Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 996 815
  • 19 703

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
On kyllä ollut laaduttomia laukauksia lähes kaikki. Voisi olla jo parikin kihautusta paremmilla kudeilla.
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Voi että kun tuossa Kepun vieressä olisi edes lähes vikan Kärppäkauden Donskoin tasonen kaveri. Tulee kokoajan hieman samankaltasta ratkasua kuin siihen aikaan. Nyt ei vaan ketjukaverit oo ihan samalla tasolla.
 
Mielestäni Antti aloitti ihan terävästi, eikä maalikaan ollut sitä typerää jäähyä aiemmin kaukana. Nyt toisessa erässä nelonen ollut hyvällä jalalla.

Sen sijaan en tiedä voiko ensimmäisen vartin perusteella antaa yhdenkään puolustajan hyökkäysviivapelaamiselle puhtaita papereita. Myöhästyneitä pinchauksia laidassa, onnettomia levityksiä ja sitten vielä Mise. Noh, ehkä se on pelin tarkka luonne, ja olen suotta liian kriittinen.
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tiedän että Late ei hirveän herkästi ketjumuutoksia tee mutta itse laittaisin kyllä Hyryn tuonne ykköseen Emman paikalle. Nelonen voisi sitten olla muotoa Emma - Kalapudas / Kossu - Anttila
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Kovemmissa peleissä kostautuu, kun et ole tehokas maalipaikoissa mitä tulee. Tämä voisi olla vaikka 1-3.
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ostan torstaina hallilla kahven & makkaran, jos Kärpät tässä matsissa tekee ylivoimalla maalin. Muuten ostan pelkän kahven.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös