Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 348 124
  • 25 669

Micol

Jäsen
Todella vapauttavan näköinen voitto, kun Kärppien ilmeitä katsoi - ja kieltämättä, ihan mukavalta tuntuu, kun tulee välillä jopa voittoja ja täysiä pisteitä. Björkqvistiltä yksi parhaita pelejään Kärppien paidassa ja teki juuri niitä asioita, joita hänen kuuluukin tehdä eli kaikki tilanteet täysillä loppuun asti periksi antamatta. Hienoja maaleja molemmat.
 
Viimeksi muokattu:

OsmoK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Manchester United
Samanlaista peliä kuin viime viikolla Lukkoakin vastaan. Tänään maalivahti vain antoi mahdollisuuden voittoon. Etenkin toisen erän peli oli Kärpiltä todella hyvää. Mahtuihan sinne peliin huonojakin jaksoja, mutta nyt niistä noustiin.

Ei Kärpät ole tällä kaudella ollut niin huono kuin Petopodi, ja ihmiset täällä, ovat antaneet ymmärtää. Peli on selkeästi kehittynyt viime kaudesta, ja ylivoimakin näyttää välillä sellaiselta, että saatetaan jopa tehdä maali. Mihin tämä parannus sitten johtaa? Mestaruuteen ja neljän joukkoon? En usko tähän millään. Kuuden joukkoon? Ehkä. Maalintekijää ja sitä virtuoosisentteriähän tuo kovasti huutaisi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös