Kärppien harjoitusottelut

  • 402 103
  • 2 585

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Toisen onnistuminen on toisen epäonnistuminen. Ei nuo rystyllä ikinä silti helppoja ole varsinkaan tuosta kulmasta.
Useat veskarit ovat sanoneet, että rystylaukaukset ovat kaikista pahimpia. Ei pysty arvioimaan, mihin laukaus suuntautuu.

Selostajakin nappasi hyvin tuon sijoittumisvirheen. Vastapainoksi on sanottava, että Westerholm pelasi hyvän erän. Hötkyily jäänyt vähemmälle.
 

Jan Snopek

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Tsekin maajoukkue
Kauden ensimmäinen erä takana, mutta kehutaan jo!

+Westerholm. Näyttää menneen eteenpäin kesän aikana.
+Bunnaman. Vaikuttaa pelaajalta jolla on potentiaalia pelata itsensä kannattajien sydämeen, kaapii aloitukset ja menee maalille.
Samat havainnot. Nämä + Koivisto osuivat positiivisimmin silmään.
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
Useat veskarit ovat sanoneet, että rystylaukaukset ovat kaikista pahimpia. Ei pysty arvioimaan, mihin laukaus suuntautuu.

Selostajakin nappasi hyvin tuon sijoittumisvirheen. Vastapainoksi on sanottava, että Westerholm pelasi hyvän erän. Hötkyily jäänyt vähemmälle.
Westerholm otti myös jopa pari gamesaveriksi luokiteltavaa. Hyvä alku monelta pelaajalta.

Berglundin ja Kivistön oman pään pelaamisessa muutamia heikkoja hetkiä. Jandusilla liikkui hyvin jalka ja kiekko keskialueen yli, muutama ihan napakan oloinen veto. Koivisto näytti myös heti kiekollista osaamistaan ylivoimalla. Hyry tutun nälkäinen, mutta ei saanut palkkiota vielä. Bunny on röyhkeä ja tulee tekemään meille maaleja, tykkään.

Aihiota on hyvään kauteen.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Täytyy nostaa Bunnamaniin verrokiksi Juho Lammikko, jos häneltä jotain kiekollista potentiaalia haluttaisiin ulosmitata. En vertaa pelkästään hampaattomuuden vuoksi, vaan myös Lammikko pelasi AHL:ssä pääasiassa rikkovammassa roolissa PPG:llä 0.40. Myös NHL:n puolella hän pääsi pelaamaan 40 ottelua, mutta pelaten pääasiassa 0-0:aa nelosketjussa.

Sekä Lammikko että Bunnaman tekivät kuitenkin juniorina kohtalaisia tehoja OHL:ssä. Bunnaman oli siellä kahdella viimeisellä kaudellaan joukkueensa 3-4:ksi paras pistemies, kuten myös Lammikko suurinpiirtein, kun Dal Collen kanssa oli tasapisteissä. Eipä ollut Bunnamanilla myöskään AHL-sisääntulo aivan täysin tehoton (19+13=32). Pohjatyötä ja kultturisia eroja on sitten tietysti enää vaikea verrata keskenään.

Lammikko tuli Kärppiin nimenomaan kyllästyttyään rikkovaan rooliinsa ja halusi ulosmitata kiekollisen potentiaalinsa. Hän onnistui siinä Kärpissä kiitettävästi ja on pelannut sittemmin monipuolisempaa roolia ulkomailla ja Leijonissa. Olisiko Bunnamanissakin vielä aihiota, kun ikääkin on vielä 25 vuotta eli ei välttämättä ihan prime-vuosissa? Ehkä sieltä etunimen veroisesti jotain voi odottaa.
Nyt kun on Bunnamanin nähnyt ihan Kärppäpaidassa, niin kyllä siitä vaan Kärppä-ajan Lammikko tulee mieleen. Toki pelinumero myös hyvin isossa roolissa, kun se on täysin sama. Saman kokoinen ja näköinen, molemmat tuollaisia aika suoraviivaisia senttereitä. Tykkään!

Ei nyt aleta mitään 50+ pistettä odottelemaan, mutta 35+ ja loistavaa kahden suunnan peliä. Alku on lupaava.
 

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Noniin ensimmäinen erä tapeltu Kalevan tunnuksien kanssa ja ensimmäinen erä pakon sanelemana puhelimen ruudusta. Käteen jäi Bunnamanin ja Jaakopin maalit. Mistään muusta ei juurikaan saanut selvää 6,7" näytöltä. No tulos ainakin ensimmäisestä erästä hyvä.

Ping @Kalaverkko täällä samat ongelmat vahvistuviestien kanssa. Ainoastaan sovelluksen kautta pystyy katsomaan, josta ei taas pysty peilaamaan kuvaa telkkariin. Huoh.
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
YV:n rakentelussa taas tutut ongelmat. Omista ei meinata millään päästä pois.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Kivistö armottomana pujottelukeppinä (tuttua joo viime kaudelta). Ei tämä Kivistö vaan vieläkään vakuuta, mutta Laten luottoratsuna +18min/peli on taattu. Pehmeä, vaisu, lepsu ja huolimaton.

Toivottavasti Ohtamaa-Koivisto duolta saadaan siis tasonnostoa riittävästi paikkaamaan heikko-Kivistö.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kivistö armottomana pujottelukeppinä. Ei tämä Kivistö vaan vieläkään vakuuta, mutta Laten luottoratsuna +18min/peli on taattu. Toivottavasti Ohtamaa-Koivisto duolta saadaan siis tasonnostoa riittävästi paikkaamaan heikko-Kivistö.
Samat huomiot. Avauserässä myös aivan pihalla, ja boksia tuloksena.

Tällä + viime kauden otannalla: ei jatkoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös