Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 015 849
  • 19 703

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ykkönen, kolmonen ja Ohtamaa ihan jäässä. Kakkonen ja nelonen toimii, harmi vain kun parhaat maalipaikat tuli Kunykille ja Heikkalalle
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Vesa

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hyvä erä Kärpiltä, vain maalit uupuivat. Tepsin pakit varsinkin alkuun aivan pulassa. Useampi laatupaikka Kärpille, kun paineistus tuotti riistoja. Hyvä Kärpät!
 

karfan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun kärpät
Eihän se alkukaan kyllä mikään "hyvä" tai loistokas ollut. Heikko alku, sitten yhdessä syksyn pelissä se 2+2 tehoilta, joka kasteli bokserit ja sen jälkeen - yksittäisiä hyviä hetkiä lukuunottamatta -, tasaista ja harmaata vaisua massaa ja lepsuhkoa suorittamista. Ei ole kyllä liiemmin vakuuttanut tai loistanut missään vaiheessa.

Kuten todettu, aivan niitä yksittäisiä hyviä suorituksia lukuunottamatta, termit vaisuus, lepsuus, harmaa massa ja mukana kelluminen ovat kuvanneet Tiivolan suorittamista, vaikka vaikeina aikoina saumaa olisi myös ollut ja annettiinkin jopa valmennuksen taholta, niin yrittää nousta esille ja eturiviin. Ei noussut tai edes näyttänyt siltä, että voisi nousta.
Tähän samaan voidaan niputtaa myös Jacobsson. HMV. Ei täytä ulkomaalaisVAHVISTUKSEN kriteereitä. Piru vieköön jos ukkoa ostetaan ulkopuolelta sen täytyy omata jotain spesiaaliosaamista valjastettavaksi joukkueen hyödyksi. Nämä 2 herraa on tasaisen loistamattomia ihan kaikessa. Pelkkä työnteko ei riitä, pitäisi saada muutakin.


Sori OT.
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jakobsonilla oli ihan kohtuu hyvä startti kun pääsi ensimäiset pelit pelaamaan ykkösen laidalla ja siinä menikin jokunen peli lähes piste/peli tahdilla. Tuosta kiitoksena nelosen kautta kolmoseen loppukaudeksi. En minä flopiksi sanoisi kun kovin kummoiset odotukset ei edes ollut ja ilmeisesti kaavailtiin alunperinkin tuonne 3-4. ketjun laituriksi
 

avail

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tiivola voi kyllä pakata kamppeensa kauden jälkeen. Niin löysä, kuin olla ja voi.
Hmm? Aloitusprosentti 53.4% (joukkueen kolmanneksi paras), niinikään koko joukkueen kolmanneksi paras laukaisutarkkuus, sisäisen pistepörssin viitonen ja tehnyt Kärppien sysipaskassa ylivoimassa 25:stä maalista viisi, eli 20% kaikista yv-maaleista. Peliaikakeskiarvo edellämainitulle muuten vasta joukkueen 19. korkein, just ja just yli 14 ja puoli minuuttia ottelua kohden. Eli rohkenen olla asiasta eri mieltä. Pelitavan uhri, sanon minä.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Leseltä typerä jäähy, mutta katsotaanpa tuleeko tuollaisesta rikkeestä tänään ainuttakaan jäähyä hunajaisille...
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Ihan selkeä jäähy. Kärpät ei pysty liikkeellä haastaa kiekolla joten näitä ei siksi tepsille tule.
Kyllä pystyy. Tuomareilla ei vaan ole tänään käsi noussut toisten raitapaitojen rikkeille. Eikä siis sillä, että samanlaista kampitusta olisi ollut, mutta esimerkiksi se räikeä koukku. Vituttaa tämä Liigan tuomaritoiminta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös