Kärppien peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 825 382
  • 13 048

etulaiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carolina Hurricanes
Paremmalta näyttää siinä mielessä, että kaikilla on hirveä halu yrittää tosissaan. Tuomarit toki laski hieman suurinta taklausintoa, mutta niitäkin näkyi ennen jäähyä tavallista enemmän.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kop

Rämemajava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat
Koko kauden ollut vähän sellainen tuntuma Kärpistä, että kaksinkamppailuja ei voiteta kovin hyvällä prosentilla ja etenkin hyökkäyspäässä harvoin saadaan luotua vaarallisia tilanteita jos vastustaja on iholla. Ja sellaisia odottamattomia kamppailuvoittoja ei tule oikeastaan koskaan.

Ihan kelvollinen ensimmäinen erä. Ei tainnut Ässillä olla ainuttakaan kunnon maalipaikkaa, joten puolustuksen sekoilut ovat ainakin toistaiseksi olleet poissa. Hyökkäyspelissä toki olisi paljon parantamista, mutta se vaatii enemmän aikaa.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Peli näyttää suunnilleen paremmalta kuin kertaakaan tällä kaudella, ja Late on ollut päävalmentajana vasta vajaat 30h.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Joo, eipä tuossa juuri kehuttavaa ollut.

Puolustuspeli nyt ehkä hiukan jämäkämpää: ei tainnut olla Ässillä yhtäkään laatupaikkaa. Maali oli helpohko: siniviivalaukaus ilman maskia ei ikinä saisi upota sisään.
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Ihan lupaavan oloinen aloitus, mutta kyllä hajosi paketti viimeistään Ässien maaliin. Tekemistä riittää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös