Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 017 502
  • 19 703

Aho#5

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
No niin ja taas Ässille 2 minuuttia helpotusta.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Ei ollut kivistölläkään finni puhjennut.

Nyt tehdään muuten YV-maali, uskotteko kotona?
 

Mandrake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bayern München
Nyt tarvis jo munkki käydä edes vähäsen. Kyllä tästä se yks piste jopa ansaittaisiin, koska ollaan yhtä paskoja vastustajan kanssa.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Ässät ei kyllä esitä mitään, yhtään mitään hyökkäyssuuntaan.
Plus/miinus nolla, koska ei esitä Kärpätkään. Kahden mielikuvituksettoman, aneemisen ja tylpän jengin kohtaaminen. Marjamäen hyökkäyspelivihkonen on todella ohut ja jotenkin liian "rautalankamainen" ja liian kankean oppikirjamainen.

Ei luovuutta, kultivoimista tai soveltamista, ihan kuin suoraan jostain Vierumäen oppikirjan kappaleesta 3 "hyökkäyspelin alkeet ja perusrakenteet" -tasoa. Ei mitään soveltamista tai kaivattua reagoimista tilanteisiin ja sen perus HAHPin kultivoimista sinne plus ultra tasolle.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kärppien joukkuepelissä ei näytä olevan päätä eikä häntää. Kukin tekee ihan omiaan. Kyllä tässä tulee jo funtsittua onko valmentajat onnistuneet ?
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Aho, Saravon Pekka
Syöttöjen vastaanotto on E-junnu tasoa joka jätkällä.
 

Weber80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Miksi yyveellä ei voi syöttää yhdellä kosketuksella? Koko ajan jäädään leipomaan kiekkoa, rundbladi ja leskinen parhaita tässä.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Näennäistä painetta pari minsaa luvassa, kunnes joku Roni Syvänen nakkaa tyhjiin. On kyllä armoton pettymys taas tulossa
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös