Kärpät mediassa

  • 1 437 952
  • 5 109

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Nyt oli hyvä. Joku aiemmin jo mainitsikin että siinä ois Arskalle sopiva homma hokiuran jälkeen kun alkaisi Kärpille mediakasvoksi! Sopisi hommaan kyllä loistavasti ja fanit tykkäisi.
Erittäin hyvä idea! Olisi kärppien paras hankinta tälle kautta. Taitaa vaan nelonen viedä miehen ellei sitten vielä jatka lätkäuraansa jossain.
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Kyllähän Vanha Mestari on Oulussa koko kesän pyörinyt, ilmeisesti asunto vielä myös täällä, joten olisi kyllä loistava haku hoitamaan PR-hommia ja haastatteluja ennen ja jälkeen pelien. Esim. sen vakio böönan vois nyt laittaa menemään ja ottaa Arska hoitamaan myös lehdistötilaisuudet.
 
Kyllähän Vanha Mestari on Oulussa koko kesän pyörinyt, ilmeisesti asunto vielä myös täällä, joten olisi kyllä loistava haku hoitamaan PR-hommia ja haastatteluja ennen ja jälkeen pelien. Esim. sen vakio böönan vois nyt laittaa menemään ja ottaa Arska hoitamaan myös lehdistötilaisuudet.
Olisi kyllä yksi kesän parhaista hankinnoista. "Harmi" vaan, että petaili kyllä neloselta itselleen työpaikan.
 

Hessu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL, AC Oulu, Liverpool
Ei tässä mitään uusia hankintoja tarvita, kun meillä on Vanha Mestari aka. Ari Vallin, ainakin nyt kesän ajan.

Hienoa, että Kärpät oikeasti reagoi esim. täälläkin annettuihin palautteisiin. Mielestäni nykypäivänä täytyy olla esillä myös sosiaalisessa mediassa. Paras tapa kommunikoida kannattajien kanssa. Toivottavasti Kärppien nykyinen linja Snapchatissa, Youtubessa ja muissa sosiaalisen median palveluissa jatkuu koko kauden.
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Niin on, mutta edes parhaat softat eivät pysty tekemään sumeasta terävää millään sliderillä. Melko terävää kuvaa voi terävöittää efektein, mutta tuossa haastattelussa tarkennus on kirjaimellisesti katossa haastateltavan sijaan.

Ja itse haastatteluhan on kyllä kuvattu HD:na, katsokaa vaikka kuinka terävänä tuo katto näkyy. Veikkaan että kuvaajalla on käynyt klassinen virhe jossa hän luottaa kameran pikkunäytön kuvaan ja kuvan heikko laatu tulee esille vasta tietokoneen ruudulla.

Ihan samasta meinasin vielä eilen kirjoittaa mutta en sitten jaksanut ja luovutin. Hitto että repesin tuolle katto kommentille :) Juu, ihan selvää pässinlihaa tämä tapaus on, ei juuri jätä arvailulle sijaa mitä on tapahtunut. Noh, ensi kerralla sitten paremmalla lopputuloksella. Joskus editointien suhteen vaan saattaa saada yllättäviäkin aikaan. Vanhasta vhs-filmistä kun konvertoitiin dvd:lle ja olin itse ihan varma että on ns. menetetty tapaus mutta niin vaan sieltä hartaan säätämisen jälkeen saatiin aikaiseksi ihan ookoo kuvaa...Toki ei todellakaan mitään hd-tason kuvaa kylläkään, alkuperäinen kuva oli jo sellaista sillisalaattia että teki mieli nakata kasetilla vesilintua.
 

Teme91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Olisi kyllä yksi kesän parhaista hankinnoista. "Harmi" vaan, että petaili kyllä neloselta itselleen työpaikan.
Oulun Kärpät twitterissä vastasi Tiialle, joka kehui Kärppien eilistä some-settiä ja sanoi samalla että vielä kun Instagramissa olisi paremmin hallussa: "Insta tulee paremmin haltuun, kunhan #VanhaMestari löytää aikoinaan hukkaamansa tunnukset. ;) #Kärpät #Somehuoli"

Eli olisko se Vanhamestari Kärppien tälleen kun Liigaa ei pelata?

Linkki vielä noihin twiitteihin: Tiia Twitterissä: "tän päivän #kärpät some-setit saa kyllä ison ison plussan. vielä ku se Insta tulis vähän paremmin haltuun (ilman pelaajien osallistamista)."
 

Pardus

Jäsen
Nyt kun tähän tiedottamiseen ollaan panostettu, niin jostain olisi mukava nähdä myös A-nuorten kokoonpano ennen kauden alkua. Oma osio A-nuorille Kärppien kotisivuilla olisi mielestäni ihan aiheellinen.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Ja jotenkin olisi syytä näitä edes vähän suunnitella, vaikka ei voi tietysti ammattilaisten tekemisiin kannata verrata. Onhan tuo ihan karmean näköistä, kun pelaajia esitellään ja haastatellaan kaikuvalla koppikäytävällä, kypärä päässä, tiiliseinien verhostamana. Oli se asia miten hyvää tahansa, niin onhan tuo nyt aika surkeasti toteutettu. En usko vaativan suuria ponnisteluja, jos tekemään aletaan, esitellä pelaajia esim. punttisalilla, pihanurmikolla auringossa tai vaikka klubilla ruokalautasen äärellä.
 
Snäpissä näkyi muuten vilaus kuvauskalustostakin kun niistäkin on täällä ollut juttua, videot kuvataan järkkärillä jossa erillinen mikki. Eli tekniikka on kunnossa, enää pitäisi olla se panostus!
 

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
Todella hyvä juttu tällaiset haastattelut, mutta jos kerran aletaan niitä tekemään, niin olisin nähnyt vähän pitemmän pätkän kuin 1:49.

Taitaa olla nykyisen somekansan keskittymiskyky tuota luokkaa.

EDIT: Ehdotuksena voisi olla ihan vaikka Kärppä-logon vilauttaminen ennen haastattelua. Pieni mainos ei ole haitaksi. Siihen kylkeen vaikka kauden aloituksen päivämäärä.
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hienoa, että reagoidaan. Vielä kun saadaan homma ammattimaiseksi ja ennenkaikkea koko loppuelämän jatkuvaksi, niin voidaan puhua siitä, että Kärpät on moderni kiekkojoukkue. Paljon on töitä tälläkin saralla vielä tehtävänä, vaikka muutama amatöörivideo onkin julkaistu. Vallinin haastattelu on jotakin aivan yli-PRO toimintaa verrattuna näihin Kärppien luottomiehiin. Muuten touhu on ihan harrastelija-asteella kysymyksineen, äänitasoineen, ideoineen jne. Eihän tästä paskasta puutu kuin ......? Ja pyydän anteeksi heti perään. Et voinut tietää, että mihin sitouduit, kun aloit tekemään töitä Junnolle.

Mitkä on fiilikset? Tunnetko ketään? Ootko aivan pihalla?.. ammattimaista ja ennenkaikkea fanien toivomaa matskua?

edit. asiaan kuulumaton nimi poistettu.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Käsittääkseni hän kuitenkin itse rustaa nuo (samat) kysymykset joita sit pressissä kyselee. Hänet näkee usein saman vihon kanssa kirjoittelemassa Klubin puolella, en usko että haastikset menee toimiston sanelun mukaan.
On hienoa, että .. löytyy herrasmiesmäiseen tapaan puolustajia. Mahtavaa. Jätetään vähän vielä mietintämyssyn alle? Eikö niin?

edit. asiaan kuulumaton nimi poistettu.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
On hienoa, että .. löytyy herrasmiesmäiseen tapaan puolustajia. Mahtavaa. Jätetään vähän vielä mietintämyssyn alle? Eikö niin?
En itsekään pidä hänen tyylistään, myös tässä langassa asiasta kommentoinut:
Kärpille voitto/tappio tänään, miten kommentoit?

Seuraava ottelu paikkakunnalla X, miten valmistaudutte otteluun?

Kiitos
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Pitää vuorostaan antaa positiivista palautetta nyt kun siihen on aihetta. Parempi, kuin ainoastaan valittaa ääneen. Eli hyvä aloitus, mutta lisää vaan meininkiä ja OIKEAA asiaa.

Olisi mielenkiintoista kuulla mitä porukka täällä kysyisi. Ainakin 20 nimimerkkiä pystyisi varmasti kehittämään mielenkiintoisen ja viihdyttävänkin kysymyssarjan.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Minulle mielenkiintoisin haastateltava olisi ehdottomasti Mikko Lehtonen. Olisi erittäin mielenkiintoista kuulla miehen itsensä näkemys siitä, miten lupaava tulevaisuus kääntyi rajuun laskuun:
- Kuinka lähellä hän oli huippuvuosinaan NHL-paikkaa?
- Mistä sarjoista tuli tarjouksia kauden 2010-2011, kun hän oli paukuttanut Skellefteåssa 30 maalia?
- Mitä tapahtui toisella KHL-kaudella? Miksi Sveitsissä peli ei kulkenut? Miksi paluu Ruotsiin epäonnistui(Loukkaantumisia, erikoisia pelitapoja, liian pientä roolia, mukavoitumista ison KHL-sopimuksen jäljiltä?)
- Suomesta lähdön jälkeen ulkomailla kului kahdeksan kautta. Tuohon ajanjaksoon mahtui kymmenen eri seuraa ja kuusi eri sarjaa. Mitä jäi käteen jääkiekkoilijana?
- Miten nämä sarjat eroavat toisistaan ja siitä SM-Liigasta, jossa nuorena poikana tuli pelattua?
- Mikä on odotusarvo nykyisesta Liigasta ja sen tasosta?
- Mitkä ovat henkilökohtaiset tavoitteet Kärpissä niin lyhyellä tähtäimellä kuin koko kaksivuotisella sopimuskaudella? (Vastaukseksi ei kelpaa, että riittää, kunhan joukkue vain pärjää.)

Kysymykset voisi pilkkoa vielä tarkempiin osakysymyksiin, mikäli olisi mahdollista tehdä vähän isompikin haastattelu, eikä vain tuollainen 1,49 minuuttia kestävä pikainen kaukalon laidalla jutustelu. Toki alkuun ja loppuun tuttuja ja turvallisia fiilistelykysymyksiä Kärpistä, Oulusta, pelikavereista, Suikkasesta ja faneista.
 

Ilen kädet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Real Madrid, NHL
Junnu-osiossa oli linkki Tapparan A-junnujen sivuille. Tappara.com aika vaikuttava muutenkin.

Minkälainen rakenne kärpillä on toimiston suhteen? Välistä tuntuu, että mennään edelleen 80-luvun talkoohengessä. Ulkoistettuja palveluita lienee ravintola-palvelut. Ostaako Kärpät media-palvelut joltakin yritykseltä vai onko siihen palkattu oma tekijä? Näyttää että kesällä näitä hommia ei tee oikein kukaan.

Itse olen sen verran tietämätön ja tyhmäkin, mutta joku viisaampi varmaan mielellään valistaa.
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Jos joku törmää Junnoon sarkassa niin voisi kysyä että mistä tämä tiedotus ja mediapuolen puuhastelu johtuu? Onko tämä suunnitelmallista ja kenties tarkemmin tutkittua ettei Kärppien kannata tähän satsata..? Epäilen vahvasti, että siellä eletään edelleen aikaa ennen Facebookia. Ei ymmärretä asian vakavuutta.. Nuoret ihmiset eli potentiaaliset uudet fanit kansainvälistyy ja pyörii muutenkin youtubessa kattelemassa jotain minecraft-videoita mutta Kärpät pysyy piilossa.. luotetaanko siellä urheiluruudun ja television voimaan vai? Katsotaanko 10 vuoden päästä televisiota enää ollenkaan? Itse pitkäaikaisena jääkiekon seuraajana katson paljon pelejä maksukanavilta. Hallille meno ei kohta enää maksa vaivaa.. Onhan jääkiekko parasta livenä, mutta ihan jokaista kookoo-matsia en lähde katsomaan.. Eikä lähde enää moni muukaan.
 
Jos joku törmää Junnoon sarkassa niin voisi kysyä että mistä tämä tiedotus ja mediapuolen puuhastelu johtuu? Onko tämä suunnitelmallista ja kenties tarkemmin tutkittua ettei Kärppien kannata tähän satsata..? Epäilen vahvasti, että siellä eletään edelleen aikaa ennen Facebookia. Ei ymmärretä asian vakavuutta.. Nuoret ihmiset eli potentiaaliset uudet fanit kansainvälistyy ja pyörii muutenkin youtubessa kattelemassa jotain minecraft-videoita mutta Kärpät pysyy piilossa.. luotetaanko siellä urheiluruudun ja television voimaan vai? Katsotaanko 10 vuoden päästä televisiota enää ollenkaan? Itse pitkäaikaisena jääkiekon seuraajana katson paljon pelejä maksukanavilta. Hallille meno ei kohta enää maksa vaivaa.. Onhan jääkiekko parasta livenä, mutta ihan jokaista kookoo-matsia en lähde katsomaan.. Eikä lähde enää moni muukaan.

Junno on tunnetusti paremmin perillä siitä, että miten sitä rahaa saadaan yrityssediltä kuin siitä, että mikä vaikutus näkyvyyden maksimoinnilla on kokonaistuotteeseen. Tiedotuspuoli on mitä on, yritetään aina jotain, mutta ei ole oikein selkeää suuntaa sille, että mitä. Eri asia on sitten taas esimerkiksi jossain Jokereissa, jossa on tekemisellä on selkeät tavoitteet ja se on ryhdissä kauttaaltaan.

Tuskin Junno edes tietää mikä on Snapchat, hyvä että pari kertaa kuullut Instagramista. Enemmän nuo on ulkoistettu "joillekin", jotka sitten hoitavat niitä juuri niin kuin itse sen parhaaksi näkevät. Kaavamaisuus ja hyvin selkeä päämäärätietoisuus puuttuvat tekemisestä edelleen. Se taas johtuu siitä, että organisaatiossa selkeästi tuo puoli on vähemmän vahvoilla kantimilla.

Kannattaisiko panostaa? Kyllä. Panostaako Kärpät? Tuskin. Nyt kesällä ovat spämmänneet videoita sun muita ja kokeilleet tehdä jotain, mutta nuo kuvastussanat kertovat siitä, onko tekemisellä selvä suunta. Ei.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös