Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 015 488
  • 19 703

Jälkipeli#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllä Kärpät tänään oli raikkaalla tekemisellä mukana 2 erää, karvattiin ja taklattiin ja riistettiin kiekkoja. Tuo 3 erän träppipeli taas sekoitti pakan ja sillä voitto myös menetettiin.
Tuomarit myös paskoi housuun.
 

Anyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, 616, kuoleman piiskatanssi...
Siis miksi Kärpät ei haastanut paitsiosta?
11. Sääntö 38.2 / Tilanteet, joita ei voi haastaa Liigassa

Liigassa ei voi haastaa paitsiotilanteita. Haastoa ei sallita myöskään tilanteissa, joissa hyökkäysalueella tuomitsematta jäänyt pelikatko on johtanut maaliin.

Maalivahdin häirintätilanteessa tarkastateaan kaikki säännön 37.3 maalitilannetarkastukset.


-Yllä olevat lainattu Liigan sivuilta-
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Ai miksi ei voiteta ja menestytä? Meidän johtavat "esimerkkipelaajat" eturivissä - nimenomaan ne kaverit, joiden pitäisi olla _pelillisiä_ johtajia - ovat mallia Leskinen, Rundblad, T.Niemelä, Junttila etc.

Ovat kyllä kaikki niin samasta puusta veistettyjä, kuin olla ja voi. Pelitaidot ovat kiistattomat, mutta tuo yleinen habitus ja asenne on kaikilla, kuin löysä ja vetelä lampaankulli. Oikeasti, hyvä että silmät pysyvät herroilla auki. Etenkin Leskinen ja Rundblad, niin ihan saatanan oksettavaa joukkueen muroihin kuseskelua ja välistä vetämistä (Late sanoi tähänkin ennen kautta, että kukaanhan ei sitten saatana vedä sieltä välistä, toki eihän meidän luistelussa ja kamppailussakaan pitänyt kenellekään hävitä, mutta tässä sitä ollaan).

Paljon, siis todella paljon, pitää tapahtua, että nämäkin em. herrat Kärpät menestykseen johdattavat. Oksettavaa perseilyä ja anteeksiantamatonta sluibailua joukkueen kustannukselle, etenkin mr. Leskinen tänään jatkoajalla. Ei nämä jätkät ole voittavia ja johtavia pelaajia, surkeaa ja välinpitämätöntä touhua ja voi kysyä, että miten kehtaa tuolla tavoin joukkueen päälle kuseskella tuollaisella velliperseilyllä...en jumaliste ymmärrä.
 
Tänään ois vittu ansaittu pelillisesti kolme pistettä. Seeprat vois tänään palkita Jypin parhaina pelaajina. Vaikka toki molemmin puolin jäi melko helvetin monta selvää jäähyä viheltämättäkin, niin kyllähän tuo täysin aiheeton vitonen loppuviimein ratkaisi ottelun. Melkeen vitutusketjuun kuuluisi, mutta menköön tänne.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Nyt niitä Junnon ruskeita kirjekuoria monta Edmontoniin ja Puljujärvi takas kotiin. Leskinen voidaan käydä heittämässä johonki Kiiminkiin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Etra

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Paljon, siis todella paljon, pitää tapahtua, että nämäkin em. herrat Kärpät menestykseen johdattavat. Oksettavaa perseilyä ja anteeksiantamatonta sluibailua joukkueen kustannukselle, etenkin mr. Leskinen tänään jatkoajalla. Ei nämä jätkät ole voittavia ja johtavia pelaajia, surkeaa ja välinpitämätöntä touhua ja voi kysyä, että miten kehtaa tuolla tavoin joukkueen päälle kuseskella...en jumaliste ymmärrä.
Tälläisillä johtavilla pelaajilla ei tulla menestymään. Ensi kaudella on jälleen uusi mahdollisuus, jos rosteriin tehdään tarpeellinen tuuletus.

Urheilu edellä. Junttila & Leskinen eivät ainakaan edusta tätä osastoa, ihan oheistoiminnasta lähtien.
 

Miikkael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings
Leskinen ja Junttila vois tämän pelin esityksen jälkeen istua lauantaina katsomossa.
Junttila on kyllä tuhnu kiekkoilija nykyään. Ainoa taito on kaartaa sinisen jälkeen takaisin kotiinpäin, kun ei osaa ajaa maalille.

Leskinen on niin laiska äijä, juhis ois aina upgrade tähän. Ja emalla ei tee yhtään mitään, häviää kaikessa.

PS. Kyllä vituttaa
 

Micol

Jäsen
Pessi oli erätauolla käynyt scouttaamassa ja oli saanut selville, että Miikka Järvenpää, A-junnujen koutsi käynyt apuna jumppaamassa YV:aa kuntoon.
Voi luoja mää sanon. Siellä on penkin takana Marjamäki, Sihvonen ja Mäntymaa ja vastaus ongelmien ratkomiseen löytyy lopulta A-junnuista. Pitäiskö se Järvenpää nostaa nyt sitten suorilta edustukseen ja Soosi vaihdossa junnujen puolelle, jos kerran osaamiset on tällä tasolla herrojen välillä.
 

LarZu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun pisteautomaatit
Oiskohan tänään se kuuluisa Mikkelin ihme, paitsi että pelataan jyppilässä. Palaan asiaan kun 60 min pelattu.
No ei ollu mikään ihme. Valitettavan tuttua että jänne ei kestänyt. Joukkueen itseluottamus ei tarvisi yhtään tällaisia pelejä enää. Jotain käärmekeittoa tuo jengi tarvii että päästään takaisin voittojen tielle.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Periaatteessa ihan hyvä vieraspeli tänään, erikoistilanteet toimi ja sitä kautta mahdollisuus olisi ollut hyvään lopputulokseen. Näkisin, että tappioon ohti kolmannen erän passivoituminen, Björkvistin huolimaton taklaus, tappioputken tuoma mailan puristus, ei pystytä naulaamaan peliä sekä taikuri Leskisen löysäily jatkoilla.

Aihioita on, mut ku ei vaan lähde.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
CHL paikka alkaa Kärpille varmaan olla aika tekemätön paikka ja haihattelua enää.
Tämä kyllä vituttaa suunnattomasti. Aivan sama jollekin runkosarjan voitoille, mutta jos se kolmaskin sija jää kohta vain teoreettiseksi mahdollisuudeksi, niin vitutus kova.
 

karfan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun kärpät
Ai miksi ei voiteta ja menestytä? Meidän johtavat "esimerkkipelaajat" eturivissä - nimenomaan ne kaverit, joiden pitäisi olla _pelillisiä_ johtajia - ovat mallia Leskinen, Rundblad, T.Niemelä, Junttila etc.
Tähän viitaten Aholta ja Kukkoselta pitäs viedä mustekynät taskusta, että jatkossa näitä junttiloita ja leskisiä ei tänne enää signata. Omia poikia jotka ei vain muualla onnistu ja palaavat joka kerta vain mukavoituneempana takaisin.

25v:na on vielä näytettävää ja halua, +30v ei enää löydy.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös