Kärpät-Pelicans 21.9.2002

  • 5 514
  • 71

gilbert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Canadiens
Älä Saint välitä, tuo napapiirin huumori ei ole oikein tunnu täällä etelässä kolahtavan, mutta pohjoisessa nauravat sille varmaan hyvinkin makeasti.
Itse ottelu on kyllä mielenkiintoinen, kumpi ottaa ensimmäisen voittonsa tällä kaudella.
Kärppien Tsekki primadonnat sortuvat kohta siihen perinteiseen jos tulosta ei tule, ja sen sileän tien häviää myös joukkuehenki.
Meidän on helppo Ouluun lähteä täysin paineettomasti kukaan ei odota Pelikaaneilta juuri mitään vieraspeleistä, vaikka historia toista todistaakin.
Kohtaamme myös kaikki tietävän jääkiekkolehden mukaan liigan kolmanneksi parhaan veskarin, ellei maalille sitten ole jostain ihmeellisestä syystä (ylimielisyys) laitettu Tamin aikanaan liigan parhaaksi (ainakin melkein)veskariksi ristimää Korhosta.
Maalivahti valinta näytteleekin mielestäni suurta roolia, jos meidän hyökkäyskalustolla aiotaan tehdä yli tuo kaksi maalia on vastustajan veskarin haparoitava.
Jos taas aiotaan tehdä nuo kaksi ja voittaa silti, on pakkien avuksi löydyttävä paremmin hyökkääjiä, kuin torstaina.
Mielenkiintoinen ilta Oulussa tiedossa, varsinkin kun tuo pakkanen ei vielä tässä vaiheessa kautta kangista pelaajia ja katsojia aivan kokonaan.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hehheh, jopas on todella hauskoja juttuja. Repeilen jokaisen uuden lauseen kohdalla jota luen. Hervotonta suorastaan. Tosin samapa tuo minulle. :) Nojoo, ofttopiccia, mutta olkoot.
 

jerry

Jäsen
Viestin lähetti Hypodermic
Hehheh, jopas on todella hauskoja juttuja. Repeilen jokaisen uuden lauseen kohdalla jota luen. Hervotonta suorastaan. Tosin samapa tuo minulle. :) Nojoo, ofttopiccia, mutta olkoot.

Eiköhän se sinunkin hymysi hyydy tässä talven mittaan. (en olisi laittanut tähän mitään typerää naamaa vaikka olisi voinutkin)

No joo, asiaan.
Tämä pelihän on molemmille merkityksetön (Varma mestari - varma jumbo), eli ei voi odottaa kummoista kiekkotapahtumaa.
Mielenkiintoisinta oikeastaan on nähdä se, pystyvätkö nämä tämän kauden mestarit tekemään maalin vai kaksi, tai pystyvätkö tekemään maalin ennen kuin on pelattu 57 min. Eli jännitystä riittää.
 

Miguel

Jäsen
Äijät ovat tässä ketjussa hoitaneet sarkasmin niin kuin pitääkin: vetämällä reilusti yli, että sarkasmin varmasti huomaa. Moniin oululaisfaneihin olen vittuuntunut juuri todellisen ylimielisyyden ja kerskailun takia. Todellisuudessa me lahtelaiset olisimme voineet paukutella henkseleitämme oululaisten edessä, sillä Pelicansin resurssit ovat täysin eri luokkaa kuin Kärpillä, ja silti Kärpillä on usein ollut vaikeuksia Kaanien kanssa. Antipatiani Oulun suuntaan vähenevät kaiken aikaa, mutta nenään eteen vain sattuu tapauksia, jolloin ei voi olla suuttumatta. Mutta muuten, hyvät poronhoitajat [tahallista provoa], kirjoitelkaa ihmeessä jääkiekosta, eikä kisailla turhaan joukkueidemme paremmudesta. Tällä kaudella ei ole hirveästi syytä tulla vertailemaan joukkueitamme, jokainen varmasti tajuaa sen. Tai no onhan meidän vikamme, että Pelicans joutuu kilpailemaan mainosmarkoista muiden paikallisten seurojen kanssa ja että Kärpät saavat junioreita monilta lähialueilta eikä ainoastaan Oulusta. Juniorityössä on kyllä Lahdessa parantamisen varaa, sen joudun myöntämään haudanvakavalla naamalla.

Mutta olisi ihan mukava keskustella itse ottelusta asiallisesti.
Kärpät on aloittanut alakanttiin, ja Pelicans oli melko pirteä IFK:ta vastaan. Kärpillä on Raksilan tuki ja parempi materiaali, mutta nykyjääkiekossa kaikki on mahdollista. Tappiota on syytä pelätä jo etukäteen, ettei joudu pettymään, mutta minkään valtakunnan veikkauksia en aio tehdä.

Niskavaaran pelaamisesta en vielä tiedä.

Viestin lähetti RolleX
Pelicans fanien mietteitä omistaan!!! (kooste)

1.Lindström on tapansa mukaan täysin pihalla...
2.Mitä karvausta se on, että 2 ukkoa seisoo kädet munissa hyökkäys sinisellä ja ylin ukko luo vihaisia katseita maalin takana kökkivään vastustajan pakkiin...
3.Ylivoimassa on todella reilusti parantamista...
4.Neljäs epäkohta oli se maalintakana ryssiminen...

ELI---> isketään täsmä aseilla Oulussa ja voitetaan peli!

Jos Kärpät karvaa aggressiivisesti ja Pelicansin omassa päässä ryssiminen jatkuu, voi tulla noutaja.

Mutta on aika katsoa, kuka on heikoin lenkki. Jaahas, kaikki fanit äänestävät Kaj Lindströmiä. Kaj, joudut vilttiin. [hymiöitä]
Eli tosissaan ---> Kärpiltä vahvoja äijiä (ei taida onneksi mitään mörssäreitä olla?) maalin eteen Lindströmin ollessa siellä. Sitten vain vetoja ja reboundit sisään.

Muut mainitut kohdat:
Ylivoima toimi viime pelissä jo hyvin, vain viimeistely oli huonoa. Enkä minä nähnyt karvausta niin huonona kuin aCoustiC.

Näillä mennään, pelin jälkeen palataan asiaan.
 

SePuree

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät ja Hokki
Miguel = Mikke?

Olipa mukavaa luettavaa ;)

Sääli, että Pelicans menetti teränsä Pirin perään, mutta on se niin monta kertaa nähty... huh

Paffa torjuu - Pelicans vie ... tai jotain

silti 3-1
 

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
SePuree, Miguel ei ole Mikke (ainakaan tietääkseni).

Miguel: "Todellisuudessa me lahtelaiset olisimme voineet paukutella henkseleitämme oululaisten edessä"

Näin perhana viete on... Jo aikoinaan kisailtiin divarin herruudesta ja sen jälkeen erinäisistä asioista (liigaan pääsy?) ja Pelicans on se, joka on yleensä voiton vienyt asioista. Mutta sen verran pitkän linjan kannattaja olet, että ymmärrät meitä Kärppäfaneja?

Miguel: "Antipatiani Oulun suuntaan vähenevät kaiken aikaa, mutta nenään eteen vain sattuu tapauksia, jolloin ei voi olla suuttumatta."

On kaksi asiaa, josta ei luovuta: toinen on "Kärppäfani" ja "nöyryys" samassa lauseessa ja toinen on.. toinen on... noh.. Sanotaan vaikka niin, että Jokerit ja Suomen mestaruus ei sovi samaan lauseeseen, paljon paremmin Kärpät ja maailmanmestaruus. Kukaan, ei ikinä eikä milloinkaan ole voinut meitä syyttää turhasta vaatimattomuudesta ja mitä pidemälle mennään, sen vähemmän... Vai mitä, Miguel? Koska olet nähnyt viimeksi nöyrän Kärppäfanin?!?

Mutta itse pelistä: Kuten sanottu, yleensä Pelicans on nämä keskinäiset ottelut vienyt. Koska tälläkään kertaa ei mitään suurempaa panosta ole, niin veikataan vaatimattomasti Kärppien 107-0 -voittoa... Vai oliko se Pelicansin 5-2 -voitto?
 

Foik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
MikkiHiiri merihädässä

Saapa nähdä. Kärppien heikoimman lenkin, MikkiHiiren, on aika onnistua joukkion motivoinnissa ja itseluottamuksen kestävyyden takaamisessa. Tähän saakka molempien pelattujen pelien alku on mennyt pelillisesti hyvin, jopa lupaavasti, mutta maalinteon tökkiessä touhu on muuntunut löysäksi kaarteluksi ja henki on hävinnyt.

Minun patologisessa mielessäni MikkiHiiri on jo veden varassa. Jos tänään tulee voitto JA peli toimii minimissään 2 erää kolmesta eikä siinä onnettomimmassakaan tule totaalista romahdusta, MikkiHiiren pelastusrengas pitää vielä pään pinnalla.

Viuhkolan paluusta huolimatta en uskalla mitään Suomen Joutsenta* merihätäisen Mikin avuksi kuvitella tulevaksi -kunhan ei tulisi kaamea Meripeikko Pelicansin hahmossa. Tämän hiuksianostattavan vaihtoehdon toteutuessa saattaisi Kärppäjohdon horisontissa alkaa siintää näkymä MikkiHiiren Näytön Vuoden muuntamisesta Hulluiksi Päiviksi.

* Suomen Joutsen = Näyttävällä pelillä otettu selvä voitto tänään.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Kylläkyllä, ennakosta poiketen Jari Viuhkola siis pukee peliasun tänään päälleen ja palaa Peterien väliin. Mitään ihmeellistä Viuhkolalta on kuitenkin turha odottaa. Totuttelemiseen kun menee oma aikansa.
 

Pelikaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ottelusta tulee varmasti mielenkiintoinen. Kärppien pitäisi viedä, kun materiaali on niin paljon parempi. Kärpät on kuitenkin aloittanut yskähdellen kauden ja niin myös Pelicans. Luultavasti Kärpät vyöryttää ja Paffa torjuu kaiken minkä pystyy. Vastahyökkäyksistä Pelicans tekee muutaman. Veikataan nyt vaikka 3-3.
 

Foik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ketjulotto alkaa, kaikki tasajalkaa

Viestin lähetti Kärpät#18
Kylläkyllä, ennakosta poiketen Jari Viuhkola siis pukee peliasun tänään päälleen ja palaa Peterien väliin. Mitään ihmeellistä Viuhkolalta on kuitenkin turha odottaa. Totuttelemiseen kun menee oma aikansa.

Ei muuten palaa, siis Tonin ja Tenkratin väliin. Ketjulotto on taas pääsemässä vauhtiin. Ton ja Tenkrat ovat eri ketjuissa, ja Viuhkola pelaa ilmoitetun mukaan Jokisen ja Tenkratin välissä Lieversin taituroidessa Tonin ja Potan keskellä.
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Helppo peli. Varma voitto luvuin 5-0. Meillä on sentään Ton ja Tenkrat. Ketä teillä on? Kärpät rulez!

Toisaalta: Raksilan yleisöllä menee hermot jos kahden erän jälkeen kärpät on nollilla ja häviöllä. Pelaajat alkavat puristaa mailaa ja Pelikaanit tekee pari häkkiä. "Kake ulos!" huudot raikavat ja Tenkratin paitoja saa halvalla. Kärppäpalstan nuorin osasto floodaa sivuja katkerilla vuodatuksillaan kun mestaruus ei olekaan selviö. Kokeneempi osasto poistattaa tunnuksiaan kun kyllästyy yleiseen puukotukseen.

Olen kyllä luvannut itselleni etten lähde katsomaan Pelikaanien matseja kun se on niin hirveää jääkiekkoa, mutta pakko sitä on taas hallille raahautua kun en malta kotiinkaan jäädä. Lievers rankaisee!
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Re: Ketjulotto alkaa, kaikki tasajalkaa

Viestin lähetti Foik


Ei muuten palaa, siis Tonin ja Tenkratin väliin. Ketjulotto on taas pääsemässä vauhtiin. Ton ja Tenkrat ovat eri ketjuissa, ja Viuhkola pelaa ilmoitetun mukaan Jokisen ja Tenkratin välissä Lieversin taituroidessa Tonin ja Potan keskellä.

Niin tosiaan on, mutta en näe tuota muutosta mitenkään pahana. Tshekit on ollut nyt 11 peliä yössä ilman mainittavia ihmetekoja, joten pikkuhiljaa täytyy kokeilla muitakin variaatioita.

Mielenkiinnolla odotan joukkueen tämänpäiväistä esitystä. Nyt joukkue on siinä muodossa, jossa sen kuviteltiinkin pelaavan eli kaikki on mukana. Ketjut on pikkaisen muuttuneet, mutta mitään paniikkia ei ole.

Toivomus: Jokohan Palomäkikin saisi tänään peliaikaa? Pelasi Blues-ottelussa 2 vaihtoa ja Porissa ei ensimmäistäkään. Kuudella pakilla pelaaminen käy nimittäin melko raskaaksi.
 

LaCew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Aijai

Eipä näytä Jääskeläinen pelaavan tänään, ainakaan Sm-liigan sivujen mukaan. Liekö HIFK-ottelun jälkeen Joonaksen nilkka(?) ruvennut vihoittelemaan ? Huono homma jokatapauksessa.
Ykkönenhän on samassa koostumuksessa kuin ensimmäisessä ottelussa Kerhoa vastaan.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, Fc Lahti, Manchester United, La Lakers
Edessä varmasti mielenkiintoinen ottelu ja suuremmat ennakkopaineet on todennäköisesti kärpillä materiaalin suhteen ja torstaisen tappion jälkeen mutta mene ja tiedä. Jääskeläisen loukkaantuminen on todella paha juttu, mutta torstainen peli Hifk:ta vastaan oli kyllä loppupeleissä positiivisen näköistä kiekkoa, joten positiivisin mielin peliin voi lähteä!
 

kipa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves,Philadelphia Flyers,Arsenal
Veikkaan Kärppien voittoa.Pelaajamateriaali on yksinkertaisesti niin paljon parempi kuin Pelicansilla.Lisäksi uskon Kärppien tulevan tänään peliin kovalla asenteella.Pistetään tulosveikkaukseksi 5-1.
 

Dave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Kidd
Outo Äijä
Vieressäni istuva hämärä tyyppi joka huutaa "karva pois, karva pois!!"

Tätä olen minäkin ihmetellyt jo monta vuotta. Silloin tällöin, ei ihan joka pelissä mutta toisinaan useastikin samassa pelissä, kuuluu selän takaa erittäin kuuluvalla, möreällä äänellä huudettuna "karva pois, karva pois". Koskaan tämä sama ääni ei ole huutanut mitään muuta.

Illan pelistä odotan voittoa. Reilua voittoa näyttävän esityksen päätteeksi. Tai edes nihkeää voittoa. Uhotaan niin perkeleesti, että Kärpät voittaa 5-1. Vein jo poroillekin heiniä, etteivät väsähdä matkalla hallille. Loput työnsin lapikkaisiin, ettei palellu jalat napa-alueiden arktisessa kylmyydessä. Jäätykää Lahden hellehattumiehet.
 

Kidd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alaska Aces
Pistetään väliin kuivaakin kuivempaa tekstiä ilman sarkasmin sanaakaan.

Veikkaisin Pelicansin lähtevän pelaamaan nöyrästi puolustamalla ja maalit Pelicans tekee ylivoimilla. Väitettäni perustelen sillä, että juuri niin minäkin Pelicansin valmentajana tekisin. Mitä kauemmin Kärpät on ilman maalia, sen enemmän pelaajat puristavat mailaa ja yleisö pääsee mielipuuhaansa, sättimään joukkuetta. Ylivoima on muistikuvani mukaan erittäin hyvä, jolloin voi odottaa verkon heiluvan myös tänään. En tosin tiedä tämän hetkistä Pelicansin ylivoimatilannetta. Tarkalla puolustamisella ja yksinkertaisella pelillä pisteet matkaavat tänään Lahteen.
 

Foik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
4.13 2-0 Ton (Viuhkola, Lehtonen)yv.

Onneksi laitoin tulosvetoon Kärpille kuusi maalia...

edit: 6.40 3-0 Ton (Bäckström) av.

7.11 3-1 Setzinger (Keinänen, ??) yv.
 
Viimeksi muokattu:

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
tilannehan on sitten 5-1 eka erän jälkeen.. tää peli taitaa olla aika selvä
 

Tuamas

Jäsen
Onneksi olkoon Kärpät, ainakin tässä vaiheessa peliä. Nyt se ketsuppipullo sitten aukesi ja/tai vastustajan veskari ei ollutkaan enää yhtä terävällä pelipäällä kuin Langkow.

Jo ässiä vastaan Kärpät loi ihan hyvin paikkoja, mutta viimeinen terävyys puuttui täysin.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
7-1 (pyörälä) taitaa mennä kymppi rikki.. 8-1 tokka erän jälkeen ja tenkuralleki maalihanat auki.. heikkilä meinas radiossa että pelicans ei oo nyt ollenkaan hyvä ja peli on kuulemma isät vastaan pojat meininkiä:) kiva kuulla!!:)
 
Viimeksi muokattu:

Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Totesi myöskin viisaasti, että tämä on harvinaista herkkua, josta pitää nyt nauttia. Jatkossa tuskin tällaisia rodeolukemia nähdään. Tai mistäs sen tietää ;)
 

Lare

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kärppien päivän saldona kahdeksan maalia, kaksi tolppakutia ja yksi varsin köykäisin perustein hylätty Tenkratin maali. Ketju Ton - Lievers - Potaichuk on kyllä järkyttävän kova. Liigan taitavin ketju.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös