Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 997 001
  • 19 703

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
Antaisi täysin väärän signaalin joukkueelle SaiPa otteluun jos nyt laitettaisiin voittava maalivahti lepovuoroon ja lähdettäisiin nuorella maalivahdilla peliin. Päinvastoin. Liigassa ei ole heikompia joukkueita, eikä helpompia vastuksia. Tästäkin ottelusta saa täydet kolme pistettä vain pelaamalla alusta lähtien sata lasissa. Takki auki liigaotteluun lähtevä joukkue häviää tässä sarjassa huomattavasti paljon enemmän otteluita, kuin voittaa oli rosteri mikä tahansa.
Minusta Kokon peluuttaminen ei olisi keneltäkään pois, eikä toisi suurempia riskejä. Tämä on kuitenkin erittäin hyvä huomio ja kaiken lisäksi SaiPa pelaa ensimmäisen ottelunsa Virran lähdön jälkeen, mikä saattaa tuoda hetkellisesti pientä lisäboostia kaverille. Kaikki peliin, oli maalissa kumpi tahansa.
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jännä kerrankin seurata matsia ilman kaljaa. Vaan ei auta, vaihteeksi näin.
 

brainlag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
SaiPan hankala alkukausi näkyy kyllä tuossa oman alueen pelissä, pitäisi vaan pitää kunnolla painetta siellä pakeissa niin hyvä tästäkin tulee.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Rundbladilla taitaa olla asetuksissa laukauksen kohdalla automaationa: ammu ohi.
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tohelot. Kriisiseuralle ottelun avausmaali oman mokan seurauksena. Näille valmentajaa vaihtaneille tsemppijengeille ei auttais kämmäillä, saavat tästä hirveän innon, jolla saattaa koko peli kääntyä niille.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Miksi tämä joukkue sulaa noin kerran viidessä pelissä? Missä mättää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös