Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 015 635
  • 19 703

avail

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tänään ihan hyvä vaan nostaa kaasua, kun mitään voitettavaa ei ole. Säästellään Tapparaa vastaan ja pidetään ukot ehjinä.
No jaa, Lukkoa vastaan tultiin väkevästi kolmanteen erään ja Kärpät pelasi itse asiassa ihan helvetin hyvän kolmannen erän siihen. Että minä uskon parempaan huomiseen kolmansien erien osalta. Tämän pelin kolmannelle erälle ei voi antaa lainkaan painoarvoa, voit itse mennä kokeilemaan kahdeksan maalin johdosta hoitamaan kolmannen erän pois alta, ja katsoa mitä tapahtuu. Ei se ihme ole, että nämä rökälevoitot harvoin ovat nollapelejä.
Joo, siis ihan ymmärrettävää, että tänään nostettiin jalka kaasulta. Meriläiselle toki vähän ikävä paikka, mutta joukkue ottanee tästä silti kokonaisuutena hirmuisen boostin luottamuksen ja itsetunnon suhteen. Tarkoitin siis noita noin 35. aiempaa peliä tällä kaudella, mitkä pelattiin ennen ihan tuossa hetki sitten alkanutta tasonnostoa.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Tarkoitin siis noita noin 35. aiempaa peliä tällä kaudella, mitkä pelattiin ennen ihan tuossa hetki sitten alkanutta tasonnostoa.
Ihan aiheellinen "huoli" sinulla, mutta onneksi on se Lukko-peli alla, no miksei Jukuri-pelikin. Ehkä ne saa nyt vähän rennommin pelattua niitä kolmansia. Toivottavasti.
 

pussukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
HIFK takoi tauluun vuosituhannen tylyimmät lukemat – Jukurit pyysi tappiotaan anteeksi
Tässä uutisessa kerrotaan seuraavasti: "2. lokakuuta 1980 Kärpät kaatoi Lukon 20–4"

Eikö koko liigan suurinumeroisi voitto ole just Kärppien 20-4 voitto Lukosta vai muistanko aivan päin honkia?
Kato perskeles, kyllähän tuokin voitto löytyi tuolta sivustolta. Jäi itseltä pimentoon. I stand corrected. Joka tapauksessa wanhoina hywinä aikoina on ollut isoja voittoja. Toki pelikin on ollut aivan erilaista.

Olisi muuten tilausta tuollaiselle Kärppien all time -tilastosivulle. AC Oulun kannattajien ylläpitämästä sivusta voisi ottaa mallia.
 

Micol

Jäsen
Tämän viikon myötä Kärpät on hyvin mukana vielä runkosarjan nelossijan kilpailussa.

Kotiedulla puolivälieriiin olisi tämän kauden vuoristoratojen jälkeen siedettävä lopputulos.
Kyllä vain - nelossija on se maksimi Kärpille runkosarjasta. Toivottavasti jänne riittää siihen paikkaan - ja miksei riittäisi näillä otteilla. TOP-3 alkaa olla selvässä karussa ja heillä on enää keskinäisten sijoitusten kanssa jännitettävää loppuun asti.
 

avail

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ihan aiheellinen "huoli" sinulla, mutta onneksi on se Lukko-peli alla, no miksei Jukuri-pelikin. Ehkä ne saa nyt vähän rennommin pelattua niitä kolmansia. Toivottavasti.
Niin siis ei tuo alkuperäinen kommenttini ollut huoli, jotenkin olen itseasiassa yllättävänkin luottavainen parempaan huomiseen (ja jo tähän päivään), kun peli on mennyt varsinkin hyökkäämisen osalta huomattavasti suoraviivaisemmaksi ja yritystä sekä uskallusta tuntuu olevan nyt vähintäänkin riittävästi.

Enemmänkin ehkä pohdin ääneen, että olisiko alkukausi näyttänyt samalta jos oltaisiin yhtä rohkeasti pelattu "aina". Siihen tietysti emme saa varmasti koskaan vastausta, että johtuuko tämä pelitavallisista asioista vai mistä kun nyt on alkanut kulkemaan, mutta yhtä kaikki ainakin minulle. Nautitaan liidosta nyt kun aihetta on, toivottavasti se kantaa.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Kyllä vain - nelossija on se maksimi Kärpille runkosarjasta. Toivottavasti jänne riittää siihen paikkaan - ja miksei riittäisi näillä otteilla. TOP-3 alkaa olla selvässä karussa ja heillä on enää keskinäisten sijoitusten kanssa jännitettävää loppuun asti.
Vaikka hyvin epätodennäköiseltä näyttää, niin en ihan vielä sulkisi pois myöskään 3.sijaa. Ilveksellä toki kaksi peliä rästissä versus Kärpät ja ovat kovassa iskussa juuri nyt, mutta pitää muistaa, että Kärpät ja Ilves kohtaavat vielä kaksi kertaa loppurunkosarjan aikana. Noista 6-0 pisteet Kärpille ja 3.sija ei myöskään aivan mahdottomuus olisi. Toki hyvin epätodennäköistä ja vaatii hurjaa kiriä ja älytön loppurunkosarjaa Kärpiltä (nyt kannattaa vain keskittyä aina seuraavaan peliin ja hetkeen kerrallaan) sekä pientä kyykkäystä Ilvekseltä avuksi.

Mutta mutta, jos Kärpät löytäisi nyt sen paljon kaivatun vireen ja Ilves taantuisi - edes hieman, ei tarvitse edes syväkyykätä totaalisesti - ja Kärpät onnistuisi nuo kaksi keskinäistä hoitamaan 6-0 näytöstyyliin (muu ei kelpaa), niin olisi tuossa periaatteessa vielä jotain saumoja ja teoreettisia mahdollisuuksia sinne kolmen sakkiinkin (joka - jos en väärässä ole - toisi myös sen suoran CHL-paikan). Mutta vetämällä todella kova loppurunkosarja, tulisi Kärpät kirimään ja lyömään painetta ihan todenteolla nykyisen kärkitrion niskaan ja saattaisi mennä ns. kalkkiviivoille. Nuo kaksi keskinäistä peliä Ilveksen kanssa ovat lähinnä se ainoa syy, joka itselle antaa vielä jotain optimistin tynkää tuosta 3.sijasta.

Mutta kuten todettua, Kärppien peli on ailahdellut niin paljon tällä kaudella, että nyt vain peli kerrallaan eteenpäin ja rakentamaan näille nykyisille pohjille pala palalta, ei kannata nyt yhtään hosua, alkaa leijua maan pinnalla tai luulla itsestään liikoja. Liikaa on toki ihan itse sössitty ja annettu muille eteen, että nyt ollaan tässä tilanteessa, mutta joku hyvin hyvin pieni toivonkipinä tuossa elää vielä...kohtalaiseen/ok-suoritus 4.sijaan toki kaikki saumat ja mahdollisuudet hyvällä tavalla elossa vielä.
 

Derksen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Lippo
niin olisi tuossa periaatteessa vielä jotain saumoja ja teoreettisia mahdollisuuksia sinne kolmen sakkiinkin (joka - jos en väärässä ole - toisi myös sen suoran CHL-paikan).
Kolmas sija toisi varman CHL-paikan siinä tapauksessa, että Tappara voittaa tämän kauden CHL:n ja siten Liigasta pääsisi ensi kaudella mukaan neljä joukkuetta. Tapparan voittaessa CHL:n riittäisi runkosarjan nelossijakin CHL-paikkaan, jos Liigan mestari ei tule alemmilta sijoilta. Eli neljäskin sija, joka on nyt vielä täysin otettavissa, voi olla erittäin tärkeä saavutus. Joudummeko toivomaan Tapparan voittoa CHL-finaalissa? Huh, Tapparan voiton toivominen olisi ainakin minulle henkisesti kova paikka.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tietysti Saipa ei tällä hetkellä ole se kovin mittari, mutta kyllä perusilme koko joukkueeltamme
on jokseenkin vapautunut, kaikki lähti Lukkomatsista ja toivottavasti flow jatkuu lauantaina ja kaatuu Tappara.
Leevi oli vakuuttava maalillaan, koko joukkueen yhteispeli reilusti parempaa kuin viikko sitten.
Muutama huomio vielä, Topi Niemelän yleiskunto ei edellytä täyttä kolmea erää - senhän näkee.
Ville Leskinen on kyllä taitopelaaja, mutta nykyiset koukerot ovat erittäin riskialttiita ja viimeinen jäähy
täyttä laiskuutta. Myös Miikka Järvenpään laatimat ylivoimat, asettaa Heikkalaa sun muuta sekaan, ei vaikuta järkevältä.
Ei liigatasolla tuollaista kokeilla. Muuten kyllä - suunta on ylöspäin, luojan kiitos.
Jo oli aikakin...runkosarjaa jäljellä liki 20 matsia, kaikki on mahdollista.
 
Viimeksi muokattu:

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Minkäs takia lauantain peli Oulussa alkaa jo klo 16?

Onko Tappara mennyt vaatimaan tämmöistä, vai mistä johtuu?
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Minkäs takia lauantain peli Oulussa alkaa jo klo 16?

Onko Tappara mennyt vaatimaan tämmöistä, vai mistä johtuu?
Toi on ainakin MTV3:n tv-peli, joten mahdollisesti ihan aikataulujen vuoksi. Siellä tulee illalla Putousta sun muuta, joten ehtii läpsytellä pelin alta pois.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös