Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 015 779
  • 19 703

Rämemajava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat
Ihan kuin Junttila pelkäisi maalintekoa. Useimmiten ratkaisuna on hätäinen suupaisu vain sinnepäin, eikä koskaan ole sen näköinen, että haluaisi tehdä maalin.
 

Rekka Pinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Vancouver Canucks
Anterolla kyllä huikeet läpät. Suorastaan väellä ja voimalla saa niille nauraa.
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
Kyllä on tänään taas rikkeet salliva linja. Aika monta selkeää jäähyä mennyt ohi ja taklaus numeroihin myös. Jos Niskala olisi jäänyt jäähän makaamaan niin tuohan olisi ollut ulosajo ruudulta.
 

Snopek

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Arttu Hyry
Kyse on siitä, että se rapa on lähtenyt ihan lapasesta. Tuolloinkin mies oli Kärppien paras pistemies ja maalintekijä. Kyseenalaistettiin jo miehen pelitaitoja.

Ne kommentit esim JYP pelin jälkeen oli ihan uskomatonta sontaa.
Samaa mieltä tästä. Ihmetyttänyt itseänikin kritiikin määrä Leseä kohtaan ja esimerki Emaa ei oikeastaan ole kritisoitu, kuin muutaman kerran. Toinen on saanut hyökkäyspäähän jotain tuotettua ja toinen vetää ulkomaalaisvahvistuksena, jotain helvetin kivakiva pörräämiskiekkoa, joka ei tuota joukkueelle yhtään mitään.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Samaa mieltä tästä. Ihmetyttänyt itseänikin kritiikin määrä Leseä kohtaan ja esimerki Emaa ei oikeastaan ole kritisoitu, kuin muutaman kerran. Vaikka toinen on saanut hyökkäyspäähän jotain tuotettua ja toinen vetää ulkomaalaisvahvistuksena, jotain helvetin kivakiva pörräämiskiekkoa, joka ei tuota joukkueelle yhtään mitään.
Eman heitin bussin alle jo kolmannessa kotipelissä. Kyllä sitä kritiikkiä on hänellekin annettu.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Missä jäähy Tapparalle? Viime pelissä Kärpillä tuli paljo pienemmästä moken ajelusta?
 

brainlag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Oivoi, menihän se lopulta. Kylmät tässä kyllä taitaa käydä tänään. Noh, Tampereen urkuri on valopilkku ainakin tässä nyt ollut.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Aho, Saravon Pekka
Tapparahan ois saanu ottelusiirron näillä poissaoloilla, mitä Kärpillä on. Mutta näillä mennään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös