Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 005 603
  • 19 703

Rämemajava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat
Saakohan Kärpät tehtyä YV-maaleja edes treeneissä? No eiköhän sinne joku kihaus silloin uppoa, kun on kerran Kärppien AV vastassa.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mikäli Kärpillä on lopussa tilanne jossa vaaditaan kolmen pisteen voittoa suoraan pudotuspelipaikkaan ja Jukurit tarvitsevat myös kolmen pisteen voiton, nähtäisiinkö kerrankin se tilanne että molemmat joukkueet ottaisivat maalivahdin pois?
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Jäähyjen ansiostakin erä Kärpille, mutta luvattoman heikko määrä maalipaikkoja (ja nähtävästi myös odottamaa) siihen nähden. Eihän Jukureilla tasakentin suurempaa hätää ollut, vaikka tietenkin jäähyt vähän pelin suuntaa kääntää.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Vesa

Rekka Pinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Vancouver Canucks
Jonkun takia luotin ennen peliä Kärppiin ja siihen että tänään homma hoidetaan, kun kerran vielä ihmeen kaupalla saatiin mahdoliisuus varmistaa kutospaikka. Mutta ei. Ei niin ei.

Kaks seuraavaa erää on pakko alkaa toimittamaan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Vesa

Håkanhead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Altavastaajat
Jukurit pelaa huomattavasti paremmin kuin Kärpät. Ainoastaan materiaaliero pitää pelin tasaisena.

Orastava innostus vaihtui vitutukseen tämän ensimmäisen erän myötä. Turha tälläisellä sapluunalla on lähteä pleijareihin, ajantuhlausta.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tää jätkä on kyllä aivan toivoton. Pilaa 1. ketjun pelin aivan täysin. Heikkala 4. ketjun laitaan ja Jakobsson kokeiluun Tieksolan paikalle.
Edellisessä pelissä kolmannessa erässä ykkösketjussa pelasi ajoittain Emanuelsson ja omaan silmään ketju oli rauhallisempi ja tasapainoisempi kokonaisuus kuin kertaakaan tällä kaudella. Jotensakkin dynaamisen oloinen kolmikko, siinä ois ainesta kun pääsisivät vetämään useamman pelin keskenään.

Mut oliko se niin, että Tieksola _PELLAA_ ykkösketjussa loppukauden?
 

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jos tämäkään almu ei Kärpille kelpaa, niin toivottavasti säälipleijareiden kotipeli pelataan tyhjille katsomoille. Pelkästään tuon ensimmäisen erän perusteella Jukurit on paremmin valmennettu joukkue. Materiaalin johdosta Kärpät rimpuilee pelissä kuskin paikalla, näennäisesti halliten.
 

Mandrake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bayern München
KooKoo painaa siihen malliin, että taitaa Jukurien voitto jäädä vain voitoksi muiden joukossa. Kausi taitaa päättyä heillä. Ehkäpä kolmannessa erässä Jukureilla lerpahtaa jo sen verran, että jälleen kerran se Kärppien nousu onnistuu viimeisellä 10 minuutilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös