Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 996 358
  • 19 703

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Surkea ratkaisu (taas kerran) Rundbladilta äsken omissa. Löysä roikkukiekko keskialuellee, kun olisi voinut rauhoitta ja Kärpät täten saada takaisin parempaa.peliotetta, mutta ei. Turhaan luovutaan kiekosta ja pelin virtauksesta tuollaisilla henk.kohtaisilla löperöillä ja löysillä ratkaisuilla ja joudutaan ottamaan vastaan.

Noilla yksittäisillä heikoilla ratkaisuilla on aina pidempi aikaisia seurauksi pelille ja sille virtakkselle ja nyt Kärpät joutui tuon Rundbladin löysän oman pään ratkaisun takia (joitain hetkiä aiemmin) taas ottamaan vastaan ja vetäytymään, ei päästä rytmiin kiinni --> pyöritään omissa, jossa jäähy.
 

Oikea Pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kärpät on lähtenyt omista useaan kertaan tyylikkäästi varsin perinteisellä keskustan sentterihaulla, vaikka Lukko painaa kolmella päälle. Kun pakki malttaa antaa ensimmäisen syötön tarpeeksi nopeasti, kuten Paaso äsken, homma toimii. Sitten jos sitä syöttöä ei tule tai heitellään rupelikiekkoa laitaa pitkin lähimmän karvaajan tai viivapakin lapaan, saatetaankin pyöriä vähän pidempään omissa.
 

Rämemajava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat
Lukolla hieman eri tason viivapelaamista YV:llä vrt. Kärppien vastaavaan.
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canes & Junnon aikakauden Kärpät
Tätä ollaan toistettu pitkään. Osa näkee vaan tehot, osa kokonaisuuden ja osa haluaa uskoa.
Sanoisin, että Leskinen on niitä pelaajia joissa pitää ummistaa silmiä niiltä huonoilta puolilta välillä. Aivan samoin kuin vaikka Juhis on ja etenkin oli.

Leskisen tietyt ominaisuudet on Liigan ja Euroopan kärkipäätä, mikä tekee hänestä Liigaan loistavan pelaajan. Ei mene siihen perinteiseen muottiin sitten millään, mutta pystyy sitten omalla taidollaan ratkaisemaan pelejä. Nämä huonot ominaisuudet kyllä unohtuvat kun tekee maaleja, mutta sillon ku on kuiva kausi niin huutelijoita riittää
 

brainlag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Oli kyllä Lukolla kunnon tulitusta tämä yv, onneksi kestettiin. Tuossa noin muuten mallia nopeista syötöistä ja laukauksista, ei tuon tarvi mitään rakettitiedettä olla.
 

karfan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun kärpät
Malli esimerkki luisteluvoimasta. Kaverin kultakypärä painoi takaa meidän kultapotan rinnalle ja niittas läjäksi laitaan ja tikkari suusta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös