Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 347 459
  • 25 669

Rekka Pinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Vancouver Canucks
Late järkkäs sit illan livesketsi-osuuden tuolla haastollaan. Itseasiassa nyt kun miettii, niin Latehan on vähän sellainen sketsihahmo kaikkine naurettavine selityksineen. Varmasti pärjäis jossai putouksessa tai muussa vastaavassa.
 

Koffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Sanoo ja tuulettaa kukin miten huvittaa. Mutta jos joku väittää tätä kauden aloitusta hyväksi ja myös pelillisesti onnistuneeksi, niin minä syön omat hikiset sukat!!! Pitänee tarkistaa, mutta esimerkiksi hyökkäyspään kaksintaistelut ollaan hävitty lähes kaikki- oli sitten vaikka voitettu peli!
 
Alkaa pikkuhiljaa korpeamaan tuo Marjamäen mikromanageeraus tuolta penkiltä. Jatkuvaa huutoa, joka kuuluu lähetyksessä vähän väliä. Ihan kuin ammattilaiset eivät suunnilleen ikinä tietäisi mitä kentällä pitää tehdä. Todella raskasta kuunnella.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Kyllähän tuo olis hylätä pitänyt. Maskimiehellä on jalat alueella.
Tätä sääntöä on muistaakseni muutettu jo pari kautta sitten, että enää maalin hylkäykseen ei riitä pelkkä maalialueella oleminen. Varsinkaan, jos kontaktia ei ole. Enää ei myöskään riitä pelkkä "hipaisu" maalivahtiin vaan tuomarit voivat nyt arvioida sen tapauskohtaisesti, että onko kontakti riittävä, että se häiritsee maalivahtia.

Tämä on mielestäni hyvä uudistus. Se oli vielä 3-4 kautta sitten nsurettavinta sketsipelleilyä ikinä, kun zoomailtiin tunti tolkulla, että onko jonkun luistimen terät moken alueella ja jokainen pieninkin hipaisu maalivahtiin johit hylkäykseen ja nähtiin näitä kuolevia joutsenia. Kyllä jääkiekkoa pitää saada pelata vähän karheammin ja jopa mennä sinne moken alueelle, kunhan ei sikaile tai ota liikaa kontaktia mokkeen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös