Kärpät - TPS Ti 8.3.2005

  • 13 758
  • 99

Koivureki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Hokki, PuRy
Tiistaina Oulussa jäällä nähdään viimekauden finalistit kun Kärpät ja TPS iskevät yhteen runkosarjan toiseksi viimeisellä kierroksella. Pelissä missä kotijoukkueella on erinomainen mahdollisuus varmistaa runkosarjan voitto. Vierailijat puolestaan hakevat Raksilasta suoran pleijari paikan varmistavaa pistettä, tosin tätä yhtäkään pistettä ei tarvita mikäli huippukuntoinen IFK kukistaa samaan aikaan Tampereella Ilveksen.

Joukkueiden kauden aiemmat kohtaamiset ovat Kärpille 2-1.Viimeisin tammikuussa Turussa pelattu ottelu päättyi Tepsin 4-1voittoon, sen sijaan aiempi syksyllä Elyseellä käyty kamppailu oli tähän asti nähdyistä tasaisin ja vähämaalisin, pelin ainut osuma nähtiin vasta rankkareissa jossa sittemmin jo laukkunsa pakannut ja Venäjälle siirtynyt Michael Nylander ratkaisi pelin onnistumisellaan Kärpille. Kauden aiemman Oulun kohtaamisen Kärpät käänsi itselleen Tepsin hyvästä alusta huolimatta maalein 6-2.

Turkulaisten edellinen ottelu oli lauantai iltana Espoossa mistä oli tuomisina 4-3 voiton myötä täydet kolme pistettä. Ottelussa kunnostautui erityisesti pitkin kautta vaisusti esiintynyt Ville Vahalahti joka naputti tehot 1+2. Sen sijaan ottelu toi jälleen kerran Espoon vierailuilta turhankin tutuksi tullutta jobinpostia kun puolustuksen herra ja hidalgo Marko Kiprusoff mursi solisluunsa ja päätti siinä samalla siihen asti mainiosti sujuneen kautensa. Kärpät puolestaan vieraili sunnuntaina Rinkelinmäellä HPK:n vieraana mistä irtosi runkosarjan voiton kannalta erittäin arvokkaat kolme pistettä numeroin 1-3.

Kulunut runkosarja on kohdellut kyseisiä joukkueita hyvin eritavalla. Siinä missä kotijoukkue Kärpät on taistellut läpi pitkän kauden aivan kärjessä tai vähintäänkin sen tuntumassa, on Palloseuran kausi puolestaan ollut kokonaisuudessaan suuren suuri pettymys. Vielä näin maaliskuulle tultuakaan joukkueen peliin ei ole löytynyt oikeastaan minkäänlaista ideaa. Puolustuspelaaminen toimii parhaimmillaan kohtalaisen hyvin mutta sen sijaan hyökkäyspäässä on vielä enemmänkin kuin vain toivomisen varaa. Osaltaan tähän tietenkin vaikuttaa kapea pelaaja materiaali jota toimitusjohtaja ei turhista lupauksista ja ponnettomista yrityksistään huolimatta onnistunut kuudessa kuukaudessa vahvistamaan Mikko Rauteen hankkimista enempää. Ilmeisesti aika pääsi loppumaan vain yksinkertaisesti kesken kun siirtojen takaraja tuli vastaan Joukolle täysin yllättäen jo tammikuun lopussa. Lisäksi Antti Aallon tammikuinen loukkaantuminen oli paha takaisku joka söi köykäistä hyökkäystä entisestäänkin. Tämä kaikki yhdistettynä muutamien avainpelaajien jatkuvaan alisuorittamiseen ja valmennuksen epäonnistumiseen on johtanut siihen ettei Palloseura ole tällä kaudella juuri maaleilla ja pisteillä päässyt mässäilemään.

Otteluun tuo lisää mielenkiintoa kotijoukkueen penkin takana seisova Turussakin erittäin hyvin tunnettu ja loistavan uran pelaajana Palloseuran paidassa tehnyt Kari Jalonen. Päävalmentajana Jalonen kuitenkin floppasi Turussa kohtuullisen mainiosti, menestyksen tuoksu jäi Kojolla kahden päävalmentaja kauden aikana haistamatta ja niinpä nenä kääntyi yhden välivuoden jälkeen osoittamaan kohti pohjoisia syntysijoja. Syitä Aurajoen rannalla epäonnistumiseen oli useitakin, päällimmäisenä nousee mieleen varmaan silloisenkin materiaalin riittämättömyys mestaruudesta pelaamiseen asti. Tosin ensimmäisellä kaudellaan hänellä oli hetken aikaa käsissään todellinen huippu ryhmä mutta se hajosi kesän aikana pahoin kun Niklas Hagman, Niko Kapanen, Timo Pärssinen, Martti Järventie ja Henrik Tallinder suuntasivat rapakon taakse. Sitten toisella kaudella Jouko tekikin jo ns. Joukot ja jätti kunnon hankinnat tyystin tekemättä. Tästä seurauksena oli Tepsin pahin sukellus mies muistiin kun joukkue jäi lopulta kahdeksanneksi, pistäen tosin HPK:n lujille puolivälierissä. Nyt Jalosella on kuitenkin nokkansa alla yksi liigan tämän hetken parhaista pelaajamateriaaleista ja tulokset ovat olleet myös sen mukaisia, ainakin näin runkosarjassa.

Pelissä kannattaa varmasti katseensa luoda Kärpistä HPK:ta vastaan onnistuneeseen Jari Viuhkolaan ja itsensä Itävallan koneen ovelle pelanneeseen Jussi Jokiseen. TPS ryhmästä huomion arvoisia pelaajia ovat kevään tullen aina syttyvä kiekkotaituri Matias Metsäranta sekä puolustuksen tuki ja turva Markku Paukkunen, jos käy kuitenkin niin ikävästi että kyseisiä herroja ei laitamainoksesta erota voi katseensa suunnata Espoossa heräämisen merkkejä esittäneeseen Ville Vahalahteen ja alati vaaralliseen Kai Nurmiseen, myöskin kevättä kohti petraava Jiri Vykoukal kannattaa kaukalossa huomioida.

Jokin osasto Palloseurallakin on sentään nimekäs, nimittäin sairasosasto. Sieltä löytyy tälläkin hetkellä puolustajat Marko Kiprusoff, ja David Schneider, sentteri Antti Aalto sekä maalivahti Tuomo Karjalainen. Lienee edes turha mainita että näiden pelaajien kausi on myös tätä myöten pelattu. Näistä varsinkin Kiprusoff ja Aalto jättävät kokoonpanoon paikkaamattoman aukon. Sen sijaan Saku Koivu tekee tässä pelissä mahdollisesti paluun kaukaloon lievän polvivamman jälkeen.

Nämä paineettomat ennakko asetelmat tarjoavat Jukka Koivulle kerrankin kunnon mahdollisuuden kokeiluihin. Nyt olisi muun muassa hyvä paikka lepuuttaa viime otteluissa hieman haparoinutta Teemu Lassilaa ja antaa torjunta vastuu nuorelle Juho Santaselle. Lisäksi Saku Koivun paluuta ei kannata ainakaan turhaan kiirehtiä tämän Tepsille suhteellisen merkityksettömän ottelun takia, eli jos Saku ei ole 110 prosenttisessa kunnossa niin jääköön huilaamaan tulevia tosipelejä varten.

Veikkaan Kärppien varmistavan runkosarjan voiton maalein 5-2.

edit. Viilattu pilkkua.
 
Viimeksi muokattu:

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti Koivureki
Nyt olisi muun muassa hyvä paikka lepuuttaa viime otteluissa hieman haparoinutta Teemu Lassilaa ja antaa torjunta vastuu nuorelle Juho Santaselle. Lisäksi Saku Koivun paluuta ei kannata ainakaan turhaan kiirehtiä tämän Tepsille suhteellisen merkityksettömän ottelun takia, eli jos Saku ei ole 110 prosenttisessa kunnossa niin jääköön huilaamaan tulevia tosipelejä varten.

Kai tässä tilanteessa nyt jokin erikoismerkitys sentään on? Ipa on runkosarjassa viiden pisteen päässä eli voittojen mennessä tiistaina ristiin TPS ja Ilves ovat keskinäisen pelin alla 2 pisteen päässä toisistaan ja säälipleijareihin putoaa jos häviää ottelun varsinaisella peliajalla? Vai ynnäänkö nyt maanantain kunniaksi jotain totaalisesti väärin?

Lassilaa olisi pitänyt huilauttaa jo aiemmin. Samaten Saku on puolipakko ottaa kehiin jos paluu runkkariin ylipäänsä on realistinen. Kyllä tässä mennään aika kovilla panoksilla: TPS:n sekä määrällisesti että laadullisesti vajailla joukoilla (pienellä) on ylimääräistä play off -rasitusta saatava mahdollisimman pieneksi!
 

Koivureki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Hokki, PuRy
Re: Re: Kärpät - TPS Ti 8.3.2005

Viestin lähetti Pressiboxi
Kai tässä tilanteessa nyt jokin erikoismerkitys sentään on? Ipa on runkosarjassa viiden pisteen päässä eli voittojen mennessä tiistaina ristiin TPS ja Ilves ovat keskinäisen pelin alla 2 pisteen päässä toisistaan ja säälipleijareihin putoaa jos häviää ottelun varsinaisella peliajalla? Vai ynnäänkö nyt maanantain kunniaksi jotain totaalisesti väärin?

Lassilaa olisi pitänyt huilauttaa jo aiemmin. Samaten Saku on puolipakko ottaa kehiin jos paluu runkkariin ylipäänsä on realistinen. Kyllä tässä mennään aika kovilla panoksilla: TPS:n sekä määrällisesti että laadullisesti vajailla joukoilla (pienellä) on ylimääräistä play off -rasitusta saatava mahdollisimman pieneksi!
Kyllä sinä aivan oikein ynnäilet, tai ainakin samaan tapaan allekirjoittaneen kanssa. Minulla vain on sen verran vahva luottamus nykyisellään Hifkiin että uskon sen rokottavan huomenna Ilvestä tarvittavissa määrin. Ja jos ei näin jostakin syystä kävisikään olisi keskiviikkona vielä hyvä sauma korjata tilannetta kaatamalla kotona Ilves, sillä ainakin näin ennakkoon ajateltuna se tuntuu hyvin paljon realistisemmalta mitä pisteiden saaminen Oulusta.

Sakun kanssa on sitten niin ja näin, jos polvi on kunnossa ja kestää peluutusta niin kentälle vaan, mutta puolikuntoisena ei ainakaan omasta mielestäni kannattaisi vielä tässä pelissä kentälle pistää. Ilves peli onkin sitten asia erikseen mikäli siinä vielä panosta on jäljellä. Lassilan peluuttamisesta olen samaa mieltä että huilia olisi saanut tulla jo aiemmin mutta kun ei ole vaan tullut.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Saku Koivu ei pelaa Oulussa. Hänen paikkansa ykköskentällisessä ottaa Joni Lius, joka onkin tuurannut Sakua kelvollisesti myös aiemmat pelit. Todettakoon vielä, että Marko Kiprusoff joutui leikkaukseen ja kausi on nyt varmuudella ohi.
Paukkusen Markku kakkospakkiparissa. Huikeaa!

http://hc.tps.fi/index.php?main=news&sub=news&id=220
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti Juippi
Paukkusen Markku kakkospakkiparissa. Huikeaa![/url]

En oikein tässä kohdin ymmärrä mitä TPS-valmennus tällä siirrolla ajaa takaa. Ei Paukkunen puhkea välttämättä koskaan kukkaan ja tällä menolla Seikolan ura pilataan kokonaan. Laitilan jäbän itseluottamus tuntuu muutenkin olevan heittelehtivää sorttia ja kun täysin kädettömät pelaajat a la #45 vedetään hierarkiassa ilman mitään järkiperusteita edelle on kriisi valmis.

Seikolalle suosittelisin suoralta kädeltä seuran vaihtoa jos play offissakaan ei vastuuta löydy.
 

Grohl

Jäsen
Viime kauden finaalistit kohtaavat vaihteeksi Raksilassa, joka on ollut jo pitkään ainakin istumapaikkojen osalta loppuunmyyty. Toivottavasti Kärpät jatkaa siitä, mihin Hämeenlinnassa jäivät eli pitävät paketin kasassa ja Nikke hoitaa loput. Hauska homma, että koko kausi on kohta parjattu Bäcksiä, mutta nyt on taas tosipelien lähestyessä älyttömän luottavainen olo.
Viuhkolat pelasivat OK matsin eilen HN pelissä, mutta parempaankin pystytään. Toivottavasti muutkin ketjut alkavat tekemään vaihteeksi tuhojaan, sillä ainakin eilen näytti vielä, että Jokisen kenttä ei oikein toiminut, tai no toimihan se pari kertaa hetkellisesti. Jotenkin näytti, että kaikkia vaivasi lievä suoraviivaisuuden puute, sillä varsinkin Jussin peli oli muutaman kiemuran jälkeen aina aika nyhväämisen näköistä, kun kuti jäi piippuun. Saarenheimot eivät eilen esittäneet kovasta yrityksestään huolimatta parastaan, mutta eipä tätä ketjua tarvi parjatakaan, kun yksi peli sujuu vähän heikommin, sillä tämä ketju tulee vielä... Nelonen saisi taklata enemmän, vaikka yleisilme onkin viimeaikoina ollut positiivinen. Sihvonenkin alkaa esittää elon merkkejä ja oli muuten eilenkin aika tärkeä mies oman pään aloituksissa. Viimeaikojen perusteella ainoa ketju, joka ei toimi on oikeastaan tuo ns. ykkönen, johon löytyy kyllä näitä näppäriä kuskaajia, mutta mitään ei oikeastaan tapahdu. En tiedä auttaako Palsolan palaaminen mitenkään, sillä silloin tämän ketjun peli hidastuu oleellisesti ja Pesonen varmaankin tippuu neloseen tai vilttiin. Kumma homma, että en oikeastaan ole löytänyt Sakelle enää käyttöä pitkään aikaan.
Puolustus näyttää tällä hetkellä hyvältä, kunhan Janne pääsisi vielä syksyn tasolle. Boumediennessa olisi kyllä maajoukkue ainesta, sillä kaveri on kyllä joka paikan höylä, kunhan jättäisi vain nuo turhat jäähyt pois. Ehkä kärppien monipuolisin pakki, jonka voi heittää kentälle tilanteessa missä hyvänsä.
Olisi mukava nähdä Bume vielä Oulussa ensi kaudellakin, vaikka NHL alkaisikin...

Eli luottamus on taas omiin kova. Sakun poissa olo on varmaakin aikamoinen pettymys yleisölle, mutta toivokaamme nautinnollista kiekkoiltaa.
 
Viimeksi muokattu:

Koivureki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Hokki, PuRy
Viestin lähetti Juippi

Paukkusen Markku kakkospakkiparissa. Huikeaa!
Aivan huikeaa! Markulla on ilmeisesti sellaisia lahjoja jotka ei katsomoon ja tilastoihin asti välity. Eiköhän olisi ollut parempi nostaa Seikola Rivetin vierelle ja jättää Paukkunen luutiman oman tasoisensa pakin eli Erosen vierelle. Mutta kyllä kieltämättä kylmää ajatus siitäkin että Kimmo ja Markku olisivat samanaikaisesti kentällä "puolustamassa".
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Huomenna siis on varmistettavissa runkkisarjan voitto, mikä vetänee Raksilan hallin viimeistä istuinta myöten täyteen. Toivottavaa olisi, että halliin saataisiin edes jonkin verran ääntä.

TPS ei tuolla rosterilla ole kovinkaan kummoinen uhka Kärpille. Tai ei ainakaan pitäisi olla. Palloseuran viikon tärkein ottelu on vasta keskiviikkona, ellei Ilves menetä pisteitä IFK:lle (mikä olisi enemmän kuin toivottavaa).

Tästä pääsemmenkin lopputulosveikkaukseen, joka on 5-1 kotijoukkueelle.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpät#18 toi tärkeimmät asiat tuossa hyvin esille. TPS kannalta tärkein ottelu on vasta keskiviikkona Ilvestä vastaan. Kärpillä on taas mahdollisuus varmistaa runkosarjan voitto kotiyleisön edessä siipensä haavoittuneen TPS:n kustannuksella, jolla on vielä kaiken lisäksi pitkä kylmä matka pohjoiseen. Raksilan halli pullistee ääriään myöten täynnä odotetulla Koivu lisällä, vaikka mies ei pelaakkaan liput on pitänyt hankkia jo kuukauden päivät sitten.

Hyvä alku voi siivittää tietysti TPS hurmokselliseen taisteluun paremmasta huomisesta ja pelissä on ehkä enemmän panosta TPS:lle kuin Kärpille. Toisaalta haluaako TPS kentiesn sarjan kovakuntoisimman HIFK vastaan playoffien ensimmäisellä kierroksella? Molempi pahempi TPS:n kannalta, toinen vaihtoehto on kaikki pelit runkosarjassa TPS:ä vastaan voittanut HPK. Raksilan täysi halli saanee sen verran eloa Kärppälaumaan, että tämä peli hoidetaan kotiin. Kärpät pelaa toisaalta paineettomassa tilassa. Mielenkiinnolla odotetaan mitä ilta tuo tulleessaan. Pelkän pelailun tilalta voi tarjolla olla yllätävän avointa ja viihdyttävää kiekkoa.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Kyl kyl...

Niin, allekirjoittanut saapuu oikein "pahanilman possen" kanssa paikalle!

Huomenna, saamme kulla monen monta kertaa, kun kuulemme unelmien hyvästä pelistä murentuvan. Toiveiden paremmasta pelistä ja huomisesta karkaavan... Ja niin päin pois.

Eli, tulemme pilaamaan ilmapiirin. Sori nyt etukäteen.

Kuten ylläkin jo manattu, huominen peli on periaatteessa paineeton Kärpille, eli sehän tarkoittaa entistäkin löysempää otetta. TPS on löysä jo valmiiksi, alussa kovasti koettavat taklata ja uhitella, kunnes huomaavat 7.24 minuutin jälkeen ottaneensa jo 2-0 kuokkaansa. Aikalisä sekä maalivahdin vaihto, auttavat kyllä. Siitä saakka, TPS voittaa pelin 0-1, mutta ne kaksi jo päästettyä torpedoivat voittotaistelun.

Kuten siis jo todettua, Kärpät joka tapauksessa voittaa tuon tuskaisan murhenäytelmän 2-1 varsinaisella peliajalla. Karmeinta kaikessa on se, että kaikkien parjaama Paukkunen tekee maalin Erosen syötöstä toisen erän alussa, kaventaen 2-1 lukemiin. Kärppien maalit molemmat viimeistelee Kimmo Lotvonen, katsokaahan vain.

2-0, 0-1, 0-0
Maalivahtien torjunnat: KÄR 16 / TPS 22
 
Viimeksi muokattu:

foligno

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Juippi

Paukkusen Markku kakkospakkiparissa. Huikeaa!


Ei helvatti sentään! Nyt valmennus järki käteen ja loppukauden ajaksi Hulkkonen, Vykoukal, Rivet ja Seikola pelaamaan niin paljon ku pojat jaksavat! Hirvittää jo etukäteen mielikuva Paukkusesta pelaamassa isoja minutteja Jokista, Kuhtaa, Pirjetää, Pärssistä ja kumppaneita vastaan.
 

Stan

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ville tulee

Olen koko ajan ollut sitä mieltä, että Vahalahden kanssa tehty jatkosoppari on tepsin kannalta tosi hyvä juttu. Jostain syystä Ville on vain ollut melkein koko kauden aivan jäässä, johtunee kenties puolikuntoisuudesta tai jostain mistä kukaan muu kuin mies itse ei tiedä. Vahalahti oli kuitenkin viime kauden hopeajoukkueen paras pelaaja ennen loukkaantumistaan HIFK-pelissä... Tämähän on tietenkin vain minun mielipiteeni.

Espoossa paikanpäällä olleena täytyy sanoa, että nyt on taas potkua Villen liikkeissä ja toivottavasti miehestä on vielä iloa tänä keväänä. Saa nähdä miten potku riittää kärppä-pelissä, paikallaolijat kertonevat pelin jälkeen miten mies erottui kentällä.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Re: Ville tulee

Viestin lähetti Stan
Jostain syystä Ville on vain ollut melkein koko kauden aivan jäässä, johtunee kenties puolikuntoisuudesta tai jostain mistä kukaan muu kuin mies itse ei tiedä.

Vahalahti lienee niitä miehiä ja niiden nokkamies, joiden mielestä palloseurassa treenataan liikaa. En tiedä, kun en itse ole näissä jumpissa mukana, mutta entisenä jonkinlaisena kestävyysurheilijana tämänkaltaiset jutut laittavat aina hiukan ihmetyttämään. Tositreeniä on se kun juostaan aamupäivä "henkseleitä" jalkapallokentällä.......
 
Koko kauden olen odotellut näkeväni nhl-staroja oulussakin pelaamassa. Jotta näkisi edes vilaukselta ja voisi verrata tavan liiga jyrään.. Ja nyt jää Saku pois. Vituttaahan tämä. HIFKin piti hommata OJ:kin niin myöhään, ettei sitäkään ehdi tälle kaudelle nähdä. Kuitenkin joku puottaa HIFKn tai Kärpät ennen kuin ehtivät pleareissa nokikkain. Ja sitten vielä toivotellaan "ei se mitään ettei hommattu vahvistuksia.. saahan niitä nähdä muissa joukkueissa" VITUT sanon minä.

Kärpät vie ottelun 5-1 tai 6-0. Tunnelma tulee lähentelemään hautajaisia. Tai sitten kanssa yleisö yllättää kannustamalla. Tuskin.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Eilen kävin paria seisomapaikkaa kyselemässä. Niitä sai enään jään tasolle molempiin päätyihin. Tästä voimmekin vetäistä kohtuu vankan ennustuksen, että halli tulee olemaan loppuunmyyty.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Viestin lähetti Kärpät#18
Eilen kävin paria seisomapaikkaa kyselemässä. Niitä sai enään jään tasolle molempiin päätyihin. Tästä voimmekin vetäistä kohtuu vankan ennustuksen, että halli tulee olemaan loppuunmyyty.
Pari kuukautta sitten muistaakseni ostin tuttavalle istumapaikkalipun TPS peliin. Istumapaikkoja oli silloin jäljellä 3. Saku myi paljon ja ei nyt edes pelaa. :-/

Pakko sanoa, että hieman tunnelmaa latistaa TPSn pitkä sairaslista. Mielenkiintoista toisaalta nähdä miten hyvin Kärpät onnistuu pitämään sunnuntaisen tasonsa. Rauhallista, varmaa ja ihan tehokastakin. Hienoa viisikkopuolustusta. Sitä odotan Kärpiltä tänäänkin. Toivotaan, että Jalonen ei mene sotkemaan ketjuja nyt vaikka Palsola ehkä palaakin kokoonpanoon. 3 ensimmäistä ketjua ovat hyvät ja kapteeni-Palsola täytyy laittaa nelosen laidalle kunhan palaa. Itse toivoisin näkeväni nelosen muodossa Palsola-Sihvonen-Aarnio. Saa nähdä miten hyvin Jalonen ottaa toiveeni huomioon. :-)

Maalissa nähdään tuttuun tyyliin N. Bäckström. Voi olla, että Rinne saa torjua porissa viimeisen runkkispelin Ässiä vastaan. Ainakin se tuntuisi järkevältä saada Rinteelekin peli alle juuri ennen pleijareita.

Kolme kuumaa kysymystä:
1. Tekeeko Jokinen maalin?
2. Tekeekö Niinimaa vähintään yhden hazardin?
3. Tekeekö Lotvonen maalin? 2 peliä aikaa, jotta voidaan sanoa "ei kautta ilman maalia"

Vastaukset kysymyksiin tuossa klo 21:30.
 
Viimeksi muokattu:

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Re: Ville tulee

Viestin lähetti Stan

Espoossa paikanpäällä olleena täytyy sanoa, että nyt on taas potkua Villen liikkeissä ja toivottavasti miehestä on vielä iloa tänä keväänä. Saa nähdä miten potku riittää kärppä-pelissä, paikallaolijat kertonevat pelin jälkeen miten mies erottui kentällä.

Kaksi suosikkijoukkuettani ovat tänä iltana vastakkain. Täältä kaukaa kiinnostaa tässä pelissä nimenomaan tuo Stanin huomio Vahalahden potkun parantumiseen Espoon ottelussa.
Onko Jukka Koivu onnistunut virittämään joukkueensa lentoon juuri oikealla hetkellä? Kari Jalonenhan teki tuon asian kohdalleen SuperSixiin. Kärppien miehistöstä oikea-aikaista piristymistä ennen pudotuspelejä osoitti HN -ottelussa mm. Jari Viuhkola.
Minusta pelin seurattavin asia on tuo, miten joukkueita on viritelty kohti kauden tärkeimpiä otteluita.
Harmi, kun TPS on kärsinyt kohtuuttomasti loukkaantumisista. Siinä on yksi mestarisuosikeistani kovan tilanteen edessä, kun parhaita pelaajia on sivussa loppukauden.
Kärpät ottanee runkosarjan voiton, mikä takaa kotiedun playoff-otteluihin.
Pelistä tulee tiukka ja vähämaalinen. Kannattaa seurata joukkueiden puolustuspeliä, yhtään maalia ei vastustajalle saisi antaa.
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Pula-ajan Tretjak
Koko kauden olen odotellut näkeväni nhl-staroja oulussakin pelaamassa. Jotta näkisi edes vilaukselta ja voisi verrata tavan liiga jyrään..

Mites Nylander tai Niinimaa?
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Viestin lähetti Tepa
Roloson, Gill, Vocoun, Zidlicky.......

Et kai oikeasti laske jotain Hal Gilliä tai Marek Zidlickyä NHL-tähdiksi? Käsittääkseni tossa puhuttiin NHL-tähdistä. Roloson ja Vokoun toki tätä ryhmää ovat, mutta jos Z:tan laskee tolle listalle, niin missä on esim. Mike Ribeiro?
 

Ylärima

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tokavika kierros, mahdollisuus varmistaa runkkiksen voitto ja kotiottelu Tepsiä vastaan - mitenkäs tämä kuulostaa jotenkin kovin tutulta? Veikkaanpa että Kärpät johtaa tokan erän jälkeen 2-0 ja Tepsi voittaa 3-2.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Viestin lähetti Ylärima
Tokavika kierros, mahdollisuus varmistaa runkkiksen voitto ja kotiottelu Tepsiä vastaan - mitenkäs tämä kuulostaa jotenkin kovin tutulta? Veikkaanpa että Kärpät johtaa tokan erän jälkeen 2-0 ja Tepsi voittaa 3-2.
Niin, enää ei puutu kuin aurajoen rannalla hyvin saunotettu Jyri Rönn puhaltelemasta...

Olisi edes Rönn, mutta ei. Hanna Henriksson tänään. Kautto ja Männikkö peesaa. Jokos Männikön optikko on saanut silmät sorvattua suoraan? Miten onnistuu kuuteen laskeminen tänään? Montako maalia TPS vuorostaan tekee paitsioista huolimatta?

Odotan jännityksellä, kuinka pahasti (linja-)tuomarit tällä kertaa tunaroivat.
 

Peacemaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ihannetulos molemmille: Kärpät voittaa jatkoajalla ja näin molemmille varmistuu nykyinen sijoitus runkkiksen lopussa.

En usko Töpseleistä olevan tänään kotijoukkueelle kunnon vastusta, joten 5-1 on aika lähellä totuutta: Jokinen lopettaa "kuivan kautensa" ja Tenki tekee läpiajosta hienon maalin.

Ois vaan se Koivu ollut mukava nähdä Raksilassa . . .
 
Minulle valitettavasti viihtyvyys arvossa on huomattavasti korkeammalla tuulen nopeat hyökkääjät, jotka ovat uransa huipulla. Esim. OJ. Puolustajat on puolustajia.. toki, jotkut voi olla maagisia, mutta kun on Reksan nähnyt niin ei Zidlickyjä, jotka ottavat tyhmiä koukku/kahva jäähyjä jatkuvalla syötöllä, jaksa enää hehkuttaa. Nylander oli myös +30 ja aivan eri tyylinen pelaaja kuin mitä silmäni haluaa. Tosin, loisto pelimies en kiellä. Mutta tarkoittaen NHL staralla, tarkoitan ykkösketjujen kavereita.. Esim. OJ ja Koivu.

EDIT: Arvostan kyllä puolustajia ja maalivahteja erittäin paljon ja he ovat tärkeimpiä palasia pelissä. Mutta harvoin sitä haluaisi asua ruotsissa ja seurata heidän sarjaansa samalla innolla kuin nyt sm-liigaa.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös