Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 016 813
  • 19 703

Käppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jaa tässähän aletaan rakentelemaan oikein komeaa tappioputkea..... Tuleeko kolmas peli putkeen turpaan?
 

avail

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Normaalisti ollaan pelattu noin kymppi kolmannessa erässä, nyt pelattiin noin kymppi ekasta erästä. Ei ihan riittäny.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Oli muuten aika köykäinen jäähy tämän kauden linjaan verrattuna. Ei taida pitää. Siellähän se Lauri huuteli jo jotain, itsellä meni tilanne ohi.
 

Aho#5

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Joko Myrrän numero löytyy Ahon puhelimesta?
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Noh, KalPan ja Miettisen povarissa on oltu jo since Mamban aikojen, joten ei mitään uutta auringon alla.

Anttilalta sysimusta erä. Ekassa maalissa karmea merkkausivirhe maalin edessä, toinen maali joka syntyi ylivoimalta, niin siinä jouduttiin omissa ottamaan jäähy, koska hyökkäysalueella Anttila kolmantena alimpana hyökkäjäänä höntyili itsensä täysin typerästi vastaan ja jätti paikkansa varmistajana, jonka johdosta KalPa pääsi iskemään nopeasti vastaan ja josta sitten jouduttiin omassa päässä ottaamaan jäähy. Ja nyt sitten erän loppuun vielä oma typerä jäähy.

Karmeaa moskaa.
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Voisko tuo Late jumalauta olla välillä hiljaa tuolla aitiossa? Ihan hirveän kuuloista.

Menisi kyllä itselläkin pää jumiin.
 

Prophet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mikä vittu tässä mättää? Suurpiirteisesti siellä mutta kun ei riitä. Pyöritään kulmissa ja tuo helvetin trappi on jo niin nähty joskus 10 vuotta sitten. Vastustaja pelistä toiseen osaa jo tuon ulkoa. Miksi ei voi pelata rohkeasti ja luovasti. Samaa saatanan kaavaa kokoajan…
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Oli muuten aika köykäinen jäähy tämän kauden linjaan verrattuna. Ei taida pitää. Siellähän se Lauri huuteli jo jotain, itsellä meni tilanne ohi.

Todella köykäinen. Mailan nosto, joka toki aika ylös osui, mut ei missään nimessä käsille.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Joo-o. Kärpillä on asenne ja yritys kunnossa mutta ei vain riitä. Kalpa on nopeampi, vahvempi ja luotettavampi. Erään tultiin selvästi sillä ajatuksella, että tänään lähtee ja luistellaan kaverilta jalat alta mutta kaveri vain luisteli nopeampaa.

Hyökkäyspelaaminen on melkoista tervan juontia. Yhtään kiekkoa ei saada toimitettua maalille asti ja oliko tuolla oikeastaan edes yhtään oikeaa maalipaikkaa? Mietinnän paikka varmasti mistä johtuu, että pelitavallisesti hävitään lähes jokaiselle vastustajalle.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pienellä työmäärällä sai KalPa maalinsa. Avausmaalissa merkkausvirhe, kuten keskiviikkona Turussa Tepsin avausmaalissa. Toisessa maalissa Topi Niemelä kamppailee heikosti maalin edessä.

Kärppien kotialivoima ennen tätä peliä 65% on sarjan heikoin. Aikamoinen saavutus tuolla materiaalilla. Anttila, Kemppainen, Ohtamaa, Kivistö… Katseet Marjamäkeen.

Muutoin Kärpät pelasi ihan kelpo erän ja KalPan avausmaali tuli kyllä puskista. Varovainen tuo Kärppien joukkue kyllä on, ei siinä.
 

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Näennäisesti hyvä alku, mutta sitten annetaan kaverille kaks eteen. Nyt ootellaan Kärppien kavennusta ja peli päättyy 1-2 tai 1-3.

Sama kaiku on askelten.
 

Rämemajava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat
Ihan ok erä muuten, mutta Niemelän ja Anttilan henkilökohtaisten virheiden myötä tilanne 0-2. Ja siitä seuraa se, että hyökkäyspeli menee pakottamiseksi kun yritetään väkisin päästä kaventamaan. KalPa ei kyllä esittänyt sitä vähääkään, mutta hienosti hyödynsi molemmat paikkansa.
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Ei siellä änärissäkään tähtipakit osaa puolustaa, Cale Makar itse asiassa aika hyvin. Mutta esim Erik Karlsson varmaan huonommin kun Topi.
Juu no, Karlsson on mielestäni vähän extreme esimerkki jos puhutaan puolustamisesta. Kyllä sieltä löytyy hyviä all-around pakkeja, joilta onnistuu puolustaminen siinä missä pisteiden tekokin.
 

karfan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun kärpät
Pyöritään kulmissa
Hyökkäyspelissä on kyllä kielletty pelaamasta syötöllä kentän läpi poikittain. Pelkkää rännin kautta pelin painotuksen vaihtoa mutta KalPan liike riittää niin hyvin paineistaa, ettei sekään toimi.

Kulmapelejä ja kaksinkamppailuita hävitään ihan puhtaasti sillä, että nostetaan maila ylös ja napataan kiekko.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Etra
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös