Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 015 506
  • 19 703

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Ei nyt liity juuri tähän hetkeen pelissä, mutta jos Kärpät seuraavan kerran nyt tuosta enää passittaa ketään pakkia lainalle, niin Misen sen pitäisi perkele olla, eikä kenenkään muun. Lappeenrantaan, Rovaniemelle tai vaikka Utsjoelle, ihan sama. Ronkaisenkin voisi melkein komentaa lainalta takaisin näyttämään kyntensä ja Mise vaihdossa jonnekin. Ei vaan voi olla Niskala joka tuosta putoaa ja lähetetään taas jonnekin Hämeenlinnaan yms. mestaan

Mies on, kuin varjo ja haamu siitä parinkauden takaisesta kaverista, joka Mannerin aikana pelasi oikeasti aika hyvin.
 

Micol

Jäsen
Aloittaisivat edes näin. Menestysresepti on toiminut aiemminkin: alussa luulot pois, ja sitten puolustetaan.

Tappara noudattaa tätä taktiikkaa täsmällisesti.
Sitä päivää odotellessa, kun Kärpät määrää ja maalaa 1. erässä ja vastustaja vikisee. Tapparalta ei homma eikä mikään (sama pätee myös muihin liigajoukkueisiin, kun Kärpät vastassa).
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sitä päivää odotellessa, kun Kärpät määrää ja maalaa 1. erässä ja vastustaja vikisee. Tapparalta ei homma eikä mikään (sama pätee myös muihin liigajoukkueisiin, kun Kärpät vastassa).
Joo, kyllä tahdin määrää aina se vastustaja. Karuin esimerkki lienee taannoinen Helsingin vierailu.
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Lauantaina käy Saipa hakemassa pisteet Raksilassa. Olenko ainoa jota vituttaa, että kun peli on ryssitty alussa, niin lopussa ei enää ole muuta keinoa kuin ottaa maalivahti pois?
 

Visku-17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Mika "Spede" Pyörälä #17
Kertoo jotain jos ilman maalivahtia kavennusta hakiessa Kivistö on keskimiehenä hakemassa onetimereita. Ja muuten kaikki kätisyydet pelkästään ohjureiden hakemista varten eikä suoraa syötöstä vetojen
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Huono eka erä ja varsinkin erän alku tänään. Sen jälkeen nousujohteinen peli. Kova oli vastustaja tänään. Lauantaina paluu voittojen tielle.
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Tämä ei tainnut olla ensimmäinen kerta, kun vastustaja iskee tyhjiin Leskisen hasardin myötä.

Väliäkö tuolla. Nokia Areenalla jälleen kerran turpaan.
Lese on myös valtakunnan paskin avaamaan paineen alla. Kiekko menee lähes poikkeuksetta aina vastustajalle, kunhan vaan Leselle antaa painetta.
 

iSOjaakoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Bayern München
Sanokaa pessimistiksi jos haluatte, mutta kärpät saa hyvän erän viimeiseen yleensä vain koska vastustaja sen antaa. Siinä vaiheessa ku on 2-3 maalin johto nii tarviiko viimeisessä erityisemmin hyökätä jos puolustus pitää?
Minusta antaa valheellisen kuvan kärppien "hyvyydestä". Peli kulkee kyllä kun on tilaa. Ongelma onkin että hyvät joukkueet eivät sitä kärpille anna 1. ja 2.erässä.
 

Micol

Jäsen
Oli sillee kyl tosi hyvää yritystä ja silleen, mut harmi kun ei tullut kuitenkaan voittoa - höh. Aina ei voi voittaa ja ehkä sit ens kerral parempi valmistautuminen, eiks je?

Menisin kyllä nyt hankeen sammumaan, jos täällä olisi sellainen.
 

Snopek

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Arttu Hyry
Pari henkilökohtaista virhettä tänään ja kyllä tuon tasoinen vastustaja tuollaisista rankaisee. Kärpät oli mielestäni tänään hiukan aktiivisempi karvauspelinsä kanssa, mutta ei me tänään oltu lähelläkään voittoa.

Eman tilalle voisi hommata oikeasti jonkun kovemman pelimiehen tai antaa omille junnuille mahdollisuuden. Ei tuollaista tehotonta pörräämistä voi ulkomaalaisvahvistukselta katsoa. Niemelät tänään myös kohtuu kujalla. Topiin minulla on vielä uskoa, mutta Misen voi minun puolesta ampua raketilla kuuhun.
 

J_Boumedienne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Kärpät, Suomen palloilumaajoukkueet
Se alkukauden dominoiva voitto Tapparasta on enää kaunis uni. Nyt nämä joukkueet ovat kulkeneet pelillisesti sen verran eri suuntiin, ettei uskoisikaan (tai no, Tapolan Tapparasta sen uskoi, että nousevat vähitellen sarjan kärkeä kohti).

Onhan se käsittämätöntä, ettei Kärpät edelleenkään ole lähelläkään ehjiä kuuskymppisiä, vaan etenkin otteluiden alut noudattavat illasta toiseen prikulleen samaa kaavaa - ensin annetaan pari eteen, ollaan aneemisia, hitaita, haluttomia sekä pelokkaita. Toisessa ja kolmannessa erässä hiukan heräillään taistelemaan ja luistelemaankin, mutta sehän ei Liigassa riitä - ei alkuunkaan, oli millainen huippurosteri tahansa.

Joo, Late ei luvannut, että heti maajoukkuetauon jälkeen peli olisi parempaa, mutta ei tässä siltikään mikään selitys enää auta, että taas epäonnistui otteluun lähtö totaalisesti.
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Väitän, että Junttila ei oo paljoa parempi kyllä. Ja moni muu, nämä nyt vain "1 ketjun miehinä" tikun nokkaan.
Itse olen jokaisessa pelissä kiinnittänyt huomiota Lesen jäätävään ominaisuuteen saada aikaan lähes aina syöttö paineistettuna vastustajalle. Lisäksi Lese on oikeasti ihan superhuono purkamaan kiekkoa omasta päästä sinisen yli. Aina löytyy joku aivopieru jota ei ole aikaisemmin nähnyt. Onhan se kyky sekin.

Juu, ei Junttila mitenkään erityisesti ole tuossa parempi, joskin joskus onnistuu viemään kiekon yksin hyökkäysalueelle, jossa on välittömästi kusessa kun mukana ei ole ketään muita.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Savinainen tuumailee, että oltiin tänään aika paskoja, hirveesti matkustettu ja se vaikuttaa, otettiin tarvittava voitto.

Oi voi.
Mestarisuosikin esitys matkustuksineen päivineen.

Tappara on aikataulussa. Kärpät sen sijaan.. on.
 

Maustemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Oliko Kärpät näin paska edes viime kaudella?Pelissä ole järjen hiventä, puolustus vuotaa ja hyökkäysalueella pyöritään laidoilla niin kauan että puolustaja rätkäisee viivalta kiekon sinne jonnekin maalille päin ja vastustajan pakit kerää irtopalat pois. Aivan järkyttävää paskaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös