Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 017 723
  • 19 703

Mandrake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bayern München
Aina voi ihmetellä miksei tällaista yritystä voi aloittaa heti ensimmäisessä erässä. Vaikkei tässä ole edelleenkään mitään toisteista ideaa, niin on edes vähän yritystä.
 

Etra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
En tiedä kumpi olisi nolompaa, se että Sportti tekis nyt 2-0 maalin ja hävittäs vai se että erä jatkus samanlaisena loppuun asti eikä saatas yhtään maalia
 

brainlag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jokseenkin surkuhupaisasti cmore hehkutti tuossa kesken pelin, miten Tappara jahtaa taas chl-finaalipaikkaa. Kyllä mekin varmaan joskus ens vuosikymmenellä.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
On kyllä harvinaisen heikko ottelu kaikkinensa. Sportilla kilpikonna päällä ja sehän toimii meitä vastaan. Maalin eteen ei oo kertakaikkiaan minkäänlaisia keinoja saada kiekkoa hallitusti.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sport käy kääntymässä hyökkäysalueella ja välittömästi hyvä tontti.

Ja toisen kerran. Meidän hyökkäyspeli on aivan täyttä paskaa.
 

JPL

Jäsen
Tuo Byströmin tekeminen illasta toiseen tuo mieleen tyhjäkäynnillä olevan Saabin. Ei etene, ei palvele mitään tarkoitusta ja jättää taakseen vain unettavaa häkäkaasua.
Byström taitaa olla ainut Kärppäpelaaja, joka on tässä pelissä tehnyt jotain yllättävää hyökkäyspäässä.

Päivän paskimmat löytyy kyllä Kemppainen-Turunen-Junttila-Tiivola-Kunyk osastolta
 

Wilderness

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minnesota Wild
Löytyykö Kärpistä kärkiketjuista tällä hetkellä yhtää pelaajaa, joka pystyy rauhoittamaan tai tuottamaan jotain hyökkäyspäässä?
 

Aho#5

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kauanko Kärppien johtoporras vielä katselee tätä sukellusta?
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
Kärppien tilanne on kyllä surkuhupaisa... Vetää täysin sanattomaksi ja aiheuttaa erittäin ristiriitaisia tunteita. Mutta kai se täytyy myöntää, että Marjamäen aika on ohi jos mies ei itse näe syytä fiksata pelitapaa tai tehdä muutoksia pelaajamateriaaliin. Samat selitykset kuullaan jokaisen pelin jälkeen ja miljoonamateriaali onnistuu pitämään Kärpät juuri ja juuri sillä tasolla, että pystytään vielä uskottelemaan, että finaaleihin ollaan "projektin" kanssa matkalla.

Tehdäänkö kaikkienaikojen Uno reverse ja palkataan Myrrä uudeksi koutsiksi? Myrrä nostaa Kärpät sarjataulukon kärkeen ja heittää Pennasen kaulaan uimarenkaan välierien jälkeen Kärppien klubitakki päällä. Voiko ainakaan paljon huonommin mennä?
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Vaikka sport on todella surkeasti pelannut tänään, niin on kyllä luonut monen verroin vaarallisemmat maalintekopaikat
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös