Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 014 288
  • 19 703

Sardinho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jepp. En itse näe Kärpissä isompaa maalivahti ongelmaa juuri tällä hetkellä , jos vain nyt sitten Blomqvistin kehitys/taso ei näistä tälleistä liikaa kärsi tai joutuu olemaan pitempään poissa. Sitä en tiedä riittääkö kummallakaan tästä tandemista pleijjareissa taso mestaruuteen asti, mutta kyllähän vanha klisee kuitenkin kuuluu niin, että vaikea niitten maalivahtien on kuitenkaan maaleja tehdä ja tosiaan niin, että helpompi se on maalivahdin pelata, jos illasta toiseen ei pelata"nollanollaa" ylivoimapelin ja maalinteon tuskan takia, vaikka peli kulkisikin ihan hyvin esimerkkinä tämä ilta. Tottakai molemmat molarit olisi voinut pelata tähän mennessä paremmin ja tasaisemmin, mutta kyllä tällä hetkellä isoimmat ongelmat ovat mielestäni ihan muualla.

Siitä päästäänkin siihen, että vaikka kuinka huudellaan Kärppien pakiston timanttisuudesta niin kyllä tuommoisella viivapelaamisella ja hyökkäysten tukemisella annetaan ihan liikaa tasoitusta, vaikka Lukon Tapparan ja Ilveksen vastaaville kärkipakeille. Ylivoimalla ei minkäänlaista pelotetta viivassa mikä on mielestäni kanssa yksi juurisyy ylivoiman toimimattomuudelle. Byström, Rundblad ja Niemelä ei saa tällä hetkellä toimitettua kiekkoa vastustajan blokin ohi ei sitten millään tai, jos saa niin päätypleksi kolisee. Eivät tosin kovin paljon sitä enään edes yritäkkään, koska itseluottamuskin taitaa olla aika nollissa. Jos saisin fantasia manageroida niin vaihtaisin yhden Byströmin/Niemelän Lancasteriin, Nikuun, Kemiläiseen tai Gregoireen ja näyttäisi jo paljon paremmalta.

Viivapelaamiseen nyt, jos vielä hieman enemmän takerrutaan niin pitkästä aikaa Kärpillä on oikeasti mututuntumalla varmaan Liigan parhaat alottajat kokonaisuudessaan tällä hetkellä. No miten tämä näkyy esim. hyökkäyspään aloituksissa, kun tulee se 100-0 alotus voitto. No siten, että melkeempä ihan sama kuka noista pakeista sen kiekon viivalla saa poislukien Runblad välillä niin kiekko lyödään vastustajan blokkiin tai tupiloidaan muuten vaan keskialueelle ellei tehdä pelkästään Ohtamaa tyylistä ratkaisua ja heitetä ränniin.

Kyllä mielestäni Kärppien kokonaisvaltainen pelaaminen on ottanut kehitysaskeleita viimeisen kuukauden aikana ihan ok, mutta paljon on petrattavaa. Alivoimapelaaminen on tuohon materiaaliin nähden ollut kyllä aivan järkyttävällä tasolla. Ei kyllä valmennuksella kaikki ole ollut toistaiseksi ihan hallussa, jos noilla jätkillä ei saada sitä kuntoon. Lähtisin nyt ainakin siitä liikkeelle, että kuka tahansa pulliainen joka vähänkin on kiekkoa seurannut niin tajuaa ,että ainakaan Topi Niemelä ei sinne kuulu. Kivistökin on toki ollut allekirjoittaneelle suuri pettymys. Luulin, että saatiin kovaa puolustava äijjä varsinkin maalin eteen niin mitä vielä. Monesti seuraa vastustajan hyökkääjän perseen takana, kun maskimies seisoo Kärppien molarin edessä ja seuraa siitä vierestä, kun kaveri ohjaa kiekon vapaasti pörsään tai sitten iskee karat sisään.

Sitten, jos mennään vielä psykologiselle puolelle niin kyllähän joku puristus tuossa jengissä kanssa on havaittavissa varsinkin maalipaikoissa. Kunyk, Kemppainen ja Junttila nyt ensin mainittuna tarvii ihan turhan liian monta maalipaikkaa, että saa edes yhen sisään. Kiekkoa nyt on aina paljon vapauttavampaa pelata, kun ei tarvi joka maalin eteen tehdä niin älytöntä määrää duunia. Ja se heijastuu sitten kaikkeen tekemiseen kentällä.

Itsellä on kuitenkin jotenkin ehkä vähän sokeakin luotto Marjamäkeen, että tarvittavat liikut osataan vielä kauden edetessä tehdä ja Kärpät nähdään tänä keväänä vielä finaaleissa.
 

Redimor

Jäsen
Sitten, jos mennään vielä psykologiselle puolelle niin kyllähän joku puristus tuossa jengissä kanssa on havaittavissa varsinkin maalipaikoissa. Kunyk, Kemppainen ja Junttila nyt ensin mainittuna tarvii ihan turhan liian monta maalipaikkaa, että saa edes yhen sisään. Kiekkoa nyt on aina paljon vapauttavampaa pelata, kun ei tarvi joka maalin eteen tehdä niin älytöntä määrää duunia. Ja se heijastuu sitten kaikkeen tekemiseen kentällä.

Jotenkin vaikuttaa sille ettei kopista löydy johtajaa joka hoitas jätkien mielentilan sinne raatelu -osastolle. Pelien suorittamiset humpaa edes takaisin tahtotilan kanssa. Taitoahan siellä on, sitä ei voi kukaan kieltää, mutta ei ole kopissa sytyttäjää ilmeisesti kun usein tullaan hyvin virkamiesmäisesti pelille.

Vuoden viimeinen peli oli sen 35 minuuttia kivaa kiekkoa, mutta tuskaa oli ihan liikaa taaskin matkassa. Ostasivat edes Takon sinne koppiin sytyttään porukan tai jotain...
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Ranskalaiset

- Karvattiin välillä todella aktiivisesti, iso plussa
- Asenne ja työmoraali on kyllä kunnossa joukkueella
- 3 pistettä
- Leskinen
- Kotisohvallekin välittyi hyvä tunnelma raksilasta

- Ohtamaalta huono ottelu
- Edelleen sorrutaan noissa hyökkäyksissä liian usein kiekko päätyyn ja perään metodiin, varsinkin kun vertasi Pelicansin hyökkäyksiin, niin kateeksi kävi
- Jasek on kyllä pelimies
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Aamen. Toki tuosta ylivoimasta sen verran, että siitä puuttuu snaipperi ja viivapelote. Eli aika helvetin tärkeitä elementtejä.
Tokihan ymmärään myös tuon, mitä haetaan taakaa noilla, että Kärppien ylivoimasta puuttuu se selkeä viivapelote ja snaipperi jommalta kummalta pointtia. Mutta näen itse asia kuitenkin niin, että onhan tuossa Kärppien joukkueessa ja tätä myöten ylivoimassa järjetön määrä laatua ja myös maalintekokykyä. Vaikka sieltä pointiltakin se puhdas maalintekijäksi erikoistunut ns. "erikoismies" (esim. Kestner, Strömwall etc.) puuttuukin, niin onhan joku Turunenkin silti erittäin laadukas pelaaja ja maalintekijä. Puhutaan kuitenkni kaverista, joka on pelannut Liigassa kolme n. 20 maalin kautta, joten kyllä se Turunen osaa myös laattaa laittaa maaliin, vaikka se Turusen tietynlainen kokonaisvaltainen "työmyyrä" profiili saattaa ehkä hämätä.

Myös Leskinen on erittäin hyvä maalintekijä, kuten olemme saaneet nähdä, joten vaikka Kärpiltä ehkä siinä mielessä puuttuu se sellainen selkeä erikoistunut "snaipperi" tai "viivapelote" -erikoismies, ja jengissä on enemmän tai vähemmän tuollaisia hyvin kokonaisvaltaisia ja eheitä pelaajia, niin kyllä tuossa joukkueessa myös sitä ratkaisuvoimaa noillekin positioille on tai pitäisi olla, eikä tuota surkeaa ylivoimaakaan voi tällä kyllä suurilta osin mielestäni selittää, että sieltä se "erikoismies" (maalitnekijä/viivapakki) puuttuukin.

Pikemminkin niin, että tuollaiset "erikoismies" -kaverit olisivat enemmänkin se ns. kirsikka kakun päälle, joita voitaisiin tavoitella siirtorajalla, kun ylivoima muutenkin on jo hyvällä tasolla, ollaan korkealla sarjataulukkossa jne. että tuodaan sitten sellainen erikoismies siihen sitten vielä lisäsylinteriksi. Eli lähinnä, kun Kärpät on muutenkin alisuorittanut, niin kyllä noilla miehillä pitäisi sarjataulukossa korkeammalla olla ja ylivoimankin pitäisi noilla nimieihillä (koska kyllä siellä sitä maalintekovoimaakin on, vaikka se "erikoismies" puuttuukin) olla paljon kovatasoisempaa. Eli jos saat nyt tavallaan kiinni, mitä haen tällä takaa, kun uskon ,että myös tuossa ylivoimassa se tiettyjen pelaajien kokonaisvaltaisuus pelaajana ja työmyyrän -profiili vähän ns. "hämää", vaikka ei toki esim. Turunenkaan (profiililtaan) mikään juuri sellainen puhdas maalintekijä tai puhdas klassinen pelintekijä ole, niin erittäin erittäin pätevä pelintekijä ja myös maalintekijä hän tähän Liigaan on, jolta voi myös paljon parempaa tulosta, ja ennen muuta maaleja, odottaa.

Jos vielä sivuan tuota Kärppien ylivoimaa ylipäätään, niin oli eilen Pelicans-pelissä ihan mielenkiitoinen Järvenpään haastattelu, kun avasi tuota Kärppien ylivoiman treenaamista ja omaa filosofiaansa sen ylivoiman suhteen. Puhui juuri paljon siitä, että miten valmennus pyrkii auttamaan pelaajia juuri niiden kuvioiden ja kaavojen avulla sekä saamaan siihen jotain toisteisuutta ja luomaan niitä Järvenpäänkin mainitsemia "pohjia" yms. eli mistä paikoilta ja sektoreilta halutaan tehdä niitä yv-maaleja, miten, millä tavoin jne. eli perustukset kuntoon. Mutta tämän jälkeen Järvenpää (ehkä avasi myös sitä omaa filosofiaansa yv:n suhteen) aika hyvin ja painotti juuri sitä, että näiden "pohjien" jälkeen, niin tullaan kyllä hyvin pitkälti siihen yksittäisten pelaajien luovuuteen, kekseliäisyyteen ja juonikkuuteen sekä kykyyn nähdä ja haistaa niitä väyliä, saumoja ja mahdollisia paikkoja sekä hahmottaa syöttöketjuja ja tilanteiden rakentamista jne. mistä ne maalit loputla syntyvät. Puhui myös pelaajien itseluottamuksesta ja määräteitoisuudesta sekä niiden vaikutuksista ylivoiman toimivuuteen.

Itsellä heräsi juuri tuohon puheenvuoroon ajatuksia, jotka liittyvät myös vahvasti siihen Kärppien 5v5 pelaamiseen. Eli kun se Kärppien 5v5 peli on niin hyvin "orjallista", täsmällistä ja pelikuri on maximaalisen kova, eikä pelaajien oikein minkäänlaiselle luovuudelle tai omalle sellaiselle tilanteiden tulkitsemiselle, varioimiselle tai taitojen hyödyntämiselle ole Marjamäen pelikirjassa ja sapluunassa jätetty oikein saumaa, niin miten vaikeaa se on sitten lähteä, ikään kuin yhtäkkiä kytkimestä kääntäisi, niin ylivoimalla toteuttamaan sitä luovuutta ja siinä saisi operoida hieman vapaammin käsin. Okei Kärppienkin pelaaminen on viime aikoina muuttunut enempi aktiiviseen suuntaa ja Järvenpää on uuten ukkona tullut remmiin vastaamaan ylivoimasta ja tuomaan siihen lisää extraa, mutta jos puhutaankni isosta kuvasta koko alkukauden osalta.

Mutta miten se vaikuttaa pelaajien mielialaa, kun 5v5 peliä pitää toteuttaa orjallisen täsmällisesit, pelikuri on kova, yhteistä peliä toteuttavat kaikki tiukasti ja etukäteen sovitusti jne. Sitten ylivoimassa pitäisikin rennosti ja luovasti, vähän jopa ns. sikari suussa, heitellä menemään. Olkoonkin, että meillä on todella kovia, taitavia ja luovia pelaajia rosterissa, niin aloin tuota miettimään ,että ei se välttämättä helppo homma ole. Kun täälläkin on tullut puhutta aiemmni siitä Marjamäen 'konemaisesta' pelaamisesta, jossa pitää pelata välillä niin-niin kliinisesti ja puolustaa maximaalisesti ja antaumuksella ja sitten käydäkin niistä vähäisistä maalintekopaikoista "konemaisella" tavalla vain räppäämässä maalit eli ikään kuin tuossakin hommassa kuin kytkimestä kääntämällä ensin puolustaa vahvasti ja tiiviisti (jopa kärjistetysti sitä pelin tunnetta ja peli-ilo ns. "tappamalla), jonka jälkeen pitäisikin konemaisellal tavalla löyty se uskomaton kliinisyys, rentous ja tehokkuus maalipaikoissa ja laittaa kiekko maalii. Ihmismieli ,rentous ja mentaalipuolen asiat ovat vähän vaikeampia juttuja ja tuollainen kytkimestä tuleva "on-off" pelaaminen sopisi varmaan jollekin robocopille tai vastaavalle.

Mutta pelaajilla nämä ovat aika pitkälti juuri niitä mentaali- ja tunnepuolen juttuja. Itsevarmuus, rentous, flow-tila jne. Miten tuo Kärppien orjallinen ja osin jopa pelitunnetta tappava ja sitä flow-tilaa hillitsevä (kuten Late itsekin on todennut, tuntui, että osassa niistä alkukauden peleissä ei tapahtuntu yhtään mitään, vaikak ne pelin raamit ja rakenteet ovatkin päällisin puolin kondiksessa), niin sopii ja palvelee sitten sitä ylivoimapelaamista? Ensin koko peli konemaista ja orjallista flow-tilaa kitkevää 5v5- kiekkoa ja sitten pitäisikin jossain kohtaa ylivoimalla - jossa valmennus, ja kuten Järvenpäänkin tuossa haastattelussa, tuntuu oikein painoittavan sitä henk.kohtaista taitoa ja luovuutta yms. -, niin pitäisi kaivaa se itseluottamus, oikea tunnetila, rentous ja luovuus esille. Koko pelin olet ensin toteuttanut yksityiskohtaisesti valmentajan ohjeita ja systeemiä pilkulleen (osin jopa "aivottomasti", kun ei tarvitse paljon omia ratkaisuja kentällä pohtia), mutta sitten pitäisikin kaivaa pelin aikana ne "syväjäässä" olleet omat aivot esille ja se oma luovuus ja mielikuvitus ja aikaa annetaankin se 2 minuuttia tähän tehtävän suorittamiseen...haastava dilemma ja yhtälö. Ja sitten kun sillä ylivoimalla ei tule onnistumisia, niin se ruokkii sitä heikkoa itseluottamusta, touhu menee entistä karmeammaksi puuroksi, pakottamiseksi ja 'kohmeeseen' jne. ihan kuten Latekin totesi, kun Kärpät taisi vetää n. 25-30 ylivoimaa siinä yhdessä vaiheessa ilman maalia.

Isossa kuvassa, nini ehkä teki hyvää saada tuollainen Järvenpään kaltainen (ehkä enempi luovuutta ja näitä juttuja painottava ei ihan niin-niin "yli-analyyttinen") koutsi loppukaudeksi remmiin, joka vaikuttaa vähän erilaiselta persoonalta, kuin muut Kärppien valmennustiimissä ja tuo kenties sen erilaisen kaivatun näkökulman, mausteen ja osaamiseen tätä kautta touhuun
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
@Proffa_20

Sepä se, kun nimenomaan myös siihen 5vs5- peliin pitäisi myös sitä luovuutta saada, että se ei tuntuisi ylivoimalla niin "vieraalta". Että ihan varmasti nämä meidän pakit riittäisi vallan mainiosti ylivoimassa, jos siinä olisi tarpeeksi luovuutta. Mutta nyt viime aikoina on näkynyt melkeinpä oikeastaan niitä "pohjia", eikä oikeastaan paljoa luovuutta. Esimerkiksi se alueelle tulo, jätön jätön jättö, niin siinä voisi vaikka kerran kymmenestä joku Lese koittaa pyyhältää keskeltä läpi kovilla vauheilla, niin vastustajien ei olisi niin helppo lukea Kärppien ylivoimaa. Se täytyy kyllä sanoa, että on se ylivoima paljon parantunut, ja sitten kun se klikkaa kunnolla niin ketsuppipullo räjähtää auki, niin että ylivoimaprosentti ottaa isoja harppauksia ylöspäin.

Ja se täytyy kyllä vielä sanoa, että luojalle kiitos kun Järvenpää tuli laittamaan tuota ylivoimaa kuntoon. Sihvosella ja ketä muita niitä nyt siinä oli sitä jumppaamassa, ei ollut kyllä sitten mitään, ei mitään annettavaa siihen. Tämä Järvenpää on jotenkin tosi suoraviivaisen oloinen ja hyvän kuvan kyllä hänestä saanut.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Siis eilinen peli osoitti, että meillä on eväät ihan mihin vaan. Jos Pelicans oli se mittari korkeintaplaatua ja voitimme, niin mikä närästää ?
Muutama puolustuspään merkkausvirhe ja naapuri oli pelissä kiinni. Puolustuspelikuviot, ei pelkästään puolustajat vaan koko viisikko saa palikkansa kohdilleen niin jovot. Samoin kun avaukset omista saadaan toimimaan KOKO JOUKKUEENA ilman pitkiä etäisyyksiä, sekin on sitten kunnossa. Hyökkäyspää noilla ukoilla kehittyy ihan varmasti ja tuloksetkin, niistä esimerkkinä Turunen ja eilen Leskinen. Joonas Kemppainen kun tulee omalle tasolleen ja Tiivola sairastuvalta niin mikä ihmeen hätä tässä on ? Pienenä anekdoottina ehkä vahvistus veskariosastolle ja matka jatkuu, kohti valkeaa kevättä...
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Harvemmin tulee asioita puettua sanoiksi mutta taidan pienen oman mielipiteen kuitenniin laittaa eli jotain näistä meidän uusista hankinnoista.

Olkkonen.
Tykkään. Näkymätön mutta hyvällä tavalla. Osaa taklatakkin sekä peliäly on puollustaessa hyvä. Toki jos haluaa isomman stepin niin se pitää olla parempaa. Enemmän pää ylhäällä.
Hyvä poika. Nähtiin jopa YVllä.

Jakobsson.
Tykkään. Näkymätön mutta hyvällä tavalla. Nyt on hyvä haku, kunhan Liigan pelirytmiin pääsee niin uskoisin että tulee näyttämään osaamistaan mitä ei Färjestadissa haluttu nähdä.
Tekee tilaa, osaa luistella. Erittäin hyvä peliäly.

Karvinen "Ode"
Tykkään. Mies jota tarvitaan jokaisessa playoff ja jatko peleissä. Taklaa ja raastaa. Näkymätön mutta...
Kukaanhan ei oikeen arvosta näitä raatajia eikä niitä työmyyriä jotka tekevät omalla työllä paremmaksi ne maalintekopaikat muille.
Omalla paikallaan ja omalla työnteolla ilman ylilyötejä on kova jätkä tähän rosteriin. Tietää miten niitä pof pelejä voitetaan ja tekee kaiken sen eteen.

Tämmöstä nytten sitten.
Ei muutako parempaa uuttavuotta kaikille.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Jos Pelicans oli se mittari korkeintaplaatua ja voitimme, niin mikä närästää ?
Ei ollut Pelicans korkeinta laatua ei. Toki paremmin ovat pelanneet kuin Kärpät, mutta se ei sinänsä mikään saavutus ole. Uskon ihan 100% Kärppien menevän jatkoon, jos Pelicans tulisi vastaan pudotuspeleissä. Vielä en samaan usko Tapparan, Ilveksen tai Lukon osalta. Muiden kyllä. Että sinänsä ihan hyvällä tiellä ollaan, mutta juuri tuota kolmikkoa vastaan pitäisi peleissä pärjätä. Ei muulla oikeastaan ole merkitystä.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Uskon ihan 100% Kärppien menevän jatkoon, jos Pelicans tulisi vastaan pudotuspeleissä. Vielä en samaan usko Tapparan, Ilveksen tai Lukon osalta.
Kyllä Lukko oli viime kohtaamisessa ihan vastaantulija Kärppiä vastaan. Jos pudotuspelejä jo ajatellaan, niin Lukko hoidellaan kyllä, samoin Ilves. Tappara on sitten se iso kivi, joka pitää saada kammettua kalliolta alas. Onneksi heidän maalivahtipelaaminen on jopa erittäin heikkoa.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Kyllä Lukko oli viime kohtaamisessa ihan vastaantulija Kärppiä vastaan.
Niin oli, mutta ei yksi peli mitään kerro. Lukko kuitenkin johtaa sarjaa ja peli on aika kunnossa heillä.
Jos pudotuspelejä jo ajatellaan, niin Lukko hoidellaan kyllä, samoin Ilves. Tappara on sitten se iso kivi, joka pitää saada kammettua kalliolta alas. Onneksi heidän maalivahtipelaaminen on jopa erittäin heikkoa.
Kyllähän me kaikki palstalaiset toivomme, että mennään keväällä pitkälle. Ja joo, Tappara kyllä melko varmasti finaaleista löytyy. Mutta tuosta maalivahtipelaamisesta, niin eipä ole Kärpilläkään kehumista siltä osastolta. Tosin vielä on aikaa vaikka kuinka paljon muuttaa suunta monella osa-alueella. Mestaruusjunalla on vielä hieman vauhti alakantissa, mutta eiköhän se sieltä löydä vielä oikeisiin nopeuksiin.
 

Descent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllä Lukko oli viime kohtaamisessa ihan vastaantulija Kärppiä vastaan. Jos pudotuspelejä jo ajatellaan, niin Lukko hoidellaan kyllä, samoin Ilves. Tappara on sitten se iso kivi, joka pitää saada kammettua kalliolta alas. Onneksi heidän maalivahtipelaaminen on jopa erittäin heikkoa.

En edes kysy perusteluja väitteillesi. Sergei Lavrov on kateellinen.

Parempaa vuotta 2023 Kärpille, jossa kuppikuntaisuus revitään kipeydestä huolimatta organisaatiosta pois.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kyllä Lukko oli viime kohtaamisessa ihan vastaantulija Kärppiä vastaan. Jos pudotuspelejä jo ajatellaan, niin Lukko hoidellaan kyllä, samoin Ilves.
Ja mikä parasta, ensi keskiviikkona päästään mittelöimään taas!

Luulisi McTorsollakin olevan muistissa ja tiedossa hyvin, ettei yhden pelin perusteella kannata mitään ihan hirveitä johtopäätöksiä tehdä. Oliko Lukon mestaruuskaudella kun Lukko hävisi maalilla taikka kahdella pelin Oulussa, niin ilmoitit että Kärpät on nyt kirinyt pelillisen eron kiinni sen hetkiseen ylivoimaiseen runkosarjan johtajaan ja kerroit et nou hätä.

Mulle kyllä kelpaisi varsin hyvin Kärpät vastaan pudotuspelissä. Mikään muu ei oikeastaan harmittaisi kuin hirveän pitkät vierasreissut.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ja mikä parasta, ensi keskiviikkona päästään mittelöimään taas!
Kyllä. Iso peli kyseessä. Muistaakseni kohtuullisen pian sitten on uusi otatus Oulussa. Joo, eivät yksittäiset pelit tietenkään kerro koko kuvaa. En vain mitenkään näe Lukkoa läheskään samalla sivulla Tapparan kanssa. Perin luottavainen olen paras seitsemästä sarjan osalta siitä, että Kärpät Lukon hoitaa. Katsotaan, mihin suuntaan peli kehittyy.
 

Yeap

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Muistatteko ne ajat kun Kärppien omasta päästä lähdöstä näki jo etukäteen että nyt tulee maali tästä hyökkäyksestä, tai kun Tenkrat kiersi hyökkäysaluetta ympyrää, tai kun joku pakeista oli ampumassa suoraan syötöstä. Oli monta elementtiä ja pelotetta vastustajalle joista saimme olla ylpeitä ja joista tiesimme jo sekunteja ennen että kohta soi verkko.

Nyt neppaillaan ja kiekko ehkä pomppii maaliin, jos pomppii.

Hurmos on kadonnut.
 

Mandrake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bayern München
Elämysbisneksessä maksavien asiakkaiden hurmoksella on merkittävä sija. Vaikka peli muuttuu aikaa myöten, ei nykyäänkään ole mitään estettä esittää peliä, joka luo hurmosta halliin. Kausi 22-23 ei valitettavasti ole hurmoskausi.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Toivon tänään erityisesti pakeilta miehekästä esitystä. Olkkonen voisi pamauttaa muutaman hyvän pommin esimerkiksi Hakuliseen.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Jaha, alivoimaa lähdettiin heti pelaaman. Ukot seisoo ja Lukot luistelee.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jakobssonilta surkea pelitavallinen valinta, minkä johdosta Topi toimii keilana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös