Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 996 242
  • 19 703

Käppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
En mä sanois että ylivoima on täyttä paskaa. N. 15 maalipaikkaa nytkin luotiin. Kyse on siitä et rupee tulemaan onnistumisia. Vitun vaarallisesti se pyörii
Nojoo totta ehkä tuo paska on vähän liian ankarasti sanottu. Päästään sentään alueelle ja pyörittämään, mutta tosiaan ne maalit puuttuu mitkä sitten todennäköisesti ratkaisevat ne tiukat ottelut.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kylläpä on silmiä hivelevää tuo kärppälauman esitys. Joka tällaista vielä moittii, kantsis muistella viime syksyä.
Kaksi kuuminta sakkia, Tappara ja HPK ovat saaneet tutaa kuinka pohojosen puhuri käy.
Ei siis mitään hätää, nyt mennään vasta syyskuuta ja jengi jo tuolla mallilla - katohei:))
 

Verilepakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Peliä katsoessa mietin että mitä täällä tapahtuu. 5vs5 pelissä aivan ylivoimainen esitys. Eri sarjatasojen joukkueet kyseessä mielestäni. Niin iso tasoero oli tänään. Tätä tuskin koko kautta jatkuu ja jossakin vaiheessa tappioita tulee varmaan useampikin putkeen mutta juuri nyt sitä on vaikea kuvitella.
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canes & Junnon aikakauden Kärpät
Mitä täällä tapahtuu? Joukkue suorastaan dominoi jokaisessa pelissä, eipä muistu vastaavaa mieleen ihan heti. Tänään ei kyllä tarvi antaa risuja kenellekään, kehuja sen sijaan voi antaa kaikesta muusta paitsi ylivoimasta...

Meriläiseltä hyvä ottelu, vaikka ehkä pääsikin suhteellisen helpolla tänään. Parannettavaa ehkä irtokiekkojen kanssa, kun tuntuivat monesti tulevan pahoihin paikkoihin patjoista. Pakeilta jälleen vakuuttavaa työskentelyä, onhan tuo kaunista katsottavaa. Rundbladin syöttö Leskisen maaliin, kaikki mitä tekee vaihdosta toiseen... liian hyvä liigaan ja huutonaurua kesän epäilyille.

Hyökkäyksestä täytyy nostaa esiin kakkoskentällinen joka teki mitä halusi, ehdottomasti jatkoon. Lisäksi taas onnistumisia laajalla rintamalla ja jokainen kenttä sai paineen toistuvasti vastustajan päähän. Turunen on kyllä melkoinen käärme tuolla kentällä; menee miten haluaa ja kukaan ei tiedä, että missä se on seuraavaksi.

Ketä tässä nyt kehuu kun tulee 10 sivun essee jos alkaa kaikki nostamaan esiin?
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpät oli tänään(kin) suvereeni. Sarjakakkonen HPK oli kuin junnulauma Kärppien käsittelyssä. Pelottavan kovalla tasolla pelaa Kärpät jo syyskuussa.

Leskinen piristi kakkosketjun. Hieno peli triolta Koivunen-Kunyk-Leskinen.

Hyry pisti silmään erityisen positiivisesti. Valtavan harppauksen on ottanut taas kesällä tuo poika. Melkein itken onnesta.

Rundblad, pitkästä aikaa ulkomaalaisvahvistus, johon alan ihastumisen kautta rakastumaan. Edellinen taisi olla Huml. Suruaika on siis jo takana ja uusi onni edessä.
 

Verilepakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Meriläiseltä hyvä ottelu, vaikka ehkä pääsikin suhteellisen helpolla tänään. Parannettavaa ehkä irtokiekkojen kanssa, kun tuntuivat monesti tulevan pahoihin paikkoihin patjoista.

Irtokiekkojen suhteen voi tuon "ehkä" pudottaa, liimaus ja riparien kontrolli pitää olla paljon paremmalla tasolla jos haluaa kirkkaampiin valoihin. Saa paiskia paljon töitä kun sieltä Kokko jo hengittää niskaan.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Olipa maukas peli katsoa, Kärpät oli suvereeni. Heikkoa lenkkiä ei löytynyt, jopa Mise pelasi suht virheettömän pelin. Kalapudas pärjäsi minusta myös ihan mukavasti nelosessa ja ehkäpä itse jatkaisin kaliksella Hermosen sijaan. YV:llä ei tahdota saada maalia aikaiseksi, mutta on vain ajan kysymys kun alkaa verkko heilumaan. Kiekko saadaan hyvin alueelle ja pyöritetään hyvin, mutta tuntuu et haetaan liian nättejä kuvioita.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Onhan tuo peli hämmentävän hyvällä tasolla. Itse asiassa koskaan ei ole Marjamäen kärppähistoriassa kausi lähtenyt näin hyvin liikkelle, ja lisäksi tuo tekeminen näyttää ylivoimaa lukuunottamatta hyvältä. Toki kyllähän sitä peliä pitää kokonaisuutena kehittää kauden mittaan, mutta jos nyt miettii vaikka puolustuspeliä niin aika vähissä ne huippupaikat on vastustajilla olleet näissä alkukauden peleissä.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Hyry pisti silmään erityisen positiivisesti. Valtavan harppauksen on ottanut taas kesällä tuo poika. Melkein itken onnesta.
Tuo Hyryn räjähtävyys on suorastaan epäreilua, kun vastassa on kaiken maailman Rony Ahoset. Hyry saattaa olla lähivuosina kärkiketjun sentteri tai laituri Kärpissä.
 

J_Boumedienne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Kärpät, Suomen palloilumaajoukkueet
Melkein laittaa silmät kostumaan, miten hyvin Kärpät tällä hetkellä pelaa. Aivan uskomaton muodonmuutos viime kauteen verrattuna, ja nyt joukkueessa on tarkkaan mietitty rooli jokaiselle pelaajalle. Turunen ja Kivistö ovat ehkä olleet suurimmat yllättäjät tähän mennessä, mutta mahdoton tuolta on poimia epäonnistujia.

Myös mokketandemimme vaikuttaa nappivalinnalta. Ihan sama, kumman nuorukaisista laittaa maaliin, homma toimii. Laten sapluunassa voi onnistua, kun on sitoutunut yhteiseen juttuun, ja kaikki mahdollinen tuki tulee luontaisesti. Nyt on nautinto ja ilo katsella Kärppien edesottamuksia.
 

JPL

Jäsen
Olihan tuo käsittämättömän hyvä esitys. Kärpät on vienyt peliä kauden jokaisessa ottelussa lähes ylivoimaisesti. Pelsu ottelussa oli vähän liikaa intoa pelin alussa ja se meni tiukaksi, mutta muuten ottelut on olleet kyllä hyvin yksipuolisia. Tuo aika hyökkäysalueella (Kärpät >20min vs HPK ~10min) on ihan käsittämätön lukema. Kiva, että Kalapudas sai näyttöpaikan, mutta ei hänellä neloseen ole oikein annettavaa. Hermonen tai Kossu on parempia siinä. Antti sitten paikkoo ylemmissä kentissä tarvittaessa.
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Vahva esitys kaiken kaikkiaan, joukkueessa on kyllä niin paljon laatua, ettei tuo oikein vuoda mistään, ja mikä tahansa kenttä voi tehdä ne tarvittavat maalit.

Ylivoimassa on vielä hakemista. Tiistaina mielenkiintoinen peli sitten Ilvestä vastaan.

Iso muutos aiempaan kauteen, mutta pitää myös rehellisyyden nimissä sanoa, että tämmöistä joukkuetta ollut Kärpillä pitkään aikaan (jos koskaan).

- Meriläiselle hyvä debyytti
- Runblad pelaa kyllä uskomattoman nälkäisesti jo syyskuussa
- Ketjutmuutokset piristi kyllä kenttiä
- Kalaputaasta ei jäänyt oikein mieleen mitään, miestä voisi tarjota lainalle
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Joo, eipä tartte ylivoimalla ratkoa, kun 5-5 peli menee 3-0 meille.

Tiistaina sitten kova testi Tampereella. Ja nimenomaan ehkä niin päin, että testissä onkin isäntä-Ilves, että mihin riittää... Kärpät astuu kaukaloon. Ilves saa hakata kolme erää, ja tarvittaessa lisämahkut päälle, päätä betoniin, katsotaan mihin se riittää.
 
Viimeksi muokattu:

Tikiti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
Hyryn testi, kun joutuu pelaamaan laidoillaan Kalis ja Hermonen. Ei ole kova luotto puoluspeliin laiturien osalta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Fedo

Hanslankari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aktiivinen aloitteellinen rohkea sakki
Vitun Kalapudas. Vielä kun mörkö uupuu ni kohtahan se helisee.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Fedo

Olbertson

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Leijonat, Kärpät
Ilves-leiri kehui kovasti Nokia Areenan jäätä keväällä. Näyttää olevan kaikkien kehujen arvoinen.

Kiekko pomppii ja äijät kaatuilevat yhtenään.
 

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
"Kalapudakselle". Onkohan Antsa käynyt koskaan Haukipudaksella?
 

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Sinne painuu, mutta ei hyväksytä.

E. Ilves haastaa. Ei kai tuossa ole mitään epäselvää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös