Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 018 156
  • 19 703

Aho#5

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Miten voi olla noin saatanan hankalaa. Joka vitun pelissä 1-2 maalia ihan maksimi suoritus muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Eipä tästä saada edes kunnon kiriä aikaiseksi. Varovaiset pelin paranemis toiveet ovat vaihtuneet tuttuun vitutukseen.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Kärpät osaa kyllä mallikkaasti rytmittää peliä! Siis ainakin silloin, kun kyse on pelin hidastamisesta. Ja hidastamisesta siis todella hitaaksi...

Oli muuten aiemmin tällä viikolla Zug-Tappara pelissä "hieman" eri tason intensiteetti ja pelitempo. Siinä pelissä kohtasivat kaksi todella kovatasoista kamppailu-, luistelu- ja pelitempojoukkuetta. Tappara pärjäsi mainiosti Zugin vauhdissa mukana ja pystyi mätsäämään kamppailun ja ennen muuta sen luistelun erinomaisella tavalla kovan ja nopean Zugin tasolle. Intensiteetti oli läpi pelin todella kovalla tasolla, mutta Tappara kampesi itsensä siitä voittajana ulos.

Kärpät olisi pudonnut Zugin kyydistä ekan vitosen aikana, kun Zug olisi luistellut Kärppä-pelaajien päät pyörälle, niin, että joukkue seikkailisi vieläkin jossain Sveitsin vuorimaisemissa etsimässä reittiä kotiin.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Vittu 30 sekuntia kellossa, pelaajat empii hyökkäykseen lähtöä "alivoimaisena". Kuinka vitun kujalla nuo kaikki oikeasti on?
 

Rämemajava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat
Kova loppukiri. Ei tainnut tulla yhtäkään laukausta ainakaan viimeiseen 7 minuuttiin. Kenties meni pidempäänkin.
 

Rämemajava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat
Tämä on saatana parodiaa :D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös