Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 015 681
  • 19 703

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Puolustuspelaamiseen tarvittaisiin lisää kulmahammasta. Kaksinkamppailuihin pitäisi mennä aktiivisemmalla ilmeellä. Nyt jäädään liikaa empimään ja vastustajalle jää tilaa ja aikaa häärätä. Nopeammin kimppuun ja kaikki tila pois. Hyökkäyspeliin ja ylivoimaan enemmän suoraviivaisuutta. Kaikenlainen kikkailu pois ja suoraan syötöstä vetoja kohti maalia. Keskialue vauhdikkaammin yli. Jalkoja, jalkoja. Joka jätkä kattoo peiliin, 23 peliä jäljellä runkosarjaa. Late lähtee lenkille. Siinä omat lääkkeet nousuun :)
 
Viimeksi muokattu:

Vide68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, RoKi
Sun suuhun?
Iltaa myös minun osaltani! Peli jäi kokonaan välistä mutta ansaittu voittohan sieltä on kairattu töpseliä vastaan! Tästä ketjusta haetaan taas näköjään pelikieltoja, taitaa olla tätä nykyä enemmän sääntö kuin poikkeus.

Jos se joillekin turkulaisille vatipäille ei aukea että miksi on sekä turhaa, että naurettavaa tulla toisten hiekkalaatikolle purkamaan omaa pahaa oloa ja elämän epäreiluutta, niin minulla ei valitettavasti ole aikaa tai värikyniä sitä teille selittää. Kateeksi käy heitä, jotka eivät teidän viestejä ole koskaan lukeneet.
 
Tuntuu että joillakin on mahdotonta myöntää oman joukkueen hyötyneen tuomareista.
Kaksi täysin 100% aiheellista 5+20:stä, joista ei pitäisi olla kenelläkään jääkiekosta edes etäisesti ymmärtävällä mitään purnaamista. Jos nyt näihin viittasit.
 

A - P

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jumalauta Oulu, kai te nyt näitte tuon Skalickyn taklauksen, täysin puhdas, pää retkahti taklauksen voimasta näyttäen pahalta mutta ehkä suurin oikeusmurhan tällä kaudella. Arelille olisi ehkä kakkosen estämisestä antaa mutta ulosajo oli aivan vitsi tuosta .
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Jumalauta Oulu, kai te nyt näitte tuon Skalickyn taklauksen, täysin puhdas, pää retkahti taklauksen voimasta näyttäen pahalta mutta ehkä suurin oikeusmurhan tällä kaudella. Arelille olisi ehkä kakkosen estämisestä antaa mutta ulosajo oli aivan vitsi tuosta .
Jumalauta Turku, kai te nyt näette että ollaan Kärppien peliesityksissä eikä Turun itkufoorumilla?
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vain Turusta tulee tämä määrä itkua.
Ehkäpä myös Tampereelta. Ja Lappeenrannasta myös, kun ovat päässeet pudotuspeleihin. En ikinä unohda niitä Tirkkosen aikaisen SaiPan Jatkoajan nimimerkkien oksennuksia, joita sai aamulla Kärppien voittaman pudotuspeliottelun jälkeen lukea.

Mutta olipa makea voitto Kärpiltä ja neljä maalia vielä tehtiin!
 

Micol

Jäsen
Vain Oulusta tulee tällaisia vastauksia.
Vain Oulusta? Ei, vaan ihan jokaiselta liigapaikkakunnalta saat saman palautteen, kun lähdet epäloogisesti avautumaan vastustajan osioon jostain kyseenalaisista jäähyistä, mitkä ei varsinaisesti liity ketjun aiheeseen. Jos teidän leirin mielestä tuomarit ratkaisi ottelun puhtaasti Kärpille, niin sitten ne ratkaisi. Ei Kärpät niitä 5min jäähyjä TPS:lle viheltänyt. "Kiitokset" kuuluu puhtaasti Kaukokarille ja Kovalle.

Oikea paikka tuomareiden virheistä avautumisille lienee Liigan puolelta 'Kyseenalaiset taklaukset' ja 'Liigan erotuomaritoiminta', eikä vastustajajoukkueen osio. Ihan järjellä ajateltuna.
 

Micol

Jäsen
Tämä selvä ettei teidän osioon saa kirjoittaa mitään. Meille kyllä voi.
Miten niin mitään? Pientä uhriutumista havaittavissa ja ihan suotta. Tänne voi todellakin kirjoittaa ja fiksut viestit ovat aina tervetulleita muiden joukkueiden kannattajilta - kuten esim. Via Dolorosa ja peterra käyvät / käyneet täällä kirjoittamassa ihan viisaita ja osuvia kirjoituksia Kärppiin liittyen. Jos kirjoitin, että tuomareita koskevat asiat kannattaa kohdistaa parempaan ketjuun, niin ei se suinkaan tarkoita, etteikö tänne saisi 'mitään' kirjoitella. Ei kannata vetää tulkintoja liian pitkälle.

Edit. "Meille kyllä voi". Jos nyt ajatellaan, että joku kärppäkannattaja lähtisi valittamaan päätuomareiden tuomioista TPS:n osioon, niin palaute olisi varmasti tismalleen samanlaista kuin mitä sinulle tuli ja Leipurille eilen. Tuskin TPS:n osio poikkeaa oikeasti mitenkään merkittävästi muista ja "palaute" tulee aivan varmasti, jos toisen joukkueen fanit tulevat kritisoimaan teidän osioon jostain kyseenalaisista tuomioista.
 
Viimeksi muokattu:

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Tämä selvä ettei teidän osioon saa kirjoittaa mitään. Meille kyllä voi.
Uli uli uli uli uli.

Kyllä tänne saa kirjoittaa, mutta tuollainen tuomariulina ei kuulu Kärppien peliesityksiin mitenkään. Nähdäkseni Kärppien joukkue ja sen fanit on ihan täysin syyttömiä siihen että eiliset tuomiot oli paskoja, ja aika moni Kärppien kannattajakin on aiheesta kirjoittanut tuonne Liigaosioon. Mutku Junno ja kirjekuoret ja sitku totku nyyh.

Uli. Uli.
 
Vähän lisää offtopicia, mutta katselinpa tuossa aikani kuluksi molemmat isot rangaistukset uusintana useampaan kertaan, eikä näissä tuomioissa ole mitään kyseenalaista.

Ensimmäinem taklaus tulee suoraan päähän ja saattaa vielä taklauksen loppuun irroittamalla kädet vartalosta, näin pahentaen päähän kohdistuvaa kontaktia entisestään.

Toinen case oli vähän haastavampi huonoista kuvakulmista johtuen, mutta täysin aukoton tuokin tilanne kun taklaus vedetään väkisin loppuun vaikka oli aikaa reagoida ja nähdä, että alaraajoihin tulee kohdistumaan. Jopa huomattavasti räikeämpi kuin Björkqvistin vastaava.

Kumma on jos ei tule näistä jatkosanktioita.
 

Glove

Jäsen
Kumma on jos ei tule näistä jatkosanktioita.
Liigan twitteristä:

Tilannehuone on tarkastanut lauantailta TPS:n Pavol Skalickyn ja Niklas Arellin, Ilveksen Petri Kontiolan, KalPan Aapeli Räsäsen ja Ässien Derek Barachin taklaukset sekä tilanteen SaiPa–HPK-ottelun ajassa 19.07. Tilanteet eivät etene #Liiga'n kurinpitodelegaation käsittelyyn
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Eiköhän keskustelupalstalla kirjoittaa ihan mihin ketjuun haluaa.

Molemmat pelaa todella heikkoa kiekkoa tällä hetkellä. Ja parempi joukkue olis tuon lopun hoitanut päästämättä. Tuntuu että joillakin on mahdotonta myöntää oman joukkueen hyötyneen tuomareista.

Minusta ne oli vähän ylimitoitettuja tuomioita, siinä rajoilla. Olisin hyväksynyt kakkosetkin niistä.

Mutta sitten taas toisaalta Kärpät sai kakkoset mailan nostamisesta ja mailan painamisesta, joita ei missään nimessä olisi pitänyt viheltää, mutta vihellettiin kun kaveri päätti heittäytyä naamalleen.

Sanoisin että tasan meni.
 

puhuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Piti oikein Liigan sivulta varmentaa, vaikka paikallakin olin. Eli nämä kohutut 5min jäähyt. Skalickyn jäähy tuli jo ajassa 24.11 ja Arellin 36.56. Onko oikeasti kaikki TPS.n fanit sitä mieltä, ettei TPS olisi voinut millään iskeä voittomaalia esim. jatkoajalla ajassa 60.00 eteenpäin? Tai ratkaista peliä vaikkapa kolmannessa erässä? Tuomareiden ja Kärppäfanien takia se ei vaan ollut mitenkään mahdollista? Viisi perättäistä tappiota, ja epäilemättä kaikissa on syyllinen ollut joku muu taho kuin itse turkulaisten Liiga-joukkue.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös