Kärppien peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 835 852
  • 13 048

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tässä pelissä näkyy Kärppien koko kauden kuva. Alussa loistava, kauden parasta peliä ja lopussa täysin vastaantulijana
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Vittu että vituttaa katsoa noita oman pään roikkuja. Onko nuo tosiaan niin hapoilla, ettei vaan jaksa enää pelata? Ihan yhtä päätä mennään
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Vittu siipirikkoinen Pelsut Raksilassa ja meidän maalivahdin pitää seisoa päällään, että ollaan pisteissä kiinni.
Jos Kärpät tämän nyt jollain ihmeen kaupalla hoitaa ja kestää, niin eiköhän joku silti eksy tänne pelin jälkeen jollain about tämän suuntaisella kommentilla: "Olipas tylyn kliininen voitto rautaisen ja jämäkän puolustuspelin ansiosta, eihän Pelicans 3.erässäkään saanut mitään aikaan, kun Kärpät puolusti niin kliinisesti!!"

Totuus: Kärpät on ollut jo toisesta erästä lähtien täysin pesukonessa ja vain ja ainoastaan Galimovin päälläseisonta ja kiekkojumalat pitävät Kärpät tällä hetkellä voitossa kiinni.
 

Verilepakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vittu että vituttaa katsoa noita oman pään roikkuja. Onko nuo tosiaan niin hapoilla, ettei vaan jaksa enää pelata? Ihan yhtä päätä mennään

Ihan perussettiähän tuo on. Ollaan johdossa, ottelu lähestyy loppuaan, jos ei ole helppoa syöttöä niin kiekko vain omalta alueelta ulos. Vastustaja peluuttaa "ylivaihdoilla" parhaita pelaajiaan niin ei siinä rueta ottamaan riskejä vaan varjellaan sitä johtoa hinnalla millä hyvänsä. Se, ja vetäytyminen kilpikonnaan näyttää sitten tältä eli vastustaja muka dominoi kiekkoa. Kärpät ei onnistunut kapitalisoimaan paikkojaan aiemmin niin tähän se sitten johtaa. Tasoeroa kun ei joukkueiden välillä varsinaisesti ole.
 

JPL

Jäsen
Hirveällä vimmalla ja kiimalla peliin ja vastustajan veskari seisoo päällään ja osin koska itseluottamus on nollassa, maaleja ei saada. Sitten loppuu usko ja happi ja peli kääntyy kaverille. Kahden kriisijoukkueen sekava miekkailu menossa.

Jos vastassa olisi yhtään parempi porukka, niin tämä peli olisi taputeltu jo aikaa sitten.
 

Löppönen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät,AcOulu,Frölunda,LuleåHF
Eihän tuossa ole mitään tolkkua.Totaalinen pelin sekoaminen ja jumi. Mikkola äkisee tuomareiden kanssa sen sijaan että reagoisi joukkueen kurittomuuteen. Pelsukoutsi ohjeistaa ja tsemppaa omiaan koko ajan ja ovatkin päässeet hyvin peliin kiinni.Tasoitus olisi ansaittu. Sääli Galimovia taas,pelaa yksin Pelsuja vastaan tuolla.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Aho, Saravon Pekka

Verilepakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eihän tuossa ole mitään tolkkua.Totaalinen pelin sekoaminen ja jumi. Mikkola äkisee tuomareiden kanssa sen sijaan että reagoisi joukkueen kurittomuuteen. Pelsukoutsi ohjeistaa ja tsemppaa omiaan koko ajan ja ovst päässeet hyvin peliin kiinni.Tasoitus olisi ansaittu. Sääli Galimovia taas,pelaa yksin Pelsuja vastaan tuolla.

Höpö höpö. Kärpät suojelee johtoaan. Ehkä se ei ole oikea valinta, ehkä Kärppien materiaali sitten riittäisi parempaankin. Mutta ihan selkeä pelitavallinen muutos tuossa näkyy, eli keskustaa suojellaan yli kaiken muun. Se sopiiko Kärppien materiaali tuohon on toinen juttu, mutta nyt pelaavat pisteistä.
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
:-) :-) :-)

Olipa aika erikoisia Kärppien maalit
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös