Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 012 084
  • 19 703

spertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Näin vain viimeisen erän, mutta olihan nuo pakkien koomailut nyt poistuneet verrattuna eiliseen. Voisiko johtua siitä että pelattiin selkeästi kolmella parilla, eikä pyöritetty seiskapakkia eri pareissa? Liigan tilastoista vilkaisin vain n nopeasti tuon.
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Näin vain viimeisen erän, mutta olihan nuo pakkien koomailut nyt poistuneet verrattuna eiliseen. Voisiko johtua siitä että pelattiin selkeästi kolmella parilla, eikä pyöritetty seiskapakkia eri parissa? Liigan tilastoista vilkaisin tuon.
Ihan omaa mutua olisiko tuo eilinen koomailu johtunut siitä että oli uusi maalivahti maalilla ja olisiko se aiheuttanut jotain ylimääräistä jännitystä
 

spertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihan omaa mutua olisiko tuo eilinen koomailu johtunut siitä että oli uusi maalivahti maalilla ja olisiko se aiheuttanut jotain ylimääräistä jännitystä
Se lisää kyllä sähellyksen määrää jos ei pakit uskalla antaa edes helppoja vetoja veskalle, eli luotto puuttuu. Todennäköinen syy tuokin.
 

Hartolankoski

Jäsen
Suosikkijoukkue
VaPS
Eilen hävittiin 5 - 6, tänään voitettiin 3 - 0.
Ehkä ei ole syytä syvemmille analyyseille. Yleisesti ottaen vanha viisaus toimii edelleen; paremman maalivahdin joukkue voittaa. Hyvää viikon lopun jatkoa kaikille!
 

Teroin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken Kärpät
Tappara ei laukonut kolmannessa erässä maalia kohti ilmeisesti kertaakaan. Lehterän vippi nollakulmasta ohjattiin omiin. Voittivat kuitenkin, eli neljäs sija saattaa nousta arvoonsa.
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Leevi on kyllä nyt sellasessa jumalamoodissa että antaa mennä vaan. Olisi muuten voitettu eilenkin tän päiväisellä maalivahtipelillä
 

Judge Dredd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ihan ok esitys, vaikka 2. erä olikin melkoista surffailua. Tänään olikin maalinteko vaihteeksi vaikeaa, mutta omissa oltiin terävämpiä maalin edessä kuin eilen. Meriläinen voiton takuumies ja kovassa vireessä on kyllä kaveri. Lupaa hyvää kevättä ajatellen.

Ei kyllä hirveitä hurraa huutoja vieläkään peli kokonaisvaltaisesti aiheuta. Parempaan suuntaan on kuitenkin mennyt pitemmän aikaan. Paljon täytyy parantaa jos meinataan mestaruudesta taistella. Jänne ei oikein meinaa edelleenkään pitää koko 60min ja henkinen tila joukkueessa ei ole optimaalinen voittamiseen. Vielä. Johtuen ehkä odotuksia heikommassa kaudesta tähän mennessä.

Hyvin ratkaisevaksi muodostuu back to back pelit KalPaa ja Hifkiä vastaan. Niissä olisi syytä jo esittää kauden parasta peliä. 4. Sija on ihan haarukassa, mutta myös putoaminen 6 joukon ulkopuolelle on edelleen ihan mahdollista.

Hienoja pelejähän tässä on edessä ja kaikki mahdollista niin positiivisessa kuin negatiivisessakin mielessä.
 

mayra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slava Ukraini
Heikkalalla Mestiksessä 53 peliin 24 pinnaa.

Antti-Roikolla Mestiksessä 39 peliin 43 pinnaa.
Tällaisen Heikkala-tilaston napsuttelin itse:

Heikkala kokoonpanossa: 31 ottelua, joista Kärpillä 54 pistettä, pistettä per peli 1.74.

Heikkala ei kokoonpanossa: 21 ottelua, joista Kärpillä 34 pistettä, pistettä per peli 1.62.

- - -

Heikkala on juhakoivistomainen luisteleva alaketjujen työmyyrä, joita tarvii nykyliigassa.

Ideaalitilanteessa Kärpillä olisi muuten pari nopeaa Nicklas Lasua ja pari liukasta Arttu Hyryä senttereinä. Silloin kannu olisi meidän.

Ja toki kannatan ehdotustasi Antti-Roikon peluuttamisesta ensi kaudella.
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Nyt kiinnosti puolustaa, mutta kyllähän tuo edelleen jättää toivomisen varaa tuo peli.
Tärkeät 3 pistettä silti.

+ Meriläisen nolla, toki pari sisätolppaakin kävi
+ Puolustuspeli oli selvästi parempaa vs. perjantai

Tuo ylivoima on kyllä edelleen melkoista kiekon/vastuun siirtelyä, ala-arvoista.

Joly on kyllä liigan paras pelaaja heittämällä.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, ManU, Exeter City, TP-47
Menemättä yksityiskohtiin , niin ei tuo Kärppien peli minun silmiin hyvältä vaikuta. Joo pisteitä on tullut. Minusta olisi itsepetosta ajatella pelin olevan hyvää.
Kärppiä on pitänyt pelissä mukana alun perin kakkosmolari. Toinen veska Westerholm on varmaan hyvä maalivahti, mutta vielä täysi kysymysmerkki. Ei mitään hajua miten kestää loppupeleissä painetta ja millä tasolla torjuisi.
Itse Kärppien peli on tukkoista ja pakottamista, peli on koko ajan piipussa. Siitä uupuu raikkaus peli ilo.
Kärppiä hilaa eteenpäin yksilöt ja hyvät suoritukset pelin sisällä ei joukkue peli.
Ilvestä vastaan Kärppiä piti pystyssä ja mukana Meriläinen. TPS vastaan Julle Junttilan hieno ohjaus sinne kuuluisaan ylämummoon.
Eilen Turusen riisto ja hyvä syöttö, Tieksolan varma sijoitus pussiin. Olkkosen laatuluokan maali. Oli ampuvinaan takakulmaan , mutta käänsikin laukauksen hienosti etukulmaan.
Yv joka on tiukoissa loppupeleissä ihan ratkaiseva. En viitsi katsoa tilastoja, mutta ainakin 3 peliin eli 12 erään ei olla tehty Yv. maalia.

Jokainen pelattu peli ollut vaikea oli vastassa sitten joukkue häntäpäästä tai kärjestä. Tuskanhiki otsalla kairattu niukka voitto tai hävitty maalilla tai jatkoilla.

Mielenkiintoista huomata. Lukolla ja Tapparalla 14 suoraan hävittyä peliä. Ilveksellä ja Kärpillä 15
Suoria voittoja Ilveksellä 28 lukolla 27 Tapparalla ja Pelicansilla 26 Kärpillä 23
Mitä se kertoo. Kärpät ei ole osannut voittaa tiukkoja pelejä tai sitten on hävitty jatkoilla.

Seuraavat tuplatuplat KalPaa ja HIFK vastaan sitten näyttää ja kertoo missä ollaan sarjataulukossa.
Kärpillä on taitavia nimekkäitä ukkoja rosteri täynnä. Kyllä tässä voidaan yksilöillä sinne neljän joukkoon kairata, mutta siitä eteen päin on ihan herran haltuun.
Niin mielelläni kuin minä uskoisin ja toivoisin.

Ei kait tässä muuta voi kuin odottaa sitä kuumaa kiveä taivaasta. joka tippuisi (jonkun) ja suunnan muuttaisi.
 

NahkaHagrid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Jesse Puljujärvi.
Leevillä seitsemän nollapeliä tällä kaudella, yli 120 min putkeen maali puhtaana ja joku halus et Westerholm laitetaan tänää maaliin.
Onnistumiset on tärkeitä, ja yhdellä maalivahdilla pleijareihin meneminen on valtaisa riski, siksi toivoin Westerholmille vielä mahdollisuutta heti seuraavaan peliin. Heti satulan päälle. Et voi kieltää etteikö koko joukkueen ilme ollut eilen täysin erilainen kuin mitä perjantaina. Meriläinen on ilmiömäinen, ja tulee ykkösenä pysymään varmasti, mutta kyllä sitä onnistumisia ja ehjiä pelejä toivoisi kakkosveskallekin jos sattuu että tulee loukki.

Jossittelu on sinänsä turhaa mutta eilisellä esityksellä olisi Westerholm myös saattanut ottaa voiton talteen, senverran vahva suoritus oli koko joukkueelta. "Voittavaa maalivahtia ei vaihdeta"- mentaliteetti saattaa koitua vielä keväällä kohtaloksi kun luukkuvahtina ja hänen vierellä on loukista (ehkä) parantunut blomma, ja itsetuntoon kolauksen saanut Westerholm joka ei ole saanut toista mahdollisuutta ja laitetaan kylmänä tolppien väliin. Kuumassa playoff ottelussa ei tarvitse kuin yhden rajun ajon maalille ja Meriläinen on lasaretissa, sitten ollaan kusessa. Kaikkeen on varauduttava vielä kun on aikaa.
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Seuraavat tuplatuplat KalPaa ja HIFK vastaan sitten näyttää ja kertoo missä ollaan sarjataulukossa.
Nämä on kyllä mielenkiintoiset neljä matsia kun Kalpan kanssa tällä hetkellä taistellaan samoista sijoista ja voi olla että myös HIFK:n kanssa tuona ajankohtana taistellaan samoista sijoista. Neljä erittäin tärkeää peliä, miniplayoffit ja nämä häviämällä pelataan oikeasti miniplayoffit sääleissä
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, ManU, Exeter City, TP-47
Peilataan vielä Kärppien peliesityksiä joukkueen tavoitteisiin tällä kaudella, kun sarja on loppusuoralla. Tässä vaiheessa kautta joukkueen pitäisi olla, niin hioutunut kuin mahdollista pitkään marssiin keväällä.
Marjamäen mukaan tavoitteena ei voi olla muu kuin mestaruus. Siitä pelataan.
Riittääkö pelin taso kuuden joukkoon, vai haetaanko vauhtia sääleistä. Pelin tason tällä hetkellä pitäisi riittää, mutta on MAHDOLLISTA , että joukkue aloittaa sääleistä.

Riittääkö joukkueen taso kuuden joukkoon. Joukkueen pitäessä tämän tason sen PITÄISI RIITTÄÄ kuuden joukkoon.

Riittäkö pelin taso tällä hetkellä neljän joukkoon. Joukkueen taso VOI MAHDOLLISESTI riittää neljän joukkoon.
tässä kategoriassa kyllä useita ????

Riittääkö joukkueen taso tällä hetkellä pelaamaan liigan voitosta, pojasta. Olemaan yksi mestaruussuosikeista.
Joukkueen taso tällä hetkellä ( )
ei riitä, riittää, pelaamaan liigan voitosta.
Sulkujen sisään jokainen voi käsi sydämellä laittaa oman näkemyksen.
 
Viimeksi muokattu:

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Tuo puolustuspelaaminen on tällä hetkellä aivan sekasin. Korjausliikkeille on aikaa enää 8 peliä. Vaikea uskoa, että mitään merkittävää parannusta tapahtuu enää sillä rintamalla. Onhan tässä ollut aikaa 52 peliä saada se kuntoon.

Puolustus on keväällä tärkeämpää kuin hyökkäys. Sen pitäessä jatkoeriä voidaan pelata kunnes jostain pomppii sisään. Nykyisillä esityksillä puolivälieristä lauluun on se todennäköisin lopputulos.
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Nämä on kyllä mielenkiintoiset neljä matsia kun Kalpan kanssa tällä hetkellä taistellaan samoista sijoista ja voi olla että myös HIFK:n kanssa tuona ajankohtana taistellaan samoista sijoista. Neljä erittäin tärkeää peliä, miniplayoffit ja nämä häviämällä pelataan oikeasti miniplayoffit sääleissä

Totta.
Silti tilanne on hyvä, eli kaikki on nyt omissa käsissä.
Ei tässä enää helppoja pelejä ole tulossa ja minusta tuo on hyvä, että joukkue saa nyt tuollaiset pudotuspelit juuri ennen playoffseja. Tavoite pitää olla mestaruudessa ja nyt kaikki mahdolliset kiirastulet ja painekattilat ovat vain hyväksi tuolle joukkueelle.

Jos emme noista selviä ja rupeamme tärräämään/ alisuorittamaan juuri noissa peleissä, sitten on haettava vauhdit sääleistä.

Minä uskon että jos Kärpät pelaa hyvin, on voitto otettavista mistä jengistä missä tahansa.
 

maalisieppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Leevi maaliin keskiviikkona, Westerholm perjantaina ja jos sillo tulee voitti nii saa jatkaa lauantaina. Jos perjantaina hävitään Westerholmilla, Leevi maaliin lauantaina. Hyvä tajuta miten kärpissä peluutus menee, voitolla ansaitsee jatkaa.
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nykyinen Junttilakin pelaa silloin tällöin hyvän pelin ja ansaitsee vanhan kunnon ole ole -laulunsa, mutta kokonaisuudessaan tällä kaudella nähdystä tahtoo välittyä todella pöhöttynyt kaveri, jonka top6-roolin kyseenalaistaisin. Leskisestä voisin sanoa lievästi samaa, mutta hänessä näen enemmän aaltosmaista vikaa. Leskistä rakastaa silloin kun kulkee.
Meni jo offtopiciksi, joten siirrän keskustelua tänne.

Molemmat em. herrat ovat olleet tämän vuoden puolella puolustussuuntaa ajatellen luistelevia katastrofeja. Lese jäällä 12 kertaa, kun vastustaja iskee tasakentällisin ja Julle 10 kertaa. Kärpille tehty 36 maalia, joista YV:lla 8, joten kun ne vähentää tuosta kokonaismaalimäärästä, niin jää 28 maalia tasakentällisin ja Lese ja Julle ovat olleet aika monta kertaa läheltä katsomassa, kun kaverit vispaa maalin.

Leskisen ansioksi kuitenkin on luettava, että tehoja on sitten tullut toiseenkin päähän 12 plusmerkinnän edestä (12-12=+/-0). Junttilalla luku on 9 (9-10=-1).

Verrokkina sitten muut kärkiketjujen pelaajat:
Koivunen 12-4=+8, Kemppainen, 11-8=+3, Turunen 13-7=+6, Kunyk 14-8=+6.

Leskisen asenne omassa päädyssä maksaa vähän turhan paljon maaleja omiin. Nyt on parin kuukauden aikana tullut melkein yhtä paljon miinusmerkintöjä, kuin koko alkukaudesta. Toisaalta uskon, että Lesellä vähän enemmän vapauksia on seisoskella siellä omalla sinisellä näennäisesti karvaten, kuin monella muulla pelaajalla, mutta silti.

Julle taas jatkaa tasaisen varmasti, paitsi että hyökkäyssuuntaan tahti on kovasti hiipunut syyskauteen verrattuna.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Heikkala ei taida enää olla ylivoimassa Jullen paikalla? Ainakin Topi tullut nyt ylivoimaan taas mukaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös