Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 015 543
  • 19 703

Visku-17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Mika "Spede" Pyörälä #17
Perinteinen ensimmäinen erä. Suuri ja mahtava Jukurit hallitsee, mutta pieni ja piskuinen Kärpät tekee maalit.
 

Käppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei ansaittu johto, mutta kelpaa. Meriläinen ollut todella hyvä ja pitää kärppiä pystyssä.
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Leevi Meriläinen. Edellinen startti meni niin vihkoon kuin voi vain mennä.

Nyt kovassa paikassa maalille, häkki täynnä, ehkä kaikkien aikojen Kärppälegendan juhlapelissä. Paineet varmasti aivan helvetin kovat.

No, mitä tämä poika toimittaa - aivan jumalmoodissa nollaa vastustajan hurjan startin ja antaa joukkueelle mahdollisuuden selvitä pelissä.

Ehkä tässäkin kaverissa on jonkinlaista potentiaalia.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Jos et itse ole aktiivinen ja aloitteellinen niin ei se pelin virtauskaan voi sataa omaan laariin. Jotenkin tosi halvan näköisesti Kärpät luovuttaa avaimet vastustajalle ja vetäytyy staattiseen syvään puolustusmuodostelmaan. Noista lähtökohdista on aika vaikea kääntää tehokasta vastahyökkäystä koska liikkeessä ollaan kokoajan jäljessä.

Numerot mairittelee ja otetaan vastaan tietenkin mutta vähän olen kyllä huolissani jos ei pikkuhiljaa ala pelissä jotain kehitystä näkymään.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Posin kautta, tärkeät avausmaalit ja apinan poisravistelut Tiivolalta ja Kunykilta. Ainakin Tiivolalta todella vapauttava tuuletus, joten toivotaan, että tämä nyt avaa ja vapauttaa peliä, ja siivittää parempaan tekemiseen jatkossa. Ei ainaakaan ehdi liian suurta painetta ja apinaa muodostumaan sinne harteille, kun saatiin se eka maali sinne vyölle.
 

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kyllähän Meriläinen alkuun 3-4 kiekko sylki eteensä, mutta nolla kiekkoa meni alun mankelissa selän taakse ja sen jälkeen kiekot rupesi myös tarttumaan. Eka kymppi täysin Jukureille.
 

karfan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun kärpät
Sellasen huomion tein, että kun Kärpät karvaa, peli paranee. Silloin jalat käy, poljetaan omiin ja liike pysyy yllä.

Sen sijaan kun valutaan helposti aneemiseen trappiin ja pyritään ohjaamaan peliä, peli menee peruutteluksi ja liukumiseksi myös omissa.

Jos tuota träppiä on ihan pakko käyttää nii voisko sen ottaa 2-3 metriä jo ylempää kiinni.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös