Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 005 652
  • 19 703

Juze80

Jäsen
On se ihanaa katsella tuota pelitapaa, kun määräys on, että hidas kontrollilähtö omalta alueelta koko viisikon voimin. On se sitten kumma, kun vastustaja antaa ylhäältä vähän painetta, että peli on sekaisin. Voisi toimia, jos pahalta vastustajalta olisi karvaaminen kielletty, mutta kun ei ole.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Järvenpää - Marjamäki -kaksikko pitävät palaveria.

Hyviä asioita tapahtuu.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Vesa

Miikkael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings
Jos vastustaja luistelisi kiekon kanssa päätyviivalle saakka, niin kärppäviisikko ois varmaan valunut jo päädyn läpi parkkialueelle asti.
 

raju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aaron Hakala , Ville Nieminen , Jukka Rautakorpi
Eipä ois kesällä uskonu kuin lyhyeksi tää kausi jää. Onhan tää jo farssi. Ei vittu
 

Kalaverkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Vittu saatana mikä vitun kausi ei jumalauta. VITTU LÄHES 4 VITUN MILJOONAA EUROA JA PÄÄSTÄÄN VITTU SIJALLE 9-10(?) :DDDDDDD ~50/63 peliä tällä kaudella ollut yhtä vitun tuskaa seurattava. Ihan vitun paskaa. Siis tämä nimilista mitä tässäkin joukkueessa on, miettikää sitä, MIETTIKÄÄ. Ihan vitun oikeasti. HYI SAATANA!
Kehtaavat varmaan lähteä tämän pelin jälkeen johonki vitun Leville JUHLIMAAN kauden loppua. Oksettava joukkue. Oksettava organisaatio. Oksettavaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös