Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 996 626
  • 19 703
Ykkösketjulta ensin helvetin lepsua pelaamista puolustusalueella. Kemppainen menettää kiekon ja törmäilee sen jälkeen Turuseen. Peli käännetään kuitenkin lopulta vastustajan päähän, jossa tältä kaudelta tuttu viimeistely: pienestä kulmasta laidan läheltä laukaus, joka kolisee päätylaitaan. Tätä sitä vaan kelpaa ihastella.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Melkein 1-3. Se olisi ollut viimeinen niitti. Nyt on vielä pienet saumat jatkoajalle.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Rytmi ja ajoitukset ovat ihan persiillään ja pielessä. Kaikki vetävät mitä sattuu ja milloin sattuu. Pelkkää puskemista ja päätykiekkojsa, kun ei nopeilla ja lyhyilltä syötöillä ja kombinaatiopeleillä eikä vauhtierolla päästä hyökkäämään. Kukaan pelaaja ei ole samalla kartalla, vaan siellä kentällä on välillä ties mitä suklaajunaa menossa peräkkäin, kun takaantuleva kaveri kaahaa täysillä ja edessä oleva liukuu jne

Rytmi ja ajoitukset ovat niin epäsynkassa ja pielessä tällä hetkellä, että kenttätasapaino ja pelin rakenne kärsii tällä hetkellä todella paljon. Missä se tiivis viisikko ja lähituki sekä yhteistyönjääkiekko? Viisikko rakoilee pahasti ja etäisyydet venyvät, joudutaan jarruttelemaan, että saadaan kiekko ja sitten taas kiihdyttelemään uusia vauhteja, että päästään hyökkäämään --> sekava rytmi, pielessä olevat ajoituket, kun osa täydessä vauhdissa.menossa ja osa täysin seisoivin jaloin --> lopputulema pelkkää päätykiekkoa.

Tuo viisikon venyminen ja osittainen repaleisuus näkyy myös pakkien oman alueen vaikeassa operoinnissa. Ei ole tarjontaa tai ei voida pelata vastustajan karvaajia pihalle nopeilla kombinaatiopeleillä. Marjamäki uhkui kauden alla, miten se oman alueen 'alakolmio' ja sen syöttöpelaaminen tulee olemaan se kaiken hyökkäyspelin perusta ja tuki, jossa kiekotellaan vastustaja pihalle, mutta eihän Marjamäki ole saanut organisoitua tuota alakolmiota läheskään - siis ei lähellekään - sitä tasoa, mitä se esim. Mannerin tokalla kaudella oli, jolloin Kärpät suorastaa dominoi sillä tavalla Liigaa. Ei ole saanut sitä alakolmion rytmiä ja struktuuria edes alkuakaan kuin alkeelliselle tasolle, vaan Kärpät on omissa jatkuvasti kusessa ja "liian kiireessä ja paineessa", kun tuki puuttuu. Missä sentterin tai hyökkääjien tuet pakeille, joka mahdollistaisi sen kolmion ja kiekottelun? Yksi rasti taas ruutuun Laten puheista, jotka eivät ole kauden aikana toteutuneet.
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Kyllä niitä joskus menee läpikin, mutta kaverin veskareille ei mene kantalätty vedot maaliin.
Ainakin lähetyksen kuvakulmista on hankala sanoa, oliko tuossa toisessa maalissa millainen maski. Ihan mahdollista, että Meriläinen ei nähnyt laukausta ollenkaan.
 

Matala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tasuri voi tulla, jos Ässät nukahtaa Sportin tapaan.

Turha kuvitella että tämä joukkue alkaisi tällä kaudella paremmin pelaamaan.
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Haaleat ne oli tämänkin lauantaisaunan löylyt. Tuttuun tapaan.

Nythän Ässät ihan dominoi pelitapahtumia.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tässä ollaan kohta samassa tilanteessa kuin vuosi sitten. Silloin Mikkola sai lähteä. Kai samat säännöt koskevat myös Marjamäkeäkin?
Ehdottomasti. Paremmalla materiaalilla samanlainen suoritus.

Kynnys potkuille pitäisi olla alhaisempi, kuin Mikkolalla. Ala-arvoinen suoritus Marjamäeltä.
 

Siniviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, sympatiat JYP
Pahalta näyttää. Ei mitään merkkejä miltä peli parhaimmillaan voisi näyttää.

Nyt voisi olla isomman remontin paikka..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös