Kärpät-Pelicans To 7.10.2004

  • 7 894
  • 56

Unbreakable

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpät - Pelicans ( To ) 7.10.2004

Olisipa jo Lauantai, niin pääsisi katsomaan raksilaan Nylanderin otteita. Perkules, tässä välissähän oli tämä Kärpät - Pelicans ottelu. No jos vakavasti puhutaan niin Kärpillä on edessä motivaation kannalta yksi liigan vaikeimmista peleistä, ja sen me fanit olemme monta kertaa huomanneet tuskaillessamme lehtereillä poikien luistellessa kaukaloon helpon pelin toivossa.

Yksi illan mielenkiintoisista asioista näin Kärppäfanien keskuudessa on Janne Niinimaan odotettu ensi-ilta Kärppäpelipaidassa. Toivottavasti Jannen ja Junnon sävelet kohtaavat lähipäivinä ja pääsemme nauttimaan sitä kaivattua ykköspakkia joukkueen puolustuspäässä. Jannella on varmasti kova halu näyttää osaamistaan kaukalossa ja peliminuutteja olisikin tarjolla runsaanpuoleisesti sitä halutessaan.

Joko hyökkäys kokee sen kuuluisan ketsuppipullo ilmiön tässä ottelussa ja kärsivänä osapuolena olisi muuttomatkallaan väärään suuntaan erehtynyt Lahden Pelicans. Mikäli Kärpät pelaa tosissaan, niin ainoa este murskanumeroille voi olla Atlanta Thrashersin Pasi Nurminen.

Pelicans lähtee sumputtamaan illan kohtaamisessa, ja yrittää voittaa pelin nopeilla vastahyökkäyksillä kun siihen joukkueella tarjoutuu tilaisuus. Uskoisin Kärppien maalin suulle luistelevan nuoren ja lahjakkaan Pekka Rinteen. Kärppien soisi antavan tänä kautena vastuuta tasaisemmin Pekalle ja Nikelle, sillä kehityksen kannalta porttivartijan rooli ei ole Pekan oikea paikka, mikäli haluaa jalostaa hänestä luotettavan ja varmaotteisen maalivahdin Kärppien maalinsuulle tulevaisuudessa.

Kärppien otteista se riippuu kuinka yleisö pysyy hereillä lehtereillä, sillä Pelicans ei varmasti tule ouluun pelaamaan yleisöystävällistä jääkiekkoa. Nyt Kärpät jalat liikkeelle ja näyttäkää se kuuluisa liike mistä Kärpät on tunnettu kautta aikojen.

Kärpät - pelicans 6 - 1
 

Kirwa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, K-Laser, Hokki, Raahe-K
Kaikki taivaanmerkit viittaisivat ketsuppipullon räjähtämiseen ja murskaavaan Kärppien voittoon. Mutta urheilu on siitä ihmeellistä, että joskus totaalinen altavastaaja pääsee yllättämään ylivertaisenkin vastustajan.

Kärppien kannalta parhaimmassa tapauksessa käy kuten viime kauden Saipa-pelissä (9-0), jossa Routanyrkki muodostettiin ensimmäistä kertaa ja koko joukkueen peli loksahti kohdalleen, kun suurimmat apinat saatiin ravisteltua selästä. Toivottavasti tämä peli toimisi tänä vuonna vastaavana vedenjakajana ja saisi koko joukkueen pelin rentoutumaan, jotta ne kiekot alkaisivat uppoamaan siellä hyökkäyspäässäkin maaliin. Erityistoivomuksena olisi, että Uki osuisi pari kertaa putkien väliin ja hälventäisi hätäisimpien Kärppäkannattajien epäilyksiä herraa kohtaan.

Kuitenkin jos Kärpät lähtee peliin takki auki, Pelicans on valmis varmasti lapioimaan roppakaupalla lunta tupaan. Pelicansilla ei ole tässä pelissä mitään hävittävää ja pieni pelko on persiissä yllätyksestä. Jotenkin tulee mieleen viime joulutauon jälkeinen Ässä-peli, jonka Ässät vei oikeastaan näytöstyyliin.

Toivottavasti Kärpät on kuitenkin motivoitunut ja intoutuu esittämään räiskyvää hyökkäyspeliä kotiyleisön edessä pyörittäen pussileuat kebab-kioskille.

Kärpät-Pelicans 8-1
 

Birdhead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Manchester City, Manchester Phoenix.
....kuuluisa liike?,.... kautta aikojen??.
No, asiaan. Pelicans tarvitsee kipeästi sellasta äijää joka laittaa paikoista kiekon reppuun. Toi sunnuntain tv- matsikin sen jo todisti. No, käsittääkseni neuvotteluja on jo käyty, ja toivottavasti ne ei jää neuvottelujen asteelle. Taistelua löytyy ja järjettömän kovaa yritystä jota valmentaja Matikainen on kuuluttanut, sitäkin löytyy. Mutta niitä maaleja kaivataan.
Luultavasti ne maalit maistuisi Kärpillekin. Kärpät on tehnyt 4 maalia enemmän kuin Pelicans, joten ei Oulussakaan juhlita maaleilla. Se omapää onkin sitten pitänyt "vähän" paremmin Kärpillä. Pelicansilla on kolissut omiin n. 3 kertaa enemmän/useammin. Enkä nyt lähtisi maalivahtia syyttämään.

Rumempaa peliä pelannut joukkoe tulee voittamaan.
60-min. 2-2.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Yksi testi lisää, Kojon porukalle.

Mikä allekirjoittanutta eniten tässä kiinnostaa, on asennoituminen. Pelicansin asennetta en epäile hetkeäkään, he tuskin tulevat Ouluun saakka vain vastustajaa kunnioittamaan. Kärpillä on paperilla kova nippu, mutta uskon Kaanien tietävän, että uskolla omaan työntekoon, ketä tahansa on voitettavissa. Kärpillä taas, on ilmeisesti jatkuva tarve hankkia jalat maan päälle palauttava selkäsauna, "etukäteen heikommalta vastustajalta". Torstai pelottaa, Kärppä-kannattajana. Siksipä, toivotankin parasta Pelsuille.

Eräs toivon kipinä allekirjoittaneella kytee torstai-illassa. Viuhkola tuumasi, ettei Smythiä 1. kenttään tarvita. Itse olen ollut jo pitkään eri mieltä, mutta uskon tässä kuitenkin Pikua, joten tässä matsissa voisi olla paikka laittaa piste keskustelulle ykkösketjun toimimattomuudesta. Sekä sille, että tarvitaanko ketjuun Smyth, vai onnistuuko nykyisellään... Somervuorihan on käsittämätön tuhlari, Viuhkola ja etenkin Tenkrat luovat Eerolle paikkoja paikkojen perään, mutta kaikesta itsekkyydestäänkin huolimatta, ei Eero saa nimeään maalisarakkeisiin. Ehkä nyt olisi aika Eeron todeta, että hän on täällä kisällinä, Piku ja Tenki isäntiä?

2-2, Pelsut voittavat rankkarit kun Soosi missaa ja Widing pussittaa.
 

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kumma, että Pasia ei noissa ensimmäisissä viesteissä mainittu ollenkaan. Onhan hän sentään Atlanta Thrashersin ykkösveska ja jos Pasi pelaa omalla tasollaan, on mikä tahansa joukkue voitettavissa. Räpylän puolelta ei mene kiekkoa sisään, se on varma!

Viuhkolan kenttä on lisännyt boforeita pelistä toiseen ja jos Tenkratin maalihanat aukeavat torstaina, on hirmumyrsky valmis. Pisteitä tuli JYP -pelissäkin 2, mutta maalit tältä kaudelta vielä puuttuvat.

Ujcik voisi kans tehdä maalin, parikin. Heikompitasoista porukkaa vastaan olisi hyvä tilaisuus ottaa apinat pois harteilta ja pikkuhiljaa alkaa lunastamaan lupauksia.

Pitkällisen harkinnan tuloksena päädymme siihen lopputulokseen, ettei surkeasta lintulaumasta ole Oulun ilmatilan valtaajiksi. Bäckström pitää nollan ja Tenkrat tekee kypärätempun!

Kärpät 9 Pelicans 0
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Tuskin näistä murskajaisia tulee. Pelicans ei ole niin heikko kuin mediassa annetaan ymmärtää. Tiukassa olivat pisteet HPK:llakin sunnuntaina. Veikkaanpa joitain 3-1, 4-1 lukemia.
 
Toivottavasti nähdään pirteä ja kovaa luisteleva Pelicans. Ottelusta voi tulla hieno mittelö. Se ettei pelicans pisteitä ole kerännyt ei kerro ihan koko kuvaa joukkueesta. Lainatakseni erästä pelaaja haastattelua "pelicans tulee päälle tosi kovaa, he pelaavat ikään kuin ei olisi mitään menetettävää" ja näin varmasti onkin. HPKta pitivät pihdeissä ja oli ainekset jopa voittoon. Tosin niin oli HPKllakin..

Mutta omiin on luotettava ja toivottavasti KJ ja Nylander päätyvät siihen, että Nylander pelaa ekan pelin vaikka sitten löysällä mun...la. Ei tarvitsisi odottaa lauantaihin, että näkee :D

Ja myöhemmin tänään saadaan tietää onko Jäälin jättiläinen mukana.

Omiin täytyy luottaa ja veikkaankin 6-0
 

Mustaine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
2-1 Kärpille. Ekaan erään 2 maalia, tokassa tuhritaan ylivoimat ja kolmannessa pelataan KJ:n tyyliin 0-0:aa.
 

JPL

Jäsen
Siitä sitten vain arvailemaan Kärppien kokoonpanoa huomenna. Mukana mitä ilmeisimmin sekä Nylander että takuuvarmasti Niinimaa. Tämä tuskin ainakaan helpottaa Pelsujen tehtävää, koska näiden pelaajien tulo varmasti antaa oman lisälatauksensa sekä yleisölle että muulle joukkueelle.

Väittäisin että Pelsujen mahdollisuus seisoo tolppien välissä. Nurminen on loistava veska, mutta kuten on jo tällä kaudella huomattu, vaatii Pelicanssin voitto Nupen loistavaa ottelua. Keskinkertaisella pelillä vastustaja vie kaikki tarjolla olevat pisteet.

Kärpillä on usein paha tapa tehdä vastustajan veskarista sankari. Toivottavasti kuitenkin nähtäisiin useampi kuin 4 maalia vastustajan verkkoon. Rinteelle ei kahta enempää tehdä.
 

dodi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paha on palannut takaisin!
Huomisesta ottelusta on sitten ilmeisesti tulossa todella mielenkiintoinen. Vastustajan ainoa mielenkiinnon herättäjä on tolppien välissä, mutta omasta joukkueesta sitten löytyykin ihmeteltävää aivan tarpeeksi. En olisi kyllä ennen kauden alkua uskonut, että Pelicans-ottelu herättää mielenkiitoa enemmän kuin aikaisemmat pelit yhteensä. Kärppien kokoonpano voi olla huomenna melkoisen mukavaa luettavaa.

Tästä päästäänkin itse peliin, josta ei tiedä mitä odottaa. Sotkeeko uudet pelaajat pakan vai lentääkö Kärppien luistin entistä paremmin? Siinäpä huomiselle ihmettelemistä. Luulen että Kärppien luistin kulkee huomenna ja näemme kauden tähän mennessä rumimmat lukemat taululla.
 

Jason26

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Blackburn Rovers,Englanti, Tahko
Luotetaan siihen että Nupe on liekeissä ja hoitaa homman kotiin.
Veikataan 1-2 Pelicansille jatkoajan jälkeen. Ja maalin tekee Hirvonen.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nyt voisi tosiaan olla ketsuppipullojen avaamisen aika kotiyleisön edessä. Kärpät on jännittänyt ensimmäiset ottelut ja nyt saadaan yleisön mielenkiinto kohdistumaan yhteen mieheen ja omien suoritus ei ole niinkään suurennuslasin alla. Niinimaa vetänee halliin väkeä ja tunnelma voi nousta ihan mukavaksi. Kärppien asenne pitäisi olla kunnossa ja yleisö voi runsaslukuisena hiukan nostaattaa joukkueen viretilaa. Nykytähdillä on nyt näytön paikka tai suurempi vastuu valuu uusille miehille.

Suuri mielenkiinnon kohde on kuten aiemmin jo mainittiin Kärppien kokoonpano. Kuka pelaa missä ja kuinka paljon. Itsellä kiinnostaa myös Sihvosen kohtalo. Miehen ympärille ei mielestäni ole löytynyt hyvää koostumusta ja on Nylanderin tulon jälkeen mielestäni viides sentteri. Heilahtaako viltti. Kari on varmasti analysoinut peliä ja miinukset puhuu omaa kieletään, vastuu on ollut yhä melkoisen suurta, mutta on askel askeleelta vähentynyt.

Pelicans myös on varsin mielenkiintoinen paketti. Joukkue ainakin Hockey Night ottelussa pyrki selvästi myös pelaamaan ja Nurminen maalilla on selkeä johtotähti. Kaikilla on tunnelmat Kärppien illasta, mutta Pelicans erittäin hyvä joukkue tekemään siitä vaikean. Ottelun 'kulminaatiopiste' on varmasti onnistuuko Kärpät maalin teossa ottelun alkupuolella ja saa purettua paineensa vai kykeneekö Pelicans tekemään kiusaa kipsaamaan Kärppien pelin vaativan kotiyleisön edessä. Edellisen vuosituhannen maalijuhlat on historiaa nykyliigassa ja neljä maaliakaan tuskin tyydyttää vaativaa Oulaisyleisöä. 'Tuolla materiaalilla pitäsi tulla tulosta' kuuluu vaan katsomosta ja puukot viuhuu milloin mihinkin suuntaan. Entäpä mitä tapahtuu sitten, jos Jämä Jämseeni onnistuu Rinteen yllättämisessä entisessä kotihallissaan?

Vuorossa on lienee yleisön palautus taas maan tasalle ja pelin jälkeen todentaan, että ei ne NHL miehet niin ihmeelisiä olekkaan. Pelin vie Kärpät ja nykypeli hakutaan siksi itsekseen ja valitellaan maalien vähyyttä ja Pelicanssin huonoutta sekä Sm-liigan tasoeroja ja Kärppien asennetta. Jotenkin nuo edellä mainitut on kuitenkin tiukan pelin jälkeen ristiriidassa. Toinen ristiriidassa oleva seikka on Kärppien asenne. Toisen mielestä Ucjikki taisteli hyvin toisen mielestä mies oli laiska surffaja. Tai joku muu.

Editti: Korjailtu typoja ja lisätty viimenen kappale.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Pelicans ei todellakaan ole niin huono kuin eräs Iltapäivälehden ammattitaidoton toimittaja antaa ymmärtää. Pelsut on aina syttynyt Kärppiä vastaan johtuen tietysti takavuosien karsintaväännöistä ja on aina välillä pisteitä oululaisilta ottanutkin.

Kärpillä on tulossa muutoksia joukkueeseen ehkä liiankin paljon. Joukkueen Uijick, Tenkrat ja pois potkittu Nedved ovat olleet kaukana omasta tasostaan. Ehkä duunariosaston tähtien Smythin ja Lieversin poissaolo näkyy hiukan alkukauden otteissa.

Uudet tulokkaat Niinimaa ja Nylander näyttävät paperilla ehkä liiankin hyviltä mitä se sitten vaikuttaa KooJiin joukkueen henkeen jää nähtäväksi.

Pelsujen valmentajana teroittaisin pelaajilleni antamaan jatkuvasti painetta kiekolliseen Niinimaahan. Mies on erittäin virhealtis kiekollisena hyökkäyspään sinisellä varsinkin nyt kun on vielä ylimääräistä näyttämisenhalua oululaisyleisölle. Tilaisuuksia kiekonriistoihin varmasti tulee koska miestä luultavasti peluutetaan aina hapoille asti.

Toiveena on, että Pelicans ottaa ensimmäisen kolmen pisteen voiton tällä kaudella ja mikä sen ihanampaa lahtelaisten kannalta kuin ottaa se hallitsevasta Mestarista.
 

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Kirveellä töitä
Pelsujen valmentajana teroittaisin pelaajilleni antamaan jatkuvasti painetta kiekolliseen Niinimaahan. Mies on erittäin virhealtis kiekollisena hyökkäyspään sinisellä varsinkin nyt kun on vielä ylimääräistä näyttämisenhalua oululaisyleisölle.

Virhealtis? Ehkä MM -tasolla. Nyt puhutaan kuitenkin SM-liigasta, jossa jopa hazardipakkina Maajoukkueessa tunnettu Marko Kiprusoff olisi tähti!
 

demitra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Koskenkorva
Nyt puhutaan kuitenkin SM-liigasta, jossa jopa hazardipakkina Maajoukkueessa tunnettu Marko Kiprusoff olisi tähti!

Nyt en kyllä hirveästi muista, että Kipru olisi koskaan hirveästi hasardeja maajoukkueessa esittänyt. Viime vuosikymmenen ajalta yksi maajoukkueen kiekkovarmimmista pelaajista. Muut avut ovatkin sitten asia erikseen.

Jotta ketjun aihettakin käsiteltäisiin niin tämä taitaa olla oululaisten osalta syyskauden mielenkiintoisin ottelu. Vaikka materiaaleissa onkin järkyttävät erot niin tuskin mitään 9-0 lukemia nähdään. Vastustajalla on maalissa kuitenkin sen verran kyvykäs kaveri. Toisekseen, tämän kauden maaliennätys on huimat 6 maalia, joten 9 maalia ei kuulosta tällä hetkellä realistiselta milleen joukkueelle.
 
Täytyy tunnustaa, että itselläkin on se hazardi kuva jannesta. Toki häntä on tullut seurattua kentällä tarkemmin kuin muita pakkeja. Totuus on, että kaikki pakit tekevät virheitä. Ja jos he eivät tekisi niin eipä nähtäisi paljoa maalejakaan. Mutta uskon, että Niinimaa on vahvistus eikä päin vastoin.. ja toivonkin nähdä häneen kohdistuvan painetta viivalla, koska varsinkin yvssä onnistunut syöttö pois siitä pelaa yhden av pelaajan pois. Mutta itse mielenkiinnolla odotan illan rosterin näkemistä.. toivon hartaasti, että Nylanderin nimi siinä on. Jos ei tänään niin lauantaina näen viimeistään. Ja en usko 9 maaliin.. se on aina sattuman kauppaa kun niin paljon tulee. 5-6 maalia ei tosin yllättäisi, mutta pitää muistaa alkukauden yleinen nihkeys Kärpillä.. (joka kautena).

Jos kärpillä peli aukeaa.. voi tulla rumat numerot.
 

nataS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelicansin kokoonpano

1 Jaakko Suomalainen, Maalivahti
21 Pasi Nurminen, Maalivahti AK

1. kenttä

6 Olli Korkeavuori, Vasen puolustaja AK
92 Erik Kakko, Oikea puolustaja AK
19 Jussi Saarinen, Vasen laitahyökkääjä AK
24 Sami Salonen, Keskushyökkääjä AK
8 Mikko Niinikoski, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä

15 Santeri Heiskanen, Vasen puolustaja
18 Ville Varakas, Oikea puolustaja
25 Lasse Jämsen, Vasen laitahyökkääjä
94 Toni Koivunen, Keskushyökkääjä
40 Toni Saarinen, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä

16 Antti-Pekka Lamberg, Vasen puolustaja
52 Topi Lehtonen, Oikea puolustaja
10 Tommi Hannus, Vasen laitahyökkääjä
34 Ville Hirvonen, Keskushyökkääjä
55 Jesse Saarinen, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

62 Jani Honkanen, Vasen puolustaja
28 Kari Sihvonen, 13. hyökkääjä
14 Daniel Widing, Vasen laitahyökkääjä
91 Jesse Welling, Keskushyökkääjä
9 Petri Koskinen, Oikea laitahyökkääjä

Pelicansin kokoonpano ei tällä kertaa tarjoa jättiyllätyksiä eikä suuria muutoksia. Tommi Hannus palaa pelaavaan kokoonpanoon ottaen eilen a-junnuissa pelanneen Tuomas Santavuoren paikan Ville Hirvosen ja Jesse Saarisen rinnalta. Toivotaan, että Hannuksen peli kulkee, eikä tämä muutos sekoita hyvin pelainneiden ketjukavereiden peliä. Yllättävintä kuitenkin on Kari Sihvosen nimen löytyminen kokoonpanosta. Toivottavasti häntä ei kuitenkaan päästetä jäälle oululaisyleisöä hauskuuttamaan.

Pelicansilla on asenteen oltava tänään vähintään samalla tasolla kuin edellisissä otteluissa, muuten on kylmää kyytiä luvassa. Paperilla pelattuna Kärppien pitäisi pyyhkiä Pelicansilla jäähallin lattiat vessoja myöten. Uusien pelaajien myötä oululaisten kortit voivat kuitenkin olla vielä vähän sekaisin, joten se ehkä tasoittaa hieman kuvioita. Yhdenkin pisteen saaminen tänään vaatii kuitenkin Pelicansilta täydellistä onnistumista jokaisella osa-alueella.
 
Viimeksi muokattu:

JPL

Jäsen
Nylander ei pelaa vielä tänään....

Kärppien kolme ensimmäistä kentällistä lienevät samassa koostumuksessa kuin JYP-ottelussa. Paakkolanvaaran ollessa pois, saanee neloskentästä paikan Haatajan JP, jos pystyy jo pelaamaan. Tällöin Juntunen pelaa ylimääräisenä hyökkääjänä.
 

Basso75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Nailanderin Nylle ei pelaa tänään, mikä oli odotettua. Mies oli aamulla aikas väsynyt ja pihalla kuvioista. Lentokentältä mies laitettiin taksiin ja kiertämään Oulua.

Eiköhän mies illalla hallilla ole Fanien piirittämänä ja varsinkin yhteistyökumppanien reposteltavana.

Nylander 92 on tänään päällä ensimmäistä kertaa. Mukavalta tuntuu.

Lauantaita tässä odotellaan ja Pelsut poimitaan tänään kuin kypsät marjat. Tukaanit yrittävät taistella, mutta minkäs teet, kun lähdet Mossella Mersua vastaan.

TIE
TOTUUS
KUNNIA
KÄRPÄT
 

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Selkeästi Pelicansin alisuorittanein osa Jämsen-Koivunen-Saarinen T olisi ollut hyvä hajoittaa. Tuon kentäm 0-0 pelaaminen ei ole järkevää. Bobille pitäsi saada rinnalle ratkaisuihin pystyvä mies. Okei tiedossa on ettei niitä juuri joukkueessa ole, mutta olisi vaihtanut vaikka Ju.Saarisen ja Jämsenin paikkoja. Samoin Honkaselle pitäisi tarjota enemmän peliaikaa.

Pelsujen osalta tämä homma ratkeaa siihen kuinka kauan jaksetaan sumputtaa ja raataa Kärppä vyörytyksessä.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Kärpiltä Kukkonen sivussa?
Ei ainakaan SM-Liigan sivustoilla julkaistussa kokoonpanossa.
(EDIT: Radio Megalta saadun tiedon mukaan, Kukkonen on sivussa kuumeen vuoksi. Kiitokset Mikko M:lle tiedonannosta)

Rinne maalissa. Hyvä.

Kärpät

32 Niklas Bäckström, Maalivahti
33 Pekka Rinne, Maalivahti AK

1. kenttä

26 Mikko Lehtonen, Vasen puolustaja AK
44 Janne Niinimaa, Oikea puolustaja AK
62 Petr Tenkrat, Vasen laitahyökkääjä AK
24 Jari Viuhkola, Keskushyökkääjä AK
75 Eero Somervuori, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä

7 Topi Jaakola, Vasen puolustaja
5 Ari Vallin, Oikea puolustaja
17 Mika Pyörälä, Vasen laitahyökkääjä
39 Sakari Palsola, Keskushyökkääjä
11 Viktor Ujcik, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä

29 Kimmo Lotvonen, Vasen puolustaja
2 Oskari Korpikari, Oikea puolustaja
8 Jussi Jokinen, Vasen laitahyökkääjä
12 Pekka Saarenheimo, Keskushyökkääjä
20 Janne Pesonen, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

4 Antti Ylönen, Vasen puolustaja
27 Juha-Pekka Haataja, Hyökkääjä
37 Henrik Juntunen, Vasen laitahyökkääjä
28 Toni Sihvonen, Keskushyökkääjä
43 Antti Aarnio, Oikea laitahyökkääjä
 
Viimeksi muokattu:

amok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mitenkäs tuota Jyväskylän kävijät, onko hyökkäyksiin lähtö vielä yhtä hidasta? Luulempa, että voi tämän illan matsissa vaikeuttaa Kärppien iltaa reippaasti, jos Pelikaaneille annetaan aina aikaa ryhmittäytyä keskialueelle virvelöimään.

Kiekkoa pidettiin ainakin Hartwallilla vierasjoukkueeksi paljon mutta sen kanssa ei oikein tiedetty mitä olisi pitänyt tehdä. Ei ainakaan kovin nopeasti.

Nurmisen maalin eteen pitäisi saada sitä lihaa.
 

JPL

Jäsen
Selvästi Jyskylän peliin oltiin saatu ajoituksia paremmaksi. Tämä vaikutti hyökkäyksien kääntämiseen paljon, eikä oman maalin taakse menty tumpeloimaan niin usein.

Toivottavasti nyt ei oteta takapakkia.
Koodi:
Kärppien maalimäärät kun on mennyt tähän asti näin
HPK 1
BLU 2 (+1)
TAP 3 (+1)
SAI 2 (-1)
JOK 1 (-1)
HIF 2 (+1)
JYP 4 (+2)
PEL

Eli nyt tulee joko -1 (3 maalia) tai sitten +2 eli 6 maalia. ;)

Helppoa... Veikkaukseen 3,6,7. Pelsut tekee 0,1 tai 2
 
Viimeksi muokattu:

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti amok
Mitenkäs tuota Jyväskylän kävijät, onko hyökkäyksiin lähtö vielä yhtä hidasta?

Kiekkoa pidettiin ainakin Hartwallilla vierasjoukkueeksi paljon mutta sen kanssa ei oikein tiedetty mitä olisi pitänyt tehdä. Ei ainakaan kovin nopeasti.

Tuota se on ollut koko alkukauden,niiden vähäisten kokemusten perusteella mitä minä olen nähnyt,siis hyökkäyksiin lähtö on hidasta ja vaikka kiekkoa on pidetty "hallitusti" niin silti ollaan vaikeuksissa omassa päässä kun siitä ei luovuta helpolla. Jospa homma lutviutuu pikkuhiljaa kun Nokka saa työnnettyä oppinsa paremmin selkärankaan.

Jännä nähdä miten Niinmaa istuu kokoonpanoon pienen metsästys-loman jälkeen, onneksi rinnalla on toinen jääliläinen niin auttaa sopeutumaan eikä ole sellaista kylttyyrishokkia kuin ehkä muuten voisi olla.

Uskon että sama trendi kuin aiemmissa Kärppäpeleissä jatkuu eli vastapuoli ottaa kovasti jäähyjä ja Kärpät pääsee pelaamaan yv:tä. Runsaasti maskia Pelikaanimaalille ja kutia enemmän viivasta! Niinimaalla on hyvä veto (no,ainakin kova) ja varmasti pelaa paljon yvssä, maskimies ei saa pelätä niitä mustelmia,kiekko toki sattuu vähän...
 

Lare

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Peli lähestyy ja jännitys tiivistyy. Varmaa on ainoastaan, että illan ottelusta tulee huikea maalivahtien välinen kaksintaisto. Nyt viimeinkin nähdään kumpi on kovempi: Pasi Nurminen vai Pekka Rinne.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös