Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 005 738
  • 19 703

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Eipä tää vituta enää, kun tiedän ettei tuo joukkue tulee mitään saavuttamaan. Semmonen fiilis, että antaa mennä vaan! Ei jaksa enää oikein välittää tästä, kun ei ole mitään odotuksia. Katsotaan vaan, että mihin tää riittää.

Samat fiilikset. Koitan unohtaa, miten paljon tähän joukkueeseen on upotettu rahaa ja miten vitun huonosti tässä on pelattu. Sääleistä vaan vauhtia ja katotaan miten pieni ja sympaattinen joukkue kaukaa pohjoisesta kiusaa isoja ja pahoja etelän jengejä.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Ihan vitunmoinen kiima paistoi tässä(kin) ylivoimassa. Vittu! Laukokaa sitä saatanan kiekkoa sinne maalille!
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Kärpillä on tämänkin kauden jälkeen edessä isompi overhaul ja siivous. Nämä alkaa tulla pitkässä juoksussa kalliiksi seuralle, kun näitä isoja siivouksia ja rebuildeja pitää harrastaa about joka kauden jälkeen nykyään.

Urheilupuolella pitää tehdä iso putsaus niin pelaajisto, kuin valmennuskin puolella, kyllä, mutta sen siivouksen suorittavan "the siivojaan" eli Ahon Harrin johdolla tästä ei isossa kuvassa tule yhtään mitään.

Kallis mies Kärpille tämä Haba, kun tätä nykyä about joka kauden jälkeen on edessä 'suht' kalliin puoleinen täyssiivous ja rebuild.
 

pussukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ei vaan voi ymmärtää, miten Kärpät ei lauo ja edes tunnu yrittävän toimittaa kiekkoa ja miehiä maalille ylivoimalla..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös