Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 015 452
  • 19 703

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
ÄÄh, Tiivola kyllä hyppää takaisin pelaamaan aika pöljästi. Joo, kiekko tulee kyllä ihan kohti mutta hyppää sinne vaihtoon koska joku on jo korvaamassa sinut kentällä.
 

Micol

Jäsen
Jaa. Tällekin kaudelle tarvittaisiin näköjään oikeaa jäällä olevaa pelaajamäärää laskemaan se hampaaton matemaatikko, jonka perään huutelin jo Mannerin aikoina. Silloinhan näitä tuli aivan liukuhihnalta - joka viikko - eikä Mambaa kiinnostanut liiemmin...
 

Teroin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken Kärpät
Nyt vittu handlaatte ainakin ykkösylivoiman pois. Telkkari menee potentiaalisesti paskaksi jos ikiteini pääsee esittelemään pelinumeroaan.
 

Old referee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, tuomarit
Väärin vihelletty. Tiivola pelasi kiekkoa, mutta ei ollut vaihtava pelaaja. Ohtamaa meni vaihtoon ja pakki hyppäsi tilalle: kentällä oli kuusi pelaaja, mutta vaihtavat pelaajat olivat vaihtoalueella eikä Tiivola ollut vaihtava pelaaja = hänet korvaava pelaaja ei ollut jäällä.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Lehterä löysäili siniviivalla, mutta Hermonen ei siltikään saa kiekkoa pois.

Hyvää yötä.
 

Visku-17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Mika "Spede" Pyörälä #17
Topin alivoimavuorolla taas maalin edestä vapaasti hakataan kiekkoa sisään. Niskala voisi vetää Topin puolesta loput av:t.

Niin ja Misen tilalle vaikka sitten Byström, kun Paaso on loukissa
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös