Kärpät mediassa

  • 1 436 649
  • 5 108
Suosikkijoukkue
Kärpät, Whalers, OTP
Täällä puhetta lehdistötilaisuudesta. Se tosiaan "järjestetään" siinä koppikäytävällä. Ja kysymysten esittäjät ovat näitä Käppien klubiemäntiä. Cityllähän Late antaa varsin kattavan ennakon puoli tuntia ennen peliä. Vierasjoukkueesta vastaavan tekee joku apuvalmentajista. Heti pelin jälkeen Late antaa radiolle ns. "hikikommentit", eli kävelessä vaihtoaitiosta kohti koppia. Late ei pysähdy ollenkaan, joten sen takia kommentointi on hyvin pikainen.

Kyllä mun mielestä Late on loistava pelin avaaja yleisölle. Antaa aina rehellisiä vastauksia, ja aukasee tarvittaessa tilanteiden taustoja. Esimerkkinä mainittakoon jonkun junnun katsomokomennus.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tänään yle 2:lla on mielenkiintoinen ohjelma klo 18.20; Nuoret Leijonat: tehtävä Helsingissä. Viihdettä tarjoavat Pulju, Aho ja Kalapudas.
 

LeonJ#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Tappara, Sabres, PuLa-Aho, #65
Teimme tähtipelaajasta vanhuksen ja laitoimme junnujen sekaan - "Onko tuo Selänne?" | Yle Urheilu | yle.fi

Ylen Ruotsista kopioituun "Forsberg huijaukseen" sonnustautunut Pulju
Linkki ylen sivuille.

Tää oli kyllä loistava ja näytti menevän siihen asti ainakin täydestä, kunnes kaveri sai rightin mailan kätösiin ja ne ''vanhat'' pelitaidot palasivatkin yhtäkkiä kuin taikaiskusta ja junnut alko heittää sen jälkeen aika näyttävää piruettia mailan kanssa Puljun ympärillä.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tää oli kyllä loistava ja näytti menevän siihen asti ainakin täydestä, kunnes kaveri sai rightin mailan kätösiin ja ne ''vanhat'' pelitaidot palasivatkin yhtäkkiä kuin taikaiskusta ja junnut alko heittää sen jälkeen aika näyttävää piruettia mailan kanssa Puljun ympärillä.

Oli tämä hauska juttu, mutta jotenkin tehtiin paremmin NBA-pelaaja Kyrie Irvingin kanssa. En tiedä oliko se alkuperäinen, mutta toimi paremmin.

Uncle Drew | Chapter 1 | Pepsi Max - YouTube
 

Maametti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chicago Blackhaws, Ville Koivunen
Fobba teki kanssa taannoin vastaavanlaisen pätkän. Ja alunperin idea taitaa juurikin olla tuolta NBA puolelta.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei näyttänyt olevan Iiro Tarkille sopivaa ketjua, joten laitan tähän. Olisihan häpeällistä antaa uransa lopettavan huippuvahdin mennä ohi täysin huomiotta!!!Toki junnukisat vaikuttavat kirjoittamistiheyteen täälläkin, mut silti.

KIITOS Iiro kaikesta, mitä teit Kärppien hyväksi. Mahtavaa, et muistona ajastasi on mestaruuttakin kaapissasi. Kaikkea hyvää eämääsi ja toivottavasti löydät mieleistäsi työtä jääkiekkourasi jälkeenkin.
 

JPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kalevan jutussa vähä mutkia oiottu suoraksi. Kärppien tiedotteessa luki että pelin jälkeen. Eli eipä nyt sentään Liiga-pelin päälle laiteta peliä pyörimään screenille. Tosin eipä nuo taida kovin pahasti päällekkäin edes mennä kun normaali iltana Kärppien peli on kyllä paketoitu lähes loppuun, finaalin alkaessa 20:40
 

Zinetula

Jäsen
Katselin tuossa jälkilähetyksenä vuoden urheilugaalan ennakon. Siinä oli Kunnaksen vieraina Palander, Petäjä-Siren, Wahlström ja Saarinen. Lähetyksessä käsiteltiin Kunnaksen ja vieraiden toimesta eri kategoriota, kuten vuoden parhaan joukkueen ja valmentajan valintaa. Kovin oli jäänyt vähille ns. etelän metian ja Ylen hehkutus Kärpistä eli käytännössä se jäi tuossakin lähetyksessä kokonaan Palanderin varaan. Palander sanoi kannattavansa vuoden valmentajaksi Marjamäkeä, vaikkei tunnustautunutkaan pohjoisen poikana kärppäfaniksi. Perusteli mm. Laten nuoresta iästä huolimatta kovia saavutuksia. Muuten Kärpät loisti poissaolollaan kaikista inserteistä ja puheista.

Muita joukkueita ja valmentajia kuitenkin piisasi vähän joka listalla, oli korista, lentistä ja futista. Palander meinasi, että SJK/valmentaja Valakari tulevat pärjäämään äänestyksissä, koska maakunnan toimittajat arvostavat yhdessä HJK:n lyömistä. Tuli mieleen, että onkohan samasta syystä Kärpät menestyneenä joukkueena sellainen itsestäänselvyys tai jopa joidenkin inhokki. Jos joku Saipa sattuisi kukistamaan Kärpät finaalissa, niin siitä se riemu repeäis. Joku voi muistaa paremmin, mutta ei Kärpät ole kyseisessä urheilugaalassa kovin juhlinut aiempinakaan vuosina. Toisaalta tämä voi henkiä tiettyjen lajitoimittajien antipatioista suurta ja mahtavaa jääkiekkoa kohtaan. Ikinä ei vuoden urheilija ole ollut jääkiekkoilija, vaikka näitä huonon menestyksen ns. välivuosia on tullut. Nytkin jotain pienen lajin naisten painijaa Petra Ollia povataan vuoden urheilijaksi mm-hopealla. Pekka Rinne olisi varmaan vähintään yhtä ansaittu viime vuoden monilla ansioillaan.

Kärpätkään ei saavuta ansaitsemaansa gloriaa etelän mediassa eikä paljon muissa maakunnissakaan eli se taitaa olla vain se halutuin päänahka, vaikka toki varmaan nauttii tietyllä tapaa kunnioitusta ja arvostusta hyvällä tekemisellään monien yksittäisten ihmisten joukossa. Kyllähän Kärpät ja Marjamäki ansaitsisi nyt suitsutusta, miten dynastia on noussut uudelleen pienen alhon jälkeen kukoistukseen ja tuottaa huippupelaajia menestymisen lisäksi. Edellisen 13 kauden aikana 6 mestaruutta, 2 hopeaa ja pronssi eli 9 mitalia! Onhan se jäätävä tilasto ja muille on jäänyt käytännössä rippeet. No, onneksi jääkiekon seuraajat ja etenkin me kärppäkannattajat osaamme arvostaa Kärppien, Junnon, Laten ja kumppanien kovaa duunia.
 

Petr Vousky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärppien kotisivujen uuden ilmeen myötä A-junioreiden tiedot ja pelipäivät ovat pudonneet pois, en ainakaan itte löytänyt sieltä etsimälläkään mitään. Facebookin käyttäjäthän saavat tiedon sitä kautta, mutta vielä on meitä totaalikieltäytyjiäkin...

Kärpät-HIFK A-junnupeli tänään 10.1.2016 klo 16.00 alkaen Raksilassa
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kovin oli jäänyt vähille ns. etelän metian ja Ylen hehkutus Kärpistä eli käytännössä se jäi tuossakin lähetyksessä kokonaan Palanderin varaan. Palander sanoi kannattavansa vuoden valmentajaksi Marjamäkeä, vaikkei tunnustautunutkaan pohjoisen poikana kärppäfaniksi. Perusteli mm. Laten nuoresta iästä huolimatta kovia saavutuksia. Muuten Kärpät loisti poissaolollaan kaikista inserteistä ja puheista.

Muita joukkueita ja valmentajia kuitenkin piisasi vähän joka listalla, oli korista, lentistä ja futista. Palander meinasi, että SJK/valmentaja Valakari tulevat pärjäämään äänestyksissä, koska maakunnan toimittajat arvostavat yhdessä HJK:n lyömistä. Tuli mieleen, että onkohan samasta syystä Kärpät menestyneenä joukkueena sellainen itsestäänselvyys tai jopa joidenkin inhokki. Jos joku Saipa sattuisi kukistamaan Kärpät finaalissa, niin siitä se riemu repeäis.
***
***
***
Kärpätkään ei saavuta ansaitsemaansa gloriaa etelän mediassa eikä paljon muissa maakunnissakaan eli se taitaa olla vain se halutuin päänahka, vaikka toki varmaan nauttii tietyllä tapaa kunnioitusta ja arvostusta hyvällä tekemisellään monien yksittäisten ihmisten joukossa. Kyllähän Kärpät ja Marjamäki ansaitsisi nyt suitsutusta, miten dynastia on noussut uudelleen pienen alhon jälkeen kukoistukseen ja tuottaa huippupelaajia menestymisen lisäksi.
Voi teitä ressukoita tosiaan ja Marjamäen Latea. Eilenkin herra silmät ymmyrkäisinä ihmetteli muailan menova:

- Edellisen pelin päättymisestä oli 18 tuntia ja oli elinehto, että saimme kolme uutta hyökkääjää (Aho,Puljujärvi,Kalapudas). Ensimmäisessä erässä emme päässet oikein liikkeelle, mutta toinen erä oli hyvää ja kolmaskin jäähyyn asti. Olimme pelanneet kolme peliä enemmän kuin HPK ja vielä kuusi peliä Champions-liigaa eli yhdeksän peliä enemmän samassa ajassa.

Voi pikkusia sentään! Maajoukkuemiehiä on neljään kenttään ja pari kenttää siihen vielä liigakelposia päälle. Liigan sarjaohjelma on surkeasti laadittu, mutta oma osansa siinä Kärpillä on, joka CHL:ää haluaa pelata, ihan omasta halusta. Ja omasta halusta tähän rankkaan urakkaan Marjamäkikin on mennyt, suorastaan tuppautunut. Ja sitä paitsi, eikös se ole kevättä kohden hyvä, että saa levätä hieman enemmän ennen pudotuspelejä? HPK voi pelailla miten pelailee, kun loma alkaa runkosarjan lopusta. Ja jos kovimmat kilpailijat on joutunut pelaamaan keväällä enemmän, on se näätien etu.
 
Viimeksi muokattu:

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Voi teitä ressukoita tosiaan ja Marjamäen Latea. ...
Harvoinpa näillä sivuilla saa lukea yhtä terävää ja objektiivista analyysia... No, eikäkö...

No, joo - vitsi, vitsi, mutta veli @Zinetula puhuu (kirjoittaa) asiaa. Jostain syystä urheilupiireissä(-kin), myös oman lajin sisällä ollaan asiansa hyvin hoitaville aina kateellisia eikä haluta antaa tunnustusta silloinkaan, kun sellaiselle olisi paikka. LIsäksi, nolo nurkkapatrioottisuus ja sokea lajikateus vaikuttavat vahvasti nimenomaan tämmöisissä äänestyksissä. Kärpätkin oli aikansa se mukava, sympaattinen pikkuseura siellä jossain, mutta eihän sellaiseen kuvioon menestys kuulu: "Pysykää, vittu, nyt lestissänne, näädät, lestat, puolen suomen ostojoukkue, jne (you just name it)!"

Noh, ihmisiähän ne toimittajatkin ovat omine vahvoine sidosryhmineen ja mieltymyksineen, mutta pikkuisen ihmeeltä tuntuu, ettei Suomen suosituin urheilulaji ja siinä menestynyt joukkue/seura saa varauksetonta arvostusta laajemmassa mittakaavassa.

Siitä huolimatta ja juuri siksi lainaamani viestin kaltaisiin kitinöihin voi vain todeta: "Kateus on ansaittava, säälin saa ilmaiseksi"
 
Päätin kysyä asiaa tässä ketjussa, koska minusta joukkueen logo on osa ulospäin näkyvää tiedotusta. En tiedä onko aihetta jossain Kärppä-osiossa jo käsitelty, mutta kysyn kuitenkin, koska asia kiinnostaa minua myös biologian näkökulmasta:

Miksi Kärppien logossa on lumikko?
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
...
Miksi Kärppien logossa on lumikko?
No, jos tarkemmin tarkastelemme Kärppien vakiintunutta logoa, ei siis tätä juhlavuonna käytössä olevaa, huomaamme, että siinä on kyllä ihan selkeä kärppä komeassa valkoisessa talviasussaan.
Jos taasen tarkastelemme tälle kaudelle lanseerattua juhlavuoden logoa, katse kiinnittyy eittämättä logon eläinaiheen häntään, jossa ei ole mustaa väriä. Mutta - silti fyysinen olemus muistuttaa paljon enemmän kärppää kuin lumikkoa: hännän pituus, muun kehon rakenne.

Jokainen saa tietysti tehdä omat analyysinsä logoista/eläimistä, mutta näin minä tämän näen.

PS. Meillä asuu pihametsässä lumikko ja se muistuttaa kyllä enemmänkin lyijykynää kuin kärppää viilettäessään vitivalkoisena luotina hangella.
 
No, jos tarkemmin tarkastelemme Kärppien vakiintunutta logoa, ei siis tätä juhlavuonna käytössä olevaa, huomaamme, että siinä on kyllä ihan selkeä kärppä komeassa valkoisessa talviasussaan.
Jos taasen tarkastelemme tälle kaudelle lanseerattua juhlavuoden logoa, katse kiinnittyy eittämättä logon eläinaiheen häntään, jossa ei ole mustaa väriä. Mutta - silti fyysinen olemus muistuttaa paljon enemmän kärppää kuin lumikkoa: hännän pituus, muun kehon rakenne.

Jokainen saa tietysti tehdä omat analyysinsä logoista/eläimistä, mutta näin minä tämän näen.

PS. Meillä asuu pihametsässä lumikko ja se muistuttaa kyllä enemmänkin lyijykynää kuin kärppää viilettäessään vitivalkoisena luotina hangella.

Juu, eli tarkoitin juuri ilmeisesti tuota juhlalogoa.

Toki pienen hämähäkinkin saa luotua suureksi, eli en nyt halunnut puuttua tuohon mittakaavaan, vaan nimenomaan hännän päähän. Onko Kärppä-logo joskus muinoin ollut ilman mustaa hännän päätä?
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Juu, eli tarkoitin juuri ilmeisesti tuota juhlalogoa.

Toki pienen hämähäkinkin saa luotua suureksi, eli en nyt halunnut puuttua tuohon mittakaavaan, vaan nimenomaan hännän päähän. Onko Kärppä-logo joskus muinoin ollut ilman mustaa hännän päätä?
No, näin kai tuo täytynee tulkita eli alkuperäisessä ei sitten ole ollut mustaa hännänpäätä. Jokin selitys voisi olla, ettei silloin ole ollut näitä hienoja painotekniikoita, vaan ainakin paitaan tuo "kärppä" on ilmeisesti tehty valkoisesta kankaasta leikkaamalla ja ompelemalla (mutua).
 

Meeps

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Frölunda
Eikö Kärppien uudistuneilta sivuilta löydy enää mistään koko joukkueen nimilistoja vai enkö mä vaan osaa? Pelaajat kyllä löytyy, mutta jos haluaisi tietää kaikki joukkueen jäsenet.
 

Petr Vousky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eikö Kärppien uudistuneilta sivuilta löydy enää mistään koko joukkueen nimilistoja vai enkö mä vaan osaa? Pelaajat kyllä löytyy, mutta jos haluaisi tietää kaikki joukkueen jäsenet.
Myöskin A-jannujen tiedot ovat jääneet pois uudistuksen myötä. Tietoja haluava joutuu kaivelemaan niitä sitten ajan kanssa netin syvyyksistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös