1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tieksola on melkoinen päällikkö tuolla jäällä. Mahtava pelisilmä. Näkee kaiken.
 
"Ei ole minun tehtäväni patistella toisia pelaamaan." #19

Pardus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Laser HT, KISE
Jenkki yritti teloa Rädyn, Koskenkorva meni puolustamaan ja luonnollisesti vain Kossulle jäähy. Ei näin.

Kossulle pisteet.
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aatu Räty on kanssa yks päällikköjen päällikkö. Niskalenkki kaverista maalinedustakamppailussa ja muutenkin ihan Geronimo kaikkia nössö-jenkkejä vastaan.

Vaikka selostaja tuota Loposta kehuikin, niin ekassa erässä oli tutiseva vapiseva ja riskialtis pakki. Ekaan 5 minuuttiin yksi maaliin johtanut virhe ja ainakin kaksi lisää vähän myöhemmin. Paransi huomattavasti toiseen erään.

Blomqvistia ei ole testattu yhtään tänään. Kärpät on ollut niskan päällä koko pelin ajan. Ehkä pari-kolme hieman Brodeaurmaista torjuntaa?

Limbo-kilpailu Lambadan tahtiin oli tänään kaikista jännittävintä. Valkopaitainen tyttö voitti.
 
"Ei ole minun tehtäväni patistella toisia pelaamaan." #19

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hieno voitto, aivan suvereeni. Tieksola ja Räty oli kingit, Sedlak, Kossu ja Maamme-laulu seuraavassa korissa.

Hyvä äiät!!
 
"Ei ole minun tehtäväni patistella toisia pelaamaan." #19

Pardus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Laser HT, KISE
Sedlakkikin lauloi Maamme-laulua! Hattu päästä jäbälle. Toivottavasti ei kaikkoa Kärppä-organisaatiosta minnekään, vaikkei aivan heti vakipaikka Liigassa aukeaisikaan.
 

theZ

Jäsen
On muuten huikea otteluraportti NAHL:n sivuilla. Kärppien paidassa viilettää näemmä Joel Blomquist, Aatu Ryatu, Essay Moylanen, Zdenek Sadlak ja Elias Hyuvarinen... Petteri Puhakan nimi sentään on oikein.
KHL:n tulosseurannasta katsoneet vaan nimet, jotka on ensin translitteroitu siellä venäjäksi ja sen jälkeen raportin kirjoittajat siitä englanniksi. Мойланен kääntyy luontevasti Moylanen, kuten vaimonhakkaaja-Войнов kääntyy Voynov. Latviassa nää olisi kirjoitettu Zdeneks Sedlaks yms. Mielestäni lähinnä häiritsevää, mutta yritäpä vapaan keskustelun puolella tai twitterissä argumentoida translitterointia vastaan edes jääkiekkomaailmassa käytön osalta niin saat tämän tietyn Jatkoajan toimituksessakin toimivan kielioppihifistelyklaanin vastaasi. KHL:n yhteydessä monesti aika perseestä kun suomalaisten hifistelijöiden raporteissa/kommenteissa olevia pelaajia ei esim. Eliteprospectsista löydy kun siellä ne on sillä nimellä mikä vaikkapa pelipaidan selästä löytyy, mutta suomalaishifistelijän on pakko saada nimi translitteroitua niille joku ufo nimi.
 

Mipi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Trinec tasoittaa läpiajosta 1-1. Kärppien hallinnassa näyttäisi peli menneen, mitä nyt tässä töiden lomassa peliä olen seurannut. Puhakka yv:llä kilautti tolppaankin jo avopaikasta äskettäin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy