Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 015 488
  • 19 703

Micol

Jäsen
Ville Koivusta on myös pakko ihailla. On toki erityylinen pelaaja kuin Björkvist, mutta onpa nuorella miehellä kova polte pelata hyvää jääkiekkoa!
Kyllä vain - todellinen energiapakkaus varustettuna hyvillä käsillä ja peliälyllä. Jos olisi edes hiukan kovemmalla tasolla luistelu / lähtönopeus, niin olisi aivan karmea pelaaja puolustaa vastustajan pakkien kannalta ja tekisi kovempaa tuhoa pisteiden muodossa. Noh, nuori pelaaja kyseessä ja toivottavasti saisi hänelle ainoaa selkeää heikompaa osa-aluetta paremmaksi tulevaisuudessa.
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tuossa nyt ei ollut muuta virkaa kuin pelata aika pois, ei mitään painetta tehdä maalia. Paskaahan tuo silti oli
 

brainlag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ylivoima oli kyllä totutulla tasolla, mutta muuten oli kyllä hyvää peliä. Hyvin tuossa nyt puolustettiin myös vaikeita hetkiä ja Meriläinen oli rautaa.
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Voitto kolmen pisteen arvoisesti, se on tärkeintä.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Peliesitykselle antaisin kouluarvosanaksi miehekkään kasin. Meriläinen oli tänään maalilla mainio, vaikka Kärppien puolustuspeli(ml. keskialueen ohjauspeli) ei ollut tänäänkään aivan ytimessä.
 

Ukkopekka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Carolina Hurricanes
Kahdesta huonosta joukkueesta vähemmän huonompi voitti tänään
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Vähän tämä peli jotenkin väljähtyi loppua kohti. Jouduttiin rehellisyyden nimissä turvautumaan Meriläiseenkin. Parempaa saisi vielä olla oman alueen ja keskialueen puolustaminen, mutta tämä riitti tänään.

Ekassa erässä oli kyllä hyvä ja sisuuntuneen oloinen ilme siihen ylivoimaan saakka. Täytyy olla tyytyväinen siihen, että haluttiin ottaa peliä komentoon. Toisessakin jatkettiin sitten hyvin tuon ekan erän lopun pesukoneen jälkeen ja saatiin ne pari maalia. Ehkä vähän tavallaan helpolla Kärpille maalit tuli, jos verrataan vastustajan työmäärään.

Eipä siinä mitään, tasainen peli. Tärkeä tulos yhdestä päävastustajista.

Tämän hetken Lukko lienee vielä kovempi haaste, joten mielenkiinnolla sitä peliä odottelemaan!
 

Visku-17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Mika "Spede" Pyörälä #17
Pakko vielä takertua tuohon ylivoimaan. Kärpät on pelannut nyt ylivoimalla 18 kertaa peräkkäin ilman maalia.
Ajallisesti 33 minuuttia ja 15 sekuntia. Edellinen yv-maali tuli 12.10. Sportia vastaan ja sekin illan kuudennella yrityksellä.
Aikamoinen suoritus tuolla materiaalilla.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hieno voitto tänään, jonka ansiosta Kärpät nousi sarjassa toiseksi. Sijoitus on ihan hyvä, vaikka kyllähän tuolta joukkueelta runkosarjan voittoa odotetaan. Meillä on onneksi vielä useampi ruuvi, josta kiristää. Ilmeisimmät ovat ykkösmaalivahti terveeksi, ylivoima kuntoon, alivoima kuntoon ja erityisesti sitoutuneisuus kuntoon illasta toiseen. Paljon korjattavissa olevia vajavaisuuksia. Herkullinen on tilanne. Tulta munille!
 

Ukkopekka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Carolina Hurricanes
Minusta Kärpät pelasi minusta hyvän pelin pl ylivoima. Onneksi sarjakärkeen on viisi pistettä niin ei ole vielä paineita vaihtaa valmentajaa :)
No jaa, tällä pelillä ei kyllä Saipoja ja Hifkejä voiteta. Onneksi tässä on kautta jäljellä paljon ja tänään tuli sentään 3 pistettä.
 

Snopek

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Arttu Hyry
Mielestäni tänään hieno kotimatsi. Kyllä Ilveksellä tänään paikkoja oli, mutta niin se on aina, kun hyvä joukkue on vastassa. Mielelläni katselen tällaisia pelejä, jossa vastustajakin saa vastahyökkäyksiä sen vuoksi, että Kärpät yrittää paineistaa vastustajaa ylhäältä asti. Muistutti muuten tuo Ilveksen pelaaminen todella paljon Kärppien pelaamista. Liekkö syynä se, että molemmat päävalmentajat ovat "Vierumäen" kasvatteja? Tuolla aktiivisuudella ja rohkeudella kun Kärpät pelaa, niin pitää olla kyllä todella hyvä joukkue, jos meinaa Kärpät voittaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös