Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 311 987
  • 25 669

Leevander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät,Leijonat
Sport oli todella positiivinen yllätys. Pittää kattua tuo Kivistön jäähy uudestaan ennen suolausta, en ihan osta tuomiota.Onneksi sentään jatkoaika kotiin.
 

Rekka Pinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Vancouver Canucks
Siis millonkohan viimeks Kärppien voitto on tuntunut ansaitulta? Siis oikeesti ekat kymmenen minuuttia pelistä oli ihan ok tason pelaamista, mutta sen jälkeen palattiin käytännössä viimekautiseen ulosteen tasoiseen pelaamiseen.

Millonkohan tää sonta oikeasti loppuu?
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Otetaan tutut plussat-, ja miinukset:

++ Westerholm - Kärppien paras tänäänkin.
+ Jandus - Hyvä liike, hyvä kiekolla, hyvä laukaus. Jatkoon.
+ Ylivoimassa oli edes jotain ideaa

- 5vs5 -peli oli heikkoa.
- Kivistö - Vilttiin.
- Kemppainen - Pelasiko tänään? Koskiranta -effect voimistuu päivä päivältä.
 

tooMi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JP#13, MG#64, Real Madrid
Jos Kivistön ja Mingoian jäähyt oli turhia nii saattaa kaveria harmittaa tuo jatkoajan oma jäähy. Peli itsessään ulkomaan vahvistuksia lukuunottamatta aika hirvittävää paskaa. 2 ja 3 kentät on kuolemaakin hitaampia tuolla kentällä. Vähän on pahat fiilikset tästä kaudesta.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Totta, Jullekin oli viime kaudella huippunopeutta mitatessa vasta kolmanneksi nopein ja tänään sitten tippuikin jo neljänneksi.
Mikä on pointtisi? Joukkueen sisäisissä testeissäkö? Kilpailu oli varmasti kovaa, sillä molempien kausien joukkueita on leimannut kyllä vahva luisteluvoima.

Ahaa, tarkoitat ilmeisesti noita CMoren ilmoittamia tilastoja? Junttila voisi siinä tapauksessa luistella useamminkin, eikä vain liukua.
 

Aho#5

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hyvin näkyy tuo kärppälogo aina näissä haastatteluissa. :D
 

Liitteet

  • Screenshot_20230913_211144.jpg
    Screenshot_20230913_211144.jpg
    235,8 KB · kertaa luettu: 229

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Itsekin olen Kivistölle aika paljon rapaa antanut, mutta kyllä Kivistö on ollut mies paikallaan viimeiset kaksi matsia. Miinus nyt tämä viimeisin jäähy, joka nopeasti katsottuna näytti kyllä aika köykäiseltä - oliko maila jaloissa? Toki saa jatkaa tällä tasolla ja mieluummin paremmallakin, jos meinaa esimerkiksi Paason pitää viltissä.

Paska peli, mutta voitto on voitto. Enkä anna tälle vielä paljon painoarvoa. Minä uskon tuohon jengiin, sieltä on paljon parempaa vielä tiedossa kun kemiat napsuu vähän paremmin yhteen ja muutenkin saadaan peliä järkevämmäksi.

Lauantaina Pelicansia vastaan ihan erilainen peli. Päättyy 6-2 jommalle kummalle. Tai sitten 2-2 ja jatkoille.

Westerholm oli erinomainen. Berglund paransi, ja näytti nyt sitä laukaustaan. Jandus on ihana. Ohtamaa ihan eri tasolla pelissä henkisesti läsnä kuin viime kaudella, näyttää maallikon silmiin. Toivottavasti Björkqvist pysyy kunnossa koska on salomäkimäinen härkä, joka menee sinne maalille.

Varmasti jos pessimistisesti suhtautuu Kärppien kauteen, niin vituttaa tuo lopun perseily ja muutenkin tuo ponneton hyökkäyspeli. Mutta ei tuo nyt kuitenkaan mielestäni yhtä puskemiselta näyttänyt kuin viime kaudella, ja kautta on 59 ottelua jäljellä runkosarjaa.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Todella nihkeä peli. Tuli nyt kyllä hieman kylmää vettä niskaan, pelillisesti.

Mutta niinhän se on, että vasta kun aletaan pelata pisteistä niin nähdään oikeasti, että missä mennään. Alivoima oli hyvää, siinä illan valopilkku.
 

Goodrow

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Varmasti jos pessimistisesti suhtautuu Kärppien kauteen, niin vituttaa tuo lopun perseily ja muutenkin tuo ponneton hyökkäyspeli. Mutta ei tuo nyt kuitenkaan mielestäni yhtä puskemiselta näyttänyt kuin viime kaudella, ja kautta on 59 ottelua jäljellä runkosarjaa.
Muutaman pelin tappioputki alle ja tukkoisuus maalinteon kanssa jatkuu niin pian ollaan viime kauden tilanteessa uudelleen. Late sitten vielä kiristää suitsia ja joukkue ahdistuu. Toivottavasti näin ei tule käymään, mutta kyllä näen tuon selvänä uhkakuvana.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Tylsä peli, mut pitää jotain positiivista kaivaa. - Westerholm oli erittäin hyvä, ei voinut maalille mitään ja otti tukun hyviä torjuntoja. - Berglund ja Jandus. Eka pelin perusteella selvä parannus Rundblad - Byström kaksikkoon.
- Koivunen- Bunnaman- Mingoia. Tästä tulee hyvä, vaikka hieman kiekko poltteli ja syötöt tuli jalkoihin jne. Hyvä aihio.
- kaiken kaikkiaan uudet pelaajat jättivät positiivisen kuvan ja olivat vahvistuksia joukkueeseen.
 

Imsamiz50

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
oon lukenut miten media ja asiantuntijat on tässä nyt 3 kautta putkeen kritisoineet kärppien veskoja että riittääkö ennen kauden alkua :D mukava kattoo ku sielläkään ikinä opolta, pelihän ei mitenkään hyvää tänään ollut mutta eka peli ja muistetaan ollaan pelattu nyt Mestis/shl/Tshekin liigan jengejä vastaan jotka pelaa vähän erityylistä lätkää niin ei hirveesti paino arvoa tän päivän pelille anneta
 

avail

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mikä on pointtisi? Joukkueen sisäisissä testeissäkö? Kilpailu oli varmasti kovaa, sillä molempien kausien joukkueita on leimannut kyllä vahva luisteluvoima.

Ahaa, tarkoitat ilmeisesti noita CMoren ilmoittamia tilastoja? Junttila voisi siinä tapauksessa luistella useamminkin, eikä vain liukua.
Wisehockeyn, mutta joo, juuri niitä.

Samaisista tilastoista selviää myös, että sekä Kemppainen että Junttila olivat viime kauden tilastoissa keskiarvolla mitaten kuuden eniten ottelua kohti luistelevan pelaajan joukossa joukkueensa sisällä.

Tämän ensimmäisen pelin osalta Junttila luisteli kolmanneksi eniten heti Bunnamanin ja Janduksen jälkeen.

Pointtini on siis se, että niin viime kuin tälläkin kaudella tuo pelitapa on se, joka saa pelaajat näyttämään hitailta, vaikka se ei todellisuudessa pidä paikkansa. Junttila olisi ollut esimerkiksi Tapparassakin viime kaudella viidenneksi nopein pelaaja kentällä, ihan tilastojen valossa siis.
 

Ukkopekka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Carolina Hurricanes
Vaikea peli siitä muodostui sitten, huolimatta ihan ok startista peliin. Kaikki kunnia Dufvan robottikiekolle, mutta kyllä Kärpillä näkyi jonkilainen varovaisuus tekemisessä. Westerholm oli mies paikallaan, toivottavasti hyvät otteet jatkuvat läpi kauden. Ylivoimakin oli askel eteenpäin viime kaudesta mutta siihen ei paljoa vaadita.

Harmillisesti vain 2 pistettä tänään.
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
Paljon positiivista tarttui mukaan tästä pelistä, vaikka Sport osasikin tehdä Kärppien illan vaikeaksi. Tästä pelistä on vaikea kaivaa muuta negatiivista esiin kuin tuo pisteen menetys ja hieman tylsä terä maalipaikoissa.

Kärpät puolusti omaa maalia asenteella ja kulmiin mentiin aina voittamaan kiekkoa aivan erilaisella asenteella kuin menneellä kaudella. Mielestäni jokainen pakki suoritti tänään erittäin kovalla tasolla ja kuten muutama muukin mainitsi niin Kivistö jäähystään huolimatta vaikuttaa ihan eri pelaajalta kuin vuonna 2022. Kyllä siellä on maalilla otettu Lasse Kukkosen teesit käyttöön ja sinne ei ole vastustajalla asiaa ilman mustelmia. Jandus oli Kärppien paras pelaaja yhdessä Westerholmin kanssa. Eleettömän varma kiekon kanssa ja saapui Raksilaan isännän elkein, kruununa voittomaali Kärppädebyyttiin. Berglund pelasi Kärppäpaidassa parhaan pelinsä, ja osoitti ehkä vihdoin niitä asioita minkä takia hänet on Ouluun hankittu.

Hyökkäyspeli näytti mielestäni niin hyvältä kuin olettaa saattaa tässä vaiheessa kautta. Luotiin kyllä tarvittava määrä paikkoja mistä laittaa peli pakettiin, mutta tällä kertaa sitten piti hakea voitto jatkoajan kautta. Ykköskenttä oli odotetun näkyvä ja loi jälleen valtaosan Kärppien 5vs5- pelin tilanteista. Mingoialla on hieno maalivainu ja hän tulee vielä tekemään tuhojaan Kärppien paidassa. Turunen tuntui jäävän hieman yksin omassa kentällisessään, ja loi kyllä itse ne muutamat paikat mitä kakkonen tänään sai aikaan. Kemppaisen kentässä näen hyvää aihiota. Junttila oli tänään pelipäällä ja järjesti kyllä useamman maukkaan paikan muille, minkä lisäksi sai vielä maalinkin aikaiseksi. Björkqvist tuntuu tuovan sopivaa röyhkeyttä ja suoraviivaisuutta tuohon koostumukseen ja paikkaa Kemppaisen dieselmäisyyttä hyvin omalla tekemisellään. Bunnaman on kyllä pelaaja jonka fyysinen olemus kentällä pelottaa vastustajaa vaihdosta toiseen, kun hän tulee tilanteeseen niin vastustaja joko luopuu kiekosta tai makaa jäässä kylki kipeänä. Bunnamanilta jäi vielä se maali uupumaan, mutta kuten nähtiin harjoituspeleissä niin ei se hänen laukaus ainakaan huono ole.

Tästä on hyvä jatkaa lauantaina lintumetsälle.
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Hyvin näkyy tuo kärppälogo aina näissä haastatteluissa. :D

Tuo kuvaa kyllä niin hyvin tuota pelipaita hässäkkää:D aivan mahtava. Voisiko joku lähettää tämän Kukkoselle ja kaikille muillekin?

Itse pelistä. Paaljon enemmän muistutti jääkiekkoa kuin viime kaudella. Nythän esimerkiksi mentiin monta kertaa vauhdilla omista keskialueen yli. Hyökkäyspään paikkoja syntyi enemmän selkäydinpelaamisen kautta kun taas viime kaudella tilanteet oli mielikuvituksettomia (ränni ränni kierrätyksiä ja veto viivasta ilman kunnon maskia)

Lumipallo on pyörähtämässä oikeaan suuntaan.
Ulkomaalaiset olivat tänään tulostaululla eli oikeita vahvistuksia. Jandukselle iso maali.. Tsekki sai ratkaista ja olla illan sankari. Itseluottamus kattoon ja tykki kausi tiedossa. Westerholmille myös iso voitto ja olikin erittäin luottamusta herättävää toimintaa maalilla
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös