Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 017 684
  • 19 703

Gavia arctica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Lese on aika pirun kaukana suosikkipelaajastani. Kuuluu siihen kastiin, joita katselen niin kauan, kun ovat hyödyksi joukkueelle. Sitä Leskinen on tällä kaudella Kärpille ollut.

Peliä joutuu katselemaan silmäluomien läpi jos kokee ettei Leskinen ole ollut parhaimpia hyökkääjiä tällä kaudella. Mutta eihän lätkästä välttämättä tarvitse ymmärtää mitään voidakseen nauttia siitä.
olisiko joukkueessa 8 pelaajaa, kun ei niitä suosikkeja ihan kauheasti ? vai hinta 27 m€
 

tooMi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JP#13, MG#64, Real Madrid
Vaikka vastus nyt ei kovin kummoinen olekaan niin tykkään kakkos ja kolmoskentästä mihin muotoon saatu. Jospa kemiat tuosta raksahtelee. Ykkönen vaatisi jotain, ema on aika yössä tuolla hyökkäyspäässä.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Ei ollut kummonen peli mutta tosiaan Meriläisen nollapeli oikein hyvä.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Dominoiva esitys. Lukemat olisi voineet olla paljon suuremmat. Ylivoima täyttä kuraa.
 

Snopek

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Arttu Hyry
On on. Harmi vaan että tappaa yleensä ketjukaverien pelin. Tai sitten kaikille vain sattuu huono peli, kun pääsee Eman kanssa samaan ketjuun.
Tämä on kyllä täysin totta. Turusta ja Kemppaista ei ole tänään juuri näkynyt. Koirankoppi-Lese palasi "ansaitulta" viltitykseltään ja bum, Tiivola onkin yhtäkkiä aivan eri mies. Sattumaako?
 

Miksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, John Vanbiesbrouck
Tänään ei nukuttu omissa. Oli laitettu paikat taas jiiriin.

Tiivolan ja Leskisen onnistumiset olivat erittäin positiivisia. Björkqvistillä oli hiljaisempi iltapuhde tuossa kentässä.

Kemppainen ja Turunen viettivät myös hiljaiseloa. Turusta voisi kokeilla Kunykin kanssa.
 

Håkanhead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Altavastaajat
Tämä on kyllä täysin totta. Turusta ja Kemppaista ei ole tänään juuri näkynyt. Koirankoppi-Lese palasi "ansaitulta" viltitykseltään ja bum, Tiivola onkin yhtäkkiä aivan eri mies. Sattumaako?

Toivottavasti Late vaihtaa seuraavaan peliin Lesen ja Eman päittäin ja voidaan taas ihmetellä, että mihin vittuun Tiivola katosi.
 

Micol

Jäsen
Valitettavasti ehdin kiireiltäni vasta kolmatta erää katsomaan, mutta ilmeisesti hieman parempaa tekemistä tänään, kun ei omissa soinut - hyvä niin - ja tehoja tuli ihan kivasti. Hieno homma, että saatiin Mertsille nollapeli ja muutenkin PAPP:lle peukku, kun ei kolissut omissa tänään kertaakaan. Tiivolan 2+2 lämmittää kyllä erityisesti mieltä.

Miltä 3. parin Bysse - Mise yhteistyö näytti? Ilmeisesti oli aivan järkevä liikku Marjamäeltä suorittaa parinvaihdot.
 

MaxM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hyvä peliä Kärpiltä. Kenttä muutokset paransivat 2 ja 3 kolmoskentän peliä selvästi. Ykönen oli aika näkymätön mutta ei sieltäkään kukaan pistänyt negatiivisesti silmään. Voi olla että 1 kentän peli paranee kunhan pääsevät enemmän pelaamaan yhdessä.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Ykönen oli aika näkymätön mutta ei sieltäkään kukaan pistänyt negatiivisesti silmään. Voi olla että 1 kentän peli paranee kunhan pääsevät enemmän pelaamaan yhdessä.
Ykköskentän peli paranee sitten kun Leskinen laitetaan siihen Emanuelssonin tilalle. Sitten ei jää Kemppaisella laitureista kiinni. Kolmosketjun peli saattaa Lesen vaihtuessa Emaan hieman tehopisteiden muodossa heikentyä, mutta on helvetin hyvä kamppailussa ja kyllä kaikki kolme osaa maalejakin tehdä. Leskinen on saatava 1. ketjuun, mies on tulikuuma.
 

Tkoo33

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Se mikä viime kaudella oli hyvin eli erikoistilanteet ei ole oikein vielä kuosissa. Tuli siellä toki maali yv:llä ja alivoimaprosentti 100, mutta, mutta noh vastus oli tänään surkea eli enemmän yv-maaleja olisi voinut tulla. Toivon ja uskon, että Hyry saa jossain vaiheessa näyttöpaikan ylemmästä ketjusta.
 
Emahan on pelannut suhteellisen hyvin. Harmi kyllä joutuu pelaamaan täysin väärässä roolissa, kun joutuu yleensä itse tekemään peliä ja luomaan omat paikkansa. Mieshän on parhaimmillaan ihan armoitettu snaipperi, kun joku vain saisi edes kerran viikossa pelattua kaverille tonttia käyttää laukaustaan, niin tasan tarkasti alkaisi verkko heilumaan. Kyllä ne viime kauden maalitkin jotain siitä osaamisesta kertoo. Nyt vain ei meinaa ketjukemioita löytyä millään. Itse antaisin ehdottomasti ykköselle aikaa nykyisessä muodossaan. Aivan aiheetonta on tuo suolaus tällä hetkellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös