Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 005 678
  • 19 703

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Jo ennen tuota Junttilan maalia Kärpät tuli pari kertaa hyvällä rintamahyökkäyksellä alueelle sisään. Kemppainen mm. sai paikan parhaaseen sektoriin mutta vetoa ei saanut aikaiseksi.

Näkisin, että KooKoo vetäytyi myös luonnollisesti vähän varmistelemaan niin Laten pelikirjallakin päästiin hetkeksi pelillisesti samalle sivulle.
 

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
On tullut itsekin haukuttua Kärppiä melko lailla viime aikoina, mutta nautin kyllä, kun tämä juntimpi puoli Suomea itkee antipatioitaan ulos tuolla otteluketjun puolella.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Junttila ja Marjamäki vaan säästelivät pleijareihin, mestaruusjuna raiteillaan... Tosissaan, niin kyllä pitää Kärppien reilusti parantaa, jos haluavat puolivälieristä jatkoon. Oman ennustuksen mukaan KooKoo voittaa kotonaan seuraavan, mutta Kärpät klaaraa Oulussa sarjan kotiinsa.
 
Näääääääääin. Julius "The man" Junttila 3+0. On se äijjä! Näköjään C Morellakin rupesi oikein vituttamaan, kun lähetyskin lyötiin poikki. On se vaan hienoa, kun etelän päässä nakertaa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös