Kärppien kokoonpano ja ketjukoostumukset kaudella 2022–2023

  • 149 852
  • 1 022

Hanslankari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aktiivinen aloitteellinen rohkea sakki
Sitä ei käy kieltäminen. Heikkala ei vain tuota tuohon Kunykin ja Junttilan ketjuun välttämättä muuta kuin hirveää sähisemistä, hyökkäykset kuolevat poikkeuksetta.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Sitä ei käy kieltäminen. Heikkala ei vain tuota tuohon Kunykin ja Junttilan ketjuun välttämättä muuta kuin hirveää sähisemistä, hyökkäykset kuolevat poikkeuksetta.
Kuolevat muutenkin. Ei Junttila kuulu Kunykin ketjuun. Siinä pitäisi olla herra Codyn lisäksi kaksi maalinälkäistä.

Nyt siinä sen sijaan on kiekonsiirtelijät Kunyk ja Julle sekä täysin turha Heikkala. Mieluummin vaikka Kossu siihen.
 

Itäpuu

Jäsen
Siellähän se Heikkala sitten roikkuu tulosketjussa. Late olisi voinut laittaa valoja päälle ja Jacobsson tilalle.
Ei ollenkaan huono paikka Hyryn ja Anttilan kanssa pelata Jacobssonille. Ja minusta on hienoa, että Late näyttää Heikkalan avulla, että tämä efortti ei riitä. Heikkala laittaa joka vaihdossa kaikki peliin. Ois aika kova joukkue, jos edes puolet tekis saman.
 

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Sitä allekirjoittanut vähän ihmettelee, että monella suulla on puhuttu Jakobssonin korvaavan Emanuelssonin. Samaan aikaan Late puhuu, että on hommattu nimenomaan leveyspelaajaksi 3-4 linjaan+alivoimalle.

Emanuelssonin korvaajaa olisi tarvittu kärkiketjuihin ja ylivoimille laukaisu-uhkaa. Tällä tavalla Jaakoppi ei korvaa kyllä Emanuelssonia kuin ainoastaan määrällisesti. Edes kätisyys ei täsmää. Tuossa Heikkalan tilalla se "Emanuelsson" pitäisi olla Codyn tutkaparina, eikä Karvisen tilalla jarruketjussa.
 

oulun gretzky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Hurricanes
Emanuelssonin korvaajaa olisi tarvittu kärkiketjuihin ja ylivoimille laukaisu-uhkaa.
kyllä samaa mieltä kanssasi siitä että kärkiketjuihin jokin maalitykki. Toisaalta ylivoimalle voitaisiin kokeilla Arttu Hyryä. Jyväskylässä ihan napakka ranne ylivoimalla maaliin, en tiedä ollenkaan onko sen jälkeen edes pelannut ylivoimalla.
Ja tietenkin viime pelissä tepsiä vastaan hieno napakka rannari yläpeltiin.

Hyryllä valtavasti potentiaalia, ehdottomasti peluuttaisin häntä ylivoimalla.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Kyllähän tässä on pakko alkaa kyseenalaistamaan Marjamäen kykyjä, ketjut ei peli toimi alkuunkaan! Peliesitysten mukaan ketjut vois vaikka rakentaa seuraavasti:

Koivunen - Hyry - Turunen
Kunyk - Tiivola - Leskinen
Björkvist- Kemppainen- Jacobson
Junttila /Karvinen - Koskenkorva- Anttila
 

Dalhan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Washington Capitals
Leskinen - Kemppainen - Turunen
Koivunen - Kunyk - Jakobsson
Junttila - Tiivola - Björkqvist
Karvinen - Hyry - Anttila

Ohtamaa - Rundblad
Byström - Niemelä
Kivistö - Olkkonen
Paaso

Blomma
Meriläinen

1 Yv
Kemppainen (L), Maalin takana / edessä
Hyry (R), keskellä
Leskinen (R), vasemmalla
Turunen (L), oikealla
Rundblad/Niemelä (R), viivassa

Peliä pyörittää kapellimestari Turunen joka pystyy jakamaan joka puolelle josta suora laukaisu-uhka koska kätisyydet toimii tai päädyn kautta keskelle jossa silloinkin kätisyydet toimii.
Paikkojen nopea vaihtaminen Kemppainen - Turunen akselilla sekä Leskinen - Hyry onnistuu kätisyyksien ansiosta.
Viivassa joko Rundblad tai Niemelä, riippuu kummalla toimii paremmin.

2 Yv
Jakobsson (L), Maalin takana / syöttölauta jne
Tiivola (L), keskellä
Kunyk (L) vasemmalla
Koivunen (L) oikealla
Byström (L) viivassa

Luonnollisesti Kunyk pyörittää ylivoimaa vasemmalta josta tarjoilee joka puolelle syöttöjä josta voi suoraan laukoa. Ylivoimassa myös paikkojen vaihtaminen helppoa koska kaikki samankätisiä pelaajia.

Yv-kentissä myös suurinpiirtein samat hyökkääjät mitä normi kentällisissä koska pystytään aloittamaan paremmin levänneellä viisikolla aina ylivoima

Saa käyttää
 
Viimeksi muokattu:

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Tänään vuorossa kotipeliä Ässiä vastaan. Näillä lähdetään iltaan:

Turunen - Kemppainen - Koivunen
Ohtamaa - Rundblad

Junttila - Kunyk - Heikkala
Byström - T.Niemelä

Björkqvist - Tiivola - Jakobsson
Kivistö - Olkkonen

Karvinen - Hyry - Anttila
Paaso

MV: Meriläinen, (Kokko)

Eli Leskinen puuttuu tänään (jälleen kerran) kokoonpanosta, syystä tai toisesta.
 

Mandrake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bayern München
Kun ei jaksa itkeäkään näin tyhjänpäiväisen asian vuoksi, niin sitä huomaa jo naureskelevansa aina, kun näkee päivän kokoonpanon. Onhan siinä komeaa nimilistaa kerrakseen ja heti toisena ajatuksena sitä huomaa ajattelevansa, että minkä kentän noista odotetaan tekevän maaleja? Hei mutta jokos se alkais olla tilastollisesti sen suonenvetopelin aika? Millos meillä oli viimeksi sellainen.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Jullekin olisi voinut huilata ja antaa junnuille vastuuta.

Kunyk ei tuu ikinä löytämään peli-iloa tuossa ketjussa.
Vaikeaa on, kun Tiivolankin ketjuun pitäisi löytää vielä suht hyvät laiturit. Kärppien hyökkääjissä on tällä kaudella sen verta (isojakin) alisuorittajia, että tuo nykyinenkin hyökkäys näyttää nyt jotenkin vähän "niin ja näin" -osastolta. Tiivolan vierelle on kasattu mielestäni nyt hyvä raastinrauta ja vääntövoima sinne kolmoslinjaan, mutta tällä hetkelä Kunykin vierelle kakkoslinjaan ei valitettavasti löydy kuin "tuhnu hernepyssypörrääjä" -osastoa, eikä sitä oikeaa kärkijoukkueen tulivoimaa ja laadukkuutta. Enkä näe, että tilanne (juuri nyt) merkittävästi muuttuisi vaikka siihen Kunykin rinnalle nostaisi joko Björkqvistin tai Jakobssonin, että se tulivoiman tai laadukkuuden määrä nousisi sinne - kärkijoukkueen kärkiketjujen - vaatimalle tasolle. Tämä se tilanne _tällä hetkellä_ valitettavasti on.

Tämän takia niitä Leskisenkin löysäilyjä ja välistä vetämisiä on vain pakko ns. katsoa läpi sormien, koska on siellä kuitenkin ainoita Kärppäpelaajia, jotka pystyvät omalla henk.kohtaisella taidolla luomaan jotain hyökkäyspäähän ja siellä piilee se isokin "Juhamatti Aaltos-potentiaali". 'High highs & low lows' -tyylistä on Lesenkin pelaaminen, mutta pakko on noita onnettomia puolustuksellisia suorituksia ja heikkoa työmäärää katsoa, koska on kuitenkin ainoita Kärppäpelaajia, jonka upside tällä hetkellä sinne pohjoissuuntaan tuottaa edes jotain ja omaa sen isonkin ratkaisupotentiaalin (mm. tällä kaudella 5 voittomaalia, eniten Liigassa). Toki tänään Lese näyttää olevan poppareilla(?). Vaikea tilanne, kun joukkueen paras pistemies, mutta työmäärä joka pelissä on liian heikkoa luokkaa.
 
Viimeksi muokattu:

Yarmolenko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Masentaa niin perkeleesti aina nähdä Heikkala kokoonpanossa. Se tarkoittaa aina yhden kentän neutralisointia hyökkäyssuuntaan.
 

Teme91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tuskin on viltissä. Jos on, niin siellä pitäisi olla muutama muukin pelaaja.
Joo. Noista nyt vaikea sanoa onko poppareilla, sairastuneena vai saiko pelissä osumaa jonkin verran, että loukkaantuneena sivussa.

Meriläinen nyt twiittaili vaan, että poppareilla olisi. Mutta tiedä siitä onko vain omaa heittoa.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Meriläinen nyt twiittaili vaan, että poppareilla olisi. Mutta tiedä siitä onko vain omaa heittoa.
Joo eipä se Leskisen vaihtaminen Karviseen ainakaan Kärppien maaliodottamia nosta.

Jos Lese on poppareilla, niin Jullen pitäisi olla myös. Aivan luokaton esitys torstaina.
 

Mandrake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bayern München
Ainakin ah-niin-luotettavilla Liigan sivuilla Leskisen kohdalla lukee loukkaantunut, tiedä sitten voiko moiseen luottaa.
Lese loukkaantunut siitä, kun laitettiin poppareille? Minäkin loukkaantuisin, verisesti. No niin leikki leikkinä. Jos tässä vaiheessa kautta pitäisi vielä Leskistä viltittää, niin tän kauden osalta toivo ois menetetty 100 %.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
En tiedä, onko Leskinen viltissä. Jos on, on Marjamäki ihan sekaisin epätoivosta. Taitaa olla ensimmäinen kerta, kun toivon, että pelaaja on sairas tai loukissa. Nimittäin se toinen vaihtoehto on tämän joukkueen kannalta paljon hankalampi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös