Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 018 341
  • 19 703

Visku-17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Mika "Spede" Pyörälä #17
Paaso on kyllä heittämällä top-6 pakki. Tuossa äsken pieni virhe, mutta muuten varmaa tekemistä.
Jos Paaso olisi kätisyydeltään right niin väittäisin hänen ottaaneen jo paikkansa 3. parista Misen edeltä, mutta Laten painottaessa kätisyyksiä rooli on jäänyt paperilla 7. pakiksi.
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Niin ja tokihan Jukurit pelaa ekaa peliään viikkoon, Kärpillä kolmas peli neljään päivään.
Totta tämäkin. Pitää myös muistaa että tämä on ihan tuttua Latea että peli hakee muotoaan tässä vaiheessa. Huolestun vasta jos marraskuun aikana ei ala palaset loksahdella kohdalleen.
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
Muutama tunti sitten mentiin pala kurkussa Lassen takia. Nyt taas vituttaa kun peli näyttää haluttomalta ja halli lahoaa käsiin. Voitaisiinko pelata nyt yksi ehjä 20 minuuttinen? Häviökään ei haittaa jos jokainen pelaaja jättää nyt kaiken kentälle.
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
Tämä, tämä ja tämä. Kärpissä näytti juuri sellaiselta ylimieliseltä taitelijalta, joita ei välillä nappaa pelata. Joo välillä tuli hyviä hetkiä, mutta kokonaisvaltainen pelaaminen oli aivan hirveää katsottavaa.

Nyt Jukureissa hän näyttää joltain sakukoivulta pelimoraalin ja johtamisen suhteen.
Ehkä tässä kuitenkin on hieman puutteellinen otanta Juhiksen peleistä taustalla? Pisteitähän Juhis on aina tehnyt, mutta ehkä tuo miinustilasto paljastaa myös tältä kaudelta jotain olennaista. Isompi vastuu niin enemmän tulee tehoja kuin Kärpissä (eikä ole Mikkola laittamassa kapulaa rattaaseen).

Täytyy kuitenki muistuttaa, että Aaltonen oli keväällä Kärppien parhaita pelaajia.
 

Karkkiomena

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Voronkova tiesi Jussi Jokisen nimen haastattelussa. Rasti seinälle.
En haluaisi arvostella mutta hän ei selvästikään ole elementissään haastattelijana. Ulosanti todella väkinäistä ja vaikeaa. Onko hän ollut kauan Cmoren tiimissä mukana? Ehkäpä vain jännitystä ja alkaa rullaamaan siitä, kun lähetyksiä tulee lisää. Ainakin toivon niin.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Ja Kärpille jäähy.

Tota noin niin. Ihan aiheesta tulleet, mutta kai tässä olisi Jukureillekin voinut jostain viheltää.
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Mä itse asiassa kavereiden kanssa tämän kauden joukkueesta nostin ainoaksi kysymysmerkiksi sen, riittääkö jalka. Siellä on aika monta raskasjalkaista kaveria tai ainakin sellaista, joilla luistelu ei ole mikään vahvuus.

Toki, oletin että tämä otetaan kiinni pelinopeudessa. Ja edelleenkin vaikka raskasjalkaisuutta on nähtävissä, näyttää siltä, että nuo ongelmat on enemmän pelitavallisia. Hitaan joukkueen saa näyttämään ekstrahitaalta, kun pelataan väärin jne.

Sama kamppailupelaamisessa. Kun tulet jatkuvasti kamppailuun epäedullisessa asemassa, niin se näyttää karusti siltä, että ollaan ihan voimattomia.
 

avail

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Korjatkaa jos olen väärässä, mutta eikö Kärpät karvannut alkukaudesta aika aktiivisesti, välillä jopa kahdella? Nyt nimittäin tuntuu että kovimmillaankin paine tarkoittaa sitä, että sentteri seisoo vastustajan sinisellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös