Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 017 760
  • 19 703

MaxM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vaikkakin erän lopussa Tappara sai maalin pelillisesti hyvä erä Kärpiltä. Jos sama rohkeampi pelitapa jatkuu niin vaikka tämä peli hävittäisiin niin uskon että P/O tulee kasvamaan.
 

BLG#13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Detroit Red Wings
Paikat oli kyllä vähintäänkin tasoittaa peli, mutta joku saatana siinä on, että tapparan maalivahdeista tehdään AINA sankareita. Vedot suoraan logoon, hanskaan tai ohi. Huoh..
Kärpät ei tänään heljangolle maalia tee.

Ja Mikko Niemelä. Ei edes haalea varjo entisestään. En tiedä mitä on tapahtunut Mikolle, mutta on kyllä täysin turhake nykyään.
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Ehkä se oikeasti oli vähän parempi erä, mutta eihän tuo riitä vielä mihinkään. Kyllä Kärppien pitikin tuon ensimmäisen erän jälkeen parantaa ja toki 2-0 tappiolla pitäisikin olla aktiivisempi.

Siltikin tuossa Tappara tuli välillä Kärppien alueelle kuin Sokoksen ovista ja pääsi keskustaan mielestäni Kärppiä useammin. Myös jäähyttömyys on yksi osa voittavaa pelaamista.

Mitenkään erityisen hyvän hyökkäyspelaamisen kautta nuo paikat ei myöskään syntyneet.

Vituttaa, että pitää vähän kuin hakemalla hakea hyviä asioita pelistä. Sympaattisesti vähän paremmin pystyttiin laittamaan kampoihin isolle ja pahalle Tapparalle. Jumalauta.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Soturit voisi kai joskus taistella myös minuutista yksi alkaen? Ei aina voi antaa sitä yhtä tai kahta vastustajalle eteen. Monesti myös takaa-ajossa se pelin hallinta näennäisesti kääntyy taka-ajajalle, mutta edelleen ne isot numerot ratkaisee pelissä nimeltä jääkiekko.
Kyllä kyllä. Kärppien peliin tulo oli tänään huono. Pelituntuma ihan eri mallia kuin vastustajalla. Toinen erä oli pelillisesti hyvä. Loistavaa alivoimaa ja vastustajaa selvästi parempii 5vs5 -pelaamista. Tulos on karu, ei siinä. Vielä taistellaan. Kolmas erä kokonaan jäljellä.
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Tämä porukka saa jo luistelullaan Mestis jengitkin näyttämään Moskovan Spartakilta.

Miten voi liigan kärkipään budjetilla operoiva joukkue olla noin hidas? Etenkin kun ymmärsin viime kaudelta, että juuri siihen Marjamäki nimenomaan halusi parannusta???
 

Oikea Pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mäkelä on lievin näistä, koska ko. maali. Mäkelä ei kuitenkaan mahtunut edes Sportin kokoonpanoon, joka kuvastaa kaverin todellista tasoa

Juu ja se toki tajuttiin päästää luiskaan aikoinaan. Ronkaista ja Niemelää ei erota Kärpistä kuin eläköityminen.
Joo, Mäkelä näyttää pellailevan tällä hetkellä Italian Alppiliigassa, joten varmastikin ihan oikea ratkaisu on hänen kohdallaan Kärpissä aikanaan tehty.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jep kyllä näkyy tässäkin asiassa Hyryn poissaolo. Ainut mies joka pystyy toistuvasti korkeaan aloitusprosenttiin
Kuin kirsikka tämän kurjuuden päälle on tuo Hyryn tilanne. Aivotärähdys - takaisin kaukaloon - välittömästi uusi aivotärähdys.
 

Rekka Pinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Vancouver Canucks
No joo olihan se vähän parempaa tekemistä jo ja olisi sieltä voinut sen maalin-parikin ehkä jopa lyödä, mutta vittumainen takaisku uhkaa nyt kyllä tappaa Kärppien mahdollisuudet tämän pelin osalta. Ja vaikka parannettiinkin, niin ei se peli siltikään riittävän hyvää ollut, mutta onneksi sentään pystyttiin tuon hirveän ensimmäisen erän jälkeen parantamaan.
 

Yarmolenko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
En muista, milloin olisin viimeksi ottanut alkoholia ennen perjantaita. On tää niin noloa. Niin noloa.

Nyt on pakko.

Ens viikolla sitten keskiviikkona vastassa Lukko ja viikonloppuna tupla-IFK.

Eli siis kohti alkoholismia ja sen yli!
 

alcostaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Sama ongelmat jatkuu.
Pelin alku ollaan edelleen aivan kujalla Pikkuhiljaa saadaan peliä korjattua muuta ei saada paikoista sisään vaikka pitäisi. On työmaata Marjamellä saada parsittua peli kasaan.
Mise Mestikseen ja pakkikaupoille koodillaa taklaava peruspakki!
 

Teroin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken Kärpät
Jaa oiskohan se seuraavana sopuisa rusettiluisteluerä? Sekunnit pois, ei tartte käydä suihkussa ja mäkkärin autokaistan kautta himaan.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Pelin vaikein anti on taas pohtia, että ketkä ihmeessä ansaitsisivat ne pelin jälkeiset kolme tähteä...vikan erän voi melkein käyttää noiden pohtimiseen, koska helpoksi ei Kärpät näitä valintoja tällä(kään) kertaa tee.

TOP-3 povitaskuun taitellut kaverit ja Lampaanperseet on kyllä jo mietitty ja todella helppo valita. Harmi, että ei taida tänäänkään vaan riittää 1, 2 ja 3 lampaanperseet, vaan pitääpi kipata taas rekkalastillisen - tällä kertaa - Tapolan povitaskuun. Tunteeton, hajuton, mauton ja valju on Kärpät ilman ihan muutamia valonpilkahduksia ollut.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Tuntuu, että jokaisessa Tapparan viivavedossa on hyvä maski maalilla ja pieni vaaramomentti tulilla. Toiseen päähän ei niinkään.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pelin vaikein anti on taas pohtia, että ketkä ihmeessä ansaitsisivat ne pelin jälkeiset kolme tähteä...vikan erän voi melkein käyttää noiden pohtimiseen, koska helpoksi ei Kärpät näitä valintoja tällä(kään) kertaa tee.
Blommalle ja Anttilalle tähtiä. Loput vaikka mustalle makkaralle.
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Sääliksi käy lähetyksessä näkyvää Kärppä-fania. Tule mukaan peliin kärsimään Kärppien kanssa. Joukkue nostaa palkkaa ja vitut välittää siitä, miten peli päättyy. Lisäksi me ollaan läskejä ja hitaita... Mutta, me välitetään.
 

iSOjaakoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Bayern München
Kyllä on tällä hetkellä nii vaikeeta löytää positiivista Kärppien pelistä että huhhuh...
Heitän kysymyksenä ilmoille että millon ois viimeksi lähetty johdossa ekalle erätauolle? Henkinen kipsi on tällä hetkellä nii kova ettei mitää järkeä. En tiedä vaan millä sen sais aukeamaan.

Late ei pelikirjastaan luovu ja yli puolelle joukkueesta tuntuu todella vaikealta sopeutua siihen muottiin. Pitäisikö valmentajankin joskus kyetä vähän vastaamaan peluutuksen/taktiikan muutostarpeisiin...?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös