyttöjen takia 7. pakiksi, niin ei Koivistokaan voi olla ns. koskematon.
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Olihan tämä helvetin hyvä erä Kärpiltä muuten, mutta kahdesti koomailtiin omissa. Jotenkin yllättävästi nimet Kivistö ja Koivisto korostuu pelistä toiseen näissä koomailuissa.
 

Mandrake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bayern München
Kyllä nämä viat on jo kroonisempia kuin pelkkä viime kausi. Kaveri latoo kovalla prosentilla sisään ja Kärpät ei tee mistään. Lisäksi PAPP ei toimi, eikä AV. Mutta muuten meneekin sitten hyvin.
Toki ongelmien kirjoa on kertynyt jo useita kausia putkeen mutta Laten vastuulle lasken tapahtumat viime kauden alusta lukien.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Late panee nyt vähän hopi hopia niin varma voitto :)

Oikeesti, ei tätä touhua voi enää liian vakavasti ottaa. Lähinnä jo pelkästään naurattaa.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Bunnamanilla olisi pelaajana sellaisia vahvuuksia millä voisi joukkuetta hyödyttää ja mitä harvemmin Kärpissä näkee mutta ei miehestä oikein saada kyllä yhtään mitään irti. Tykkään kyllä pelaajatyypistä mutta aika turhakkeeksi vaipuu kun ei pääse käyttämään vahvuuksiaan.

Soosin voisi vapauttaa palveluksistaan ja päästää miehen vaikka velipojan kanssa katteleen videoita ja analysoimaan miksi ei yv. pyöri.
 

Ukkopekka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Carolina Hurricanes
Tiivola takaisin vilttiin kiitos. Seuraksi Antonen ja Koivisto. Ville Heikkalakin näyttää näihin verrattuna superstaralta.

Harmillisesti Westerholmilta huono peli tänään.
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Melkoista sekoilu- ja törmäilykiekkoa. Kiekollinen suoritusvarmuus aivan nollatasolla. Ilves tarjosi hyökkäyssiniseltään oikein urakalla vastaiskupaikkoja Kärpille.

Hyry on edelleen meidän paras sentteri.
 

Learn2Play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Uskomattoman huono tasoinen jääkiekko ottelu, maalipaikkoja ja sekoilua niin paljon että näyttää aivan lappiliigan lauantai illan ottelulta.

Ilves onnistunut olemaan omasta mielestä jopa huonompi kun Kärpät
 

Matala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mun mielestä tuossa pelissä on paljon hyvää. Joukkue kaipaa kuitenkin yhtä kiekollista sentteriä ja pari laadukasta laituria.

Ei tuolla voi olla Antonen ja Tiivola 2.ketjussa.

Myllykosken aika näyttää mitä on miehiään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös