Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 015 334
  • 19 703

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Leevi ryöstää, mutta ei muistanut, että siitä seuraa myös rangaistus.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jos on katsonut Jolyn rankkareita tällä kaudella, niin tuo ratkaisu oli odotettavissa.

Hyvä Leevi!
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Aika tasapainoinen esitys, enkä nyt kyllä keksi heikkoja lenkkejä kokoonpanosta. Vähän aiemmin olisi pitänyt laittaa peli pakettiin, mutta kohtuullisen tyylikkäästi meni loppujen lopuksi! Vähän sellainen peli, mitä jo eiliseltä olisin odottanut.

Leevi on kyllä loistava ja huokuu itseluottamusta.
 

johtaja48

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vaikka oltiin taas tehottomia ja muutamia virheitä mahtui mukaan, niin rohkenen väittää, että aika fiksua pelaamista johdosta. Ei niin sanotusti leikitty voitolla.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Leevillä seitsemän nollapeliä tällä kaudella, yli 120 min putkeen maali puhtaana ja joku halus et Westerholm laitetaan tänää maaliin.
Ei mitään Meriläiseltä pois, mutta olisi ollut äärimmäisen tärkeää Kärpille, jos tänään olisi ollut Westis maalilla ja pelannut vaikka nollat. Olisi saanut heti nollata eilisen joukkueen perseilyn.
 

liharekka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nyt ku kattoo Lefan pelaajakuvaa nii itelle tulee mieleen vähän Iiro Tarkki. Kaikenlisäksi ottaa kiekkoa samanlaisella confidencellä Tuomas Tarkki parhaillaan. Vaikka ei se Iirokaan huono ollut
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös