Kärpät-Tappara 2.2

  • 7 005
  • 81

Pappa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Papan puulaaki
Korjattakoon sen verran, että ikää nyt ei kuitenkaan ole niin paljon kuin nimimerkistä voisi päätellä :).

Mielenkiintoista oli lukea, että fanit pärjäsivät livenä huomattavasti paremmin, kuin täällä keskustelupalstalla - hyvä niin. Turha tuota on julistaa sotaa seurojen välille, vaikka erimielisyyksiä kannattajien väliltä löytyykin.

Ja jos realisti täytyy olla, uskon että Kärpillä on kaudella 2002-2003 paremmat mahdollisuudet tuoda pytty kotiin kuin tällä kuluvalla kaudella. Joten minulle ainakin sopii, tämä fanien välinen sopimus; Tappara tänä vuonna, Kärpät sitten ensi kaudella.
 

hermano

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät. Kiekko-Laser.
tuttu juttu

...nimittäin. Jos nyt joku erehtyy vähän tuulettelemaan kohtuullisen hyvää putkea, niin jo on koko kusta täynnä päät koko Oulun kaupungilla ja mestaruutta on juhlittu jo joulusta asti. Juniorit toki näpyttelee mielellään ylisanoja, mutta niinhän se on kaikkialla. Muuutta, sehän se on se meidän ristimme. Muilla on omansa.

Ja TPS:stä ja sen voittamisen kulttuurista... se voittamisen kulttuurihan lopetti valmentamisen viime kevääseen...

No joo. Mutta selväähän se on, että tuli vastaan pleijareissa sitten TPS/Pelicans/Kerho/Narrit , niin paha nakki se on. Toivotaan että pätee toisin päin kanssa.
 

kärppä73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Montreal Canadiens
No kylläpä Tapparalaiset veti hernekeiton syvälle nenäänsä lauantain pelistä. Tappara näytti huonolta kun se ei päässyt käyttämään aseitaan kun Kärpät luisteli ja taisteli. Itse en pidä Kärppiä mitaliehdokkaana, mutta playoffeissa voi tapahtua mitä vain kuten viime keväänä huomattiin. Lauantaisesta pelistä vielä sen verran että suurin osa Tapparan hyökkäyksistä ohjattiin kulmiin josta maaleja ei tehdä.

p.S toivottavasti Tappara voittaa mestaruuden eikä Hjokerit...meidän vuoro on sitten joskus tulevaisuudessa.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Paljon onnea Kärpät

Niin, olinkin tässä kaiken tohinan ohessa unohtaa onnitella koko kärppäleiriä aina valmentajista pahaisimpaan juomapullon täyttäjään asti todella ihananasta tempusta eli tampereen oranssipöksyisemmän joukkueen taannoisesta kaatamisesta, oli se kuulkaa kiva kuulla moinen ilosanoma.

Täältä tähän
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
entäpä jos tappara oilisi käyttänyt vahvuuksiaan ja kärpät olisivat olleet täysin aseettomia. eivätkö silloin kärpät olisi näyttänyt huonolta?

toki saa olla iloinen voitosta, mutta pitääkö juhlimisen mennä yli (tappara on makkara tms.)??

rautakorpipa onkin antanut tällä kaudella useita asiattomia kommentteja.. tai yleensäkin kommetteja.. mun mielestä se äijä on pysynyt kunnioitettavan hiljaa kaikesta pääle heitetystä paskasta huolimatta..

ketä kiinnostaa kuka on paras 3. tammikuuta?? eiköhän se ole kauden paras joukkue joka saa keittää niitä nakkeja siinä tietyssä kannussa (tai sen kopiossa) viimeisen pelin jälkeen.. tosipelit on vasta edessäpäin ja paras voittakoon..!!:)
 

rtvaix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
asiaa

Joo ...

Mitä tästä enää jauhamaan. Vain play-offs pelit ratkaisevat. Senhän varmana kaikki jokerilaiset muistavat viime keväältä.
Tärkeintä on selvittää ittensä sinne plaikkareihin.

Nyt on harjoitusottelukausi menoillaan. Ei sen kummempaa. Ehkä Kärpät ja Tappara harjoittelivat eri asioita. Joukkeiden todellisisista iskukyvyistä kyseinen matsi ei kertonut yhtään mitään. Pääasia, että halli oli täys ja siellä viihtyi ja mekkalaa riitti.
 

Kh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Re: asiaa

Viestin lähetti rtvaix
Joo... Mitä tästä enää jauhamaan. Vain play-offs pelit ratkaisevat. Senhän varmana kaikki jokerilaiset muistavat viime keväältä.
Tärkeintä on selvittää ittensä sinne plaikkareihin. Nyt on harjoitusottelukausi menoillaan. Ei sen kummempaa. Ehkä Kärpät ja Tappara harjoittelivat eri asioita. Joukkeiden todellisisista iskukyvyistä kyseinen matsi ei kertonut yhtään mitään. Pääasia, että halli oli täys ja siellä viihtyi ja mekkalaa riitti.
Aaa... sinä luet minun ajatuksia kuin avointa kirjaa. Tosi pelit alkaa puolentoista kuukauden päästä, mutta sitä ennen mennään hyvin harjoitellen, peli kerrallaan.

Toivottavasti kerrankin Rt:n lausahdus tuo kerrankin rauhan maahan kärppäläisten ja tapparalaisten elämään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös