Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 995 807
  • 19 703

Aho#5

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mukavaa vittuillua myös C-Moren puolelta Raksilan "tunnelmaan".
Torstaina jengi istuu siellä taas kun hautajaisissa. Meneeköhän 3000 rikki?
 

Mandrake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bayern München
Uutta matoa koukkuun. Eipä tämä KooKoo kykene ihmeitä esittämään, niin puolivälieräjuna puksuttaa edelleen. Paikoista tarvis toki se 2-3 maalia tehdä.
 

Visku-17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Mika "Spede" Pyörälä #17
Taisi se bussimatka Helsingistä Kouvolaan painaa tänään jaloissa. Olisi pitänyt Kouvolasta löytyä lentokenttä tai vaikka rakentaa jos siellä ei ole, kuten Junttila eilen mietiskeli. Saa Marjamäki heittää Kouvolan lentokentät/lentokentättömyyden bussin alle.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Torstaina luvassa Jukurit pelin toisinto. Kovassa paikassa puppeloidaan huolella ja Kookoo kairaa selvän voiton.
 

Aho#5

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpillä kaikki paineet niskassa torstaina ja KooKoo voi nautiskella itsensä jatkoon.
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Torstaina Ode kehiin, tarvittais rouhijaa tonne alakenttiin. Jos nyt verrataan tän päivän Heikkalaan niin Odella pudotuspelejä takana 43 ja Heikkalalla tänään toinen.
Mielestäni näitä playoffeja ajatellen tietäis miten sielä pelataan.

Edit. Typo
 
Uutta matoa koukkuun. Eipä tämä KooKoo kykene ihmeitä esittämään, niin puolivälieräjuna puksuttaa edelleen. Paikoista tarvis toki se 2-3 maalia tehdä.
Tämähän se surullisinta onkin, että KooKoo on tosiaan (myös) ihan surkea joukkue, jonka pelin katsominen tekee pahaa. Silti se oli lähinnä napata voiton jo eilen Oulussa ja tänään Kärpillä ei ollut mitään palaa. Se tuttu näennäinen takaa-ajo ja yksi lohtumaali toki nähtiin, mutta ansaitusti KooKoo tänään homman klaarasi.
 

Bobi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kiekko-Ketut, Edmonton Oilers
Pakkoko tuonne on hommata kaiken maailman mikkihiirejä neppailemaan. Pelatkoon vaikka 3 kentällä ja 4 pakilla jos ei kiinnosta. Joka kentässä / pakkiparissa mukana turisteja jotka tuhoavat muitten pelin,,,,
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Torstain peliin Tieksola ja Heikkala poppareille. Tilalle Karvinen, Jakobsson:

Junttila-Kemppainen-Leskinen
Koivunen-Kunyk-Turunen
Jakobsson-Tiivola-Björkqvist
Karvinen-Hyry-Anttila

Maskia maalin eteen ja taklauksia kiitos!
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Ei Kärppien pitäisi enää tässä vaiheessa kautta, kaikkien säälittävien esitysten jälkeen vituttaa näin paljoa. Nyt taas sellainen tunne, että ei olisi ikinä vituttanut näin paljoa. Torstaina ei vittu todellakaan lopu kausi. Uskotaan niin kauan, kuin viimeinenkin mahdollisuus on viety, ja petytään sitten näin rajusti jokaisen häviön jälkeen.

Se tässä hommassa on hienointa. Hävitessä vituttaa niin kuin ei olis koskaan vituttanut, ja voiton jälkeen on kuningasfiilis. Torstaina kaikki peliin, ja paikoista sisään.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Torstaina sitten eri peli ja toivo elää...
Ikävän suoraan, mutta rehellisesti sanottuna, sillä ei isossa kuvassa ole mitään merkitystä, vaikka Kärpät voittaisikin torstaina. Se vain pidentäisi Kärppien viadolorosaa ja surkeaa kautta.

Kärpillä ei ole mitään jakoja Ilvestä vastaan sen +60 pelin perusteella, ei pienintäkään. Tuurilla saattaisivat yhden voiton ottaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös